Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Volendam – AZ op tv | Eredivisie

FC Volendam – AZ op tv | Eredivisie

FC VolendamAZ op tv kijken of streamen? Op zondag 17 maart 2024 om 12:15 uur spelen FC Volendam en AZ tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt FC Volendam – AZ op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 2.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
FC Volendam - AZ op tv

FC Volendam – AZ op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zondag 17 maart 2024 12:15 uur FC Volendam – AZ ESPN 2
Je kunt FC Volendam – AZ op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2. De aftrap van FC Volendam – AZ is om 12:15. Voorafgaand aan het duel tussen FC Volendam en AZ is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 11:45 uur. Vanaf 14:15 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen FC Volendam en AZ. Programma FC Volendam – AZ op tv en livestream:
  • 11:45 uur, Voorbeschouwing
  • 12:15 uur : FC Volendam – AZ LIVE
  • 14:15 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

FC Volendam – AZ bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen FC Volendam en AZ is te zien op ESPN. FC Volendam – AZ wordt uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is de tweede zender van ESPN. De uitzendrechten van de Nederlandse Eredivisie zijn in handen van ESPN. Dit betekent dat alle Eredivisiewedstrijden live op ESPN worden uitgezonden. Hoewel je op ESPN 1 gratis naar wedstrijden kunt kijken, heb je voor

(Gratis) livestream FC Volendam – AZ

Wil je FC Volendam – AZ streamen? Je kunt FC Volendam – AZ ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Je kunt de FC Volendam – AZ gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

FC Volendam – AZ kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen FC Volendam en AZ in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 17 maart 2024 om 12:15 uur. Het duel wordt gespeeld in het Kras Stadion, het stadion van FC Volendam. Bij de wedstrijd kunnen 7,384 aanwezig zijn. FC Volendam ontvangt dit weekend “buurman” AZ. Volendam staat op de laatste plaats in de Eredivisie en is dus echt aan het knokken tegen degradatie. AZ is daarentegen nog steeds volop in de race voor Europees voetbal. Voor beide clubs staat er dus een hoop op het spel. We verwachten dan ook dat Volendam – AZ wel eens een slopend duel kan worden. Bovendien zullen beide elftallen alles geven in de wedstrijd. Het is dan ook wedstrijd die je echt niet mag missen dit weekend. Volendam – AZ wordt zondagmiddag om 12:15 uur gespeeld. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Volendam-AZ:
Wanneer is FC Volendam – AZ op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en AZ wordt gespeeld op zondag 17 maart 2024.

Hoe laat is FC Volendam – AZ op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen FC Volendam en AZ is om 12:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt FC Volendam – AZ live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen FC Volendam (Volendam) en AZ (Alkmaar) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt FC Volendam – AZ uitgezonden?

De wedstrijd tussen FC Volendam en AZ wordt uitgezonden op ESPN 2.

Op welke zender kan ik FC Volendam – AZ kijken?

Je kijkt FC Volendam – AZ op ESPN 2.

Kan ik gratis naar FC Volendam en AZ op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Volendam – AZ kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast FC Volendam -AZ zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *