Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Utrecht – Vitesse op TV (donderdag 19 mei 2022)

FC Utrecht – Vitesse op TV (donderdag 19 mei 2022)

  FC Utrecht – Vitesse op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Utrecht en Vitesse live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in Galgenwaard, het stadion van FC Utrecht. De wedstrijd begint om 21:00 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie (Nederland)
  • Wie: FC Utrecht – Vitesse
  • Wanneer: donderdag 19 mei 2022
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Galgenwaard (Stadion van FC Utrecht)
  • Op TV: ESPN
  FC Utrecht - Vitesse op TV

  FC Utrecht – Vitesse op TV

  De wedstrijd FC Utrecht – Vitesse in de Eredivisie wordt gespeeld op donderdag 19 mei 2022. De wedstrijd begint om 21:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • FC Utrecht – Vitesse op TV
  • : Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : FC Utrecht – Vitesse LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Utrecht – Vitesse

  Alles over FC Utrecht – Vitesse:
  • FC Utrecht staat op dit moment zevende in de Eredivisie.
  • Vitesse staat op dit moment zesde in de Eredivisie.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Utrecht, Galgenwaard.
  • Competitie: Eredivisie, Nederland.
  FC Utrecht wil altijd graag Europees voetbal spelen. Ze zijn geen vaste waarde op het gebied van Europees voetbal maar in het seizoen 2019/2020 speelden ze nog Europees voetbal. Vitesse had jaren geleden hele hoge verwachtingen. Tot op de dag van vandaag zijn deze verwachtingen nog niet uitgekomen. Wellicht dat Vitesse zich nu weet te plaatsen voor Europees voetbal.

  FC Utrecht – Vitesse bij ESPN

  FC Utrecht – Vitesse kijk je bij ESPN. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Eredivisie op TV

  Alle 34 wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie zitten erop. Dit betekent dat de eindstand van de ranglijst bekend is. Maar dit betekent nog niet dat het seizoen klaar is. Er wordt namelijk nog volop gestreden om Europees voetbal. Daarin wordt bepaald welke clubs het aankomende seizoen in Europa aan de bak mogen. De winnaar van de play-offs om Europees voetbal stroomt in de tweede voorronde van de UEFA Conference League in. Dit jaar strijden AZ, Vitesse, FC Utrecht en Heerenveen om deze plek.

  FC Utrecht – Vitesse GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar FC Utrecht – Vitesse kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting FC Utrecht – Vitesse

  Samenvatting FC Utrecht-Vitesse kijken? Wil je de wedstrijd FC Utrecht – Vitesse van donderdag 19 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN. In de samenvatting van FC Utrecht tegen Vitesse zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er wordt vandaag volop gevoetbald in twee van de mooiste en meest relevante competities (vinden wij). Allereerst worden de play-off wedstrijden voor Europees voetbal gespeeld in onze “eigen” Eredivisie. Daarnaast komt de Engelse Premier League ten einde. Ook daar wordt bepaald welke club kampioen wordt, welke clubs Europees voetbal gaan spelen en welke clubs degraderen. Overzicht voetbal vandaag op tv:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *