Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Utrecht – Twente op tv | Livestream en online kijken

FC Utrecht – Twente op tv | Livestream en online kijken

  Thuis – Uit op tv kijken? Op zondag 5 november 2023 wordt de wedstrijd tussen FC Utrecht en Twente in de Eredivisie gespeeld. FC Utrecht – Twente is live op tv te zien. FC Utrecht–Twente begint om 12:15 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen Utreg en De Tukkers. De wedstrijd wordt gespeeld in de Galgenwaard, het stadion van FC Utrecht.
  FC Utrecht - Twente op tv

  Thuis – Uit op tv

   • Wedstrijd op tv: FC Utrecht-Twente LIVE.
   • Locatie: de Galgenwaard (23,750 toeschouwers).
   • Speelronde: 11 van de 34.
   • Datum: zondag 5 november 2023.
   • Aftrap: 12:15 uur.
   • Uitslag laatste ontmoeting: 1-0 (16 april 2023).
  FC Utrecht – FC Twente op tv belooft een leuke wedstrijd te worden. Twente is natuurlijk de grote favoriet, maar FC Utrecht begint wat beter te spelen. Kan FC Utrecht in de eigen Galgenwaard voor een stunt zorgen tegen Twente? Met de steun van het eigen publiek is Utrecht namelijk altijd iets sterker. Of het genoeg is zal zondagmiddag moeten blijken. FC Utrecht staat laatste in de Eredivisie. Een plek waar de fans, spelers en kersverse trainer Ron Jans natuurlijk zo snel mogelijk vandaan willen. Toch gaat het weer iets beter bij Utrecht. De laatste twee duels werden niet verloren en bovendien werd er van Ajax gewonnen. Kan FC Utrecht die lijn doorzetten in de moeilijke thuiswedstrijd tegen FC Twente? FC Twente doet het dit seizoen prima. De ploeg uit Enschede staat op een knappe derde plek. Bovendien verloren de Tukkers dit seizoen pas één keer. Vorige week won FC Twente in eigen huis knap van Feyenoord. We kunnen dus wel stellen dat Twente in prima vorm verkeert.

  Hoe laat is FC Utrecht – Twente op tv?

  Hoe laat is de wedstrijd FC Utrecht – Twente vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen FC Utrecht en Twente begint vandaag om 12:15 uur. Om 11:45 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over FC Utrecht – Twente. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 14:15 uur de nabeschouwing van FC Utrecht – Twente. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van FC Utrecht – Twente te zien.

  Waar wordt FC Utrecht – Twente uitgezonden?

  De wedstrijd FC Utrecht – Twente wordt live uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van ESPN. De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Dit betekent dat de Eredivisie op tv te zien zijn op één van de vier kanalen van ESPN. Hoewel ESPN 1 gratis te zien is, zijn ESPN 2, 3 en 4 dat niet. Om ESPN 2 te kunnen kijken heb je dus een abonnement op ESPN Compleet nodig. Je kunt gemakkelijk een abonnement op ESPN Compleet afsluiten. Dit kan bij alle grote providers. Dit weekend zie je op ESPN 2 de wedstrijden Heracles Almelo – PSV, FC Utrecht – FC Twente en Sparta – Almere City.

  TV-gids: programma FC Utrecht – Twente

  De TV-gids voor FC Utrecht – Twente op zondag 5 november 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van FC Utrecht – Twente op tv begint om 12:15 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van FC Utrecht – Twente op tv:
  TijdWatZender
  11:45 uurVoorbeschouwingESPN 2
  12:15 uurFC Utrecht – Twente LIVEESPN 2
  14:15uurNabeschouwingESPN 2
  Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uurSamenvatting FC Utrecht – Twente en andere EredivisiewedstrijdenNPO 1
  Programma FC Utrecht – Twente op tv

  Op welke zender is FC Utrecht – Twente?

  De wedstrijd tussen FC Utrecht en Twente is te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing op ESPN 2 begint om 11:45 uur. Vervolgens is om 12:15 uur de wedstrijd FC Utrecht – Twente LIVE te zien op ESPN 2. Vanuit de Galgenwaard wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 2.

  Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

  Hieronder zie je per provider op welk kanaal FC Utrecht – Twente uitgezonden wordt:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN222>>>
  Ziggo422>>>
  Odido (T-Mobile)151>>>
  Canal Digitaal402>>>
  Online.nl402>>>
  Youfone410>>>

  FC Utrecht -Twente online kijken (Livestream)

  Wil je de wedstrijd tussen FC Utrecht en Twente via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen FC Utrecht en Twente kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van FC Utrecht – Twente op zondag 5 november 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  FC Utrecht VS Twente

  De wedstrijd tussen FC Utrecht en Twente is een duel in speelronde Football Club Utrecht van de Eredivisie. FC Utrecht staat op dit moment 18e in de Eredivisie. Twente staat op de 3e plek in de competitie. De clubtopscorers van FC Utrecht en Twente zijn Ryan Flamingo met 2 goals (FC Utrecht) en Ricky van Wolfswinkel met 5 goals (Twente). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over FC Utrecht en Twente:

  Over FC Utrecht

   • FC Utrecht | Football Club Utrecht
   • Bijnaam: “Utreg”
   • Plaats: Utrecht
   • Clubkleuren: Wit en rood
   • Stand in de Eredivisie: 18e
   • Trainer: Ron Jans
   • Topscorer: Ryan Flamingo met 2 doelpunt(en)).

  Over Twente

   • Twente | Football Club Twente
   • Bijnaam: “De Tukkers”
   • Plaats: Enschede
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand in de Eredivisie: 3e
   • Trainer: Joseph Oosting
   • Topscorer: Ricky van Wolfswinkel met 5 doelpunt(en)).

  FAQ | Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt FC Utrecht – Twente uitgezonden?

  Je kijkt FC Utrecht – Twente op ESPN 2.

  Wanneer is FC Utrecht – Twente?

  FC Utrecht – Twente wordt gespeeld op zondag 5 november 2023.

  Hoe laat begint FC Utrecht – Twente?

  FC Utrecht – Twente begint om 12:15 uur. Om 11:45 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je FC Utrecht – Twente live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen FC Utrecht en Twente wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Kun je FC Utrecht – Twente online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van FC Utrecht – Twente beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *