Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Volendam – AZ Alkmaar

FC Volendam – AZ Alkmaar

  FC Volendam – AZ Alkmaar op tv kijken? Op zaterdag 4 februari 2023 om 18:45 uur spelen FC Volendam en AZ Alkmaar tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Volendam: Kras Stadion. Wil je de wedstrijd FC Volendam – AZ Alkmaar live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 6,800 toeschouwers in het Kras Stadion nemen FC Volendam (Volendam) en AZ Alkmaar (Alkmaar) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: FC Volendam – AZ Alkmaar op tv.
  • Wanneer: zaterdag 4 februari 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Kras Stadion, het stadion van FC Volendam.
  • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  FC Volendam - AZ Alkmaar op tv

  FC Volendam – AZ Alkmaar op tv

  Wil je FC Volendam – AZ Alkmaar op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Volendam uit Volendam en AZ Alkmaar uit Alkmaar wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Om 18:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • FC Volendam – AZ Alkmaar op TV
  • 18:30 uur, Voorbeschouwing
  • 18:45 uur : FC Volendam – AZ Alkmaar LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Volendam-AZ Alkmaar op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en AZ Alkmaar:
  • FC Volendam staat op dit moment op plaats 15e in de Eredivisie.
  • AZ Alkmaar staat op dit moment op plaats 2e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Volendam: “Kras Stadion” (6,800 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Volendam neemt het in eigen huis op tegen AZ dit weekend. Omdat Feyenoord en PSV dit weekend tegen elkaar spelen kan het voor AZ een heel mooi weekend worden. Bij verlies van Feyenoord kan AZ namelijk eerste in de Eredivisie komen te staan. Toch wordt de uitwedstrijd tegen Volendam geen gemakkelijke. Hoewel de club vijftiende staat in de Eredivisie heeft het al wat knappe resultaten geboekt. Ze speelden gelijk tegen Ajax wat zorgde voor het ontslag van Alfred Schreuder. Ook hadden Vitesse en FC Twente het eerder dit seizoen lastig tegen Volendam. Het belooft dus een moeilijke uitwedstrijd voor AZ te worden in de strijd om het landskampioenschap.

  FC Volendam – AZ Alkmaar op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en AZ Alkmaar is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Volendam-AZ Alkmaar bij ESPN 2:
  • 18:30 uur, voorbeschouwing.
  • 18:45 uur, FC Volendam -AZ Alkmaar LIVE
  • 20:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 2: De TV rechten voor de Nederlandse Eredivisie zijn al jaren in handen van ESPN. Omdat ESPN vier verschillende kanalen heeft hoef je geen wedstrijd meer te missen van jouw favoriete club. Bovendien besteedt ESPN veel aandacht aan al het nieuws rondom de Eredivisie. De vele praatprogramma’s, uitstekende analyses en uitgebreide voor- en nabeschouwing zorgen ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van het laatste voetbalnieuws. Een abonnement op ESPN kun je eenvoudig afsluiten bij Ziggo, KPN of één van de vele andere providers.

  Eredivisie op tv

  De match tussen FC Volendam en AZ Alkmaar is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie wordt steeds spannender. Zowel onderin als bovenin zijn de verschillen klein. Er kan dus nog van alles gebeuren en de punten worden steeds belangrijker. De competitie is net over de helft en er is dus nog wel een lange weg te gaan. Toch worden de verschillen steeds duidelijker. Welke club kan meedoen om het kampioenschap? Wie gaat Europees voetbal halen? Welke ploeg moet vrezen voor degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie? Op al deze vragen ga je de komende weken een antwoord krijgen. De Eredivisie op tv wordt steeds leuker om te kijken.

  FC Volendam – AZ Alkmaar bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Volendam-AZ Alkmaar op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Volendam – AZ Alkmaar kijk je op ESPN 2.

  FC Volendam – AZ Alkmaar bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Volendam en AZ Alkmaar uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Volendam – AZ Alkmaar kijken

  Wil je gratis naar FC Volendam tegen AZ Alkmaar kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Volendam-AZ Alkmaar gratis te bekijken.

  Livestream FC Volendam – AZ Alkmaar (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Volendam en AZ Alkmaar via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Volendam – AZ Alkmaar kijken

  De samenvatting van FC Volendam – AZ Alkmaar kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Volendam en AZ Alkmaar nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Volendam-AZ Alkmaar:
  Wanneer is FC Volendam – AZ Alkmaar op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en AZ Alkmaar wordt gespeeld op zaterdag 4 februari 2023.

  Hoe laat is FC Volendam – AZ Alkmaar op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Volendam en AZ Alkmaar is om 18:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Volendam – AZ Alkmaar live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Volendam (Volendam) en AZ Alkmaar (Alkmaar) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Volendam – AZ Alkmaar uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Volendam en AZ Alkmaar wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik FC Volendam – AZ Alkmaar kijken?

  Je kijkt FC Volendam – AZ Alkmaar op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar FC Volendam en AZ Alkmaar op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Volendam – AZ Alkmaar kunt kijken.

  Kan ik FC Volendam – AZ Alkmaar ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Volendam -AZ Alkmaar zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *