Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Utrecht – Spakenburg op tv | KNVB Beker

FC Utrecht – Spakenburg op tv | KNVB Beker

  FC Utrecht – Spakenburg op tv kijken? Op dinsdag 28 februari 2023 om 20:00 uur spelen FC Utrecht en Spakenburg tegen elkaar in de KNVB Beker. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Utrecht: De Galgenwaard. Wil je de wedstrijd FC Utrecht – Spakenburg live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op FOX & ESPN. Voor het oog van 23,750 toeschouwers in het De Galgenwaard nemen FC Utrecht (Utrecht) en Spakenburg (Spakenburg) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de KNVB Beker.
  • Wie: FC Utrecht – Spakenburg op tv.
  • Wanneer: dinsdag 28 februari 2023.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: De Galgenwaard, het stadion van FC Utrecht.
  • Uitgezonden op: FOX & ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  FC Utrecht - Spakenburg op tv

  FC Utrecht – Spakenburg op tv

  Wil je FC Utrecht – Spakenburg op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Utrecht uit Utrecht en Spakenburg uit Spakenburg wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op FOX & ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:05 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • FC Utrecht – Spakenburg op TV
  • 19:30 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : FC Utrecht – Spakenburg LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Utrecht-Spakenburg op tv

  Alles over de KNVB Beker wedstrijd tussen FC Utrecht en Spakenburg:

  • FC Utrecht staat op dit moment op plaats 7e in de Eredivisie.
  • Spakenburg staat op dit moment op plaats 7e in de Tweede Divisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Utrecht: “De Galgenwaard” (23,750 toeschouwers).
  • Competitie: KNVB Beker, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.

  FC Utrecht – Spakenburg op FOX & ESPN

  De KNVB Beker wedstrijd tussen FC Utrecht en Spakenburg is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op FOX & ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de KNVB Beker wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op FOX & ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma FC Utrecht-Spakenburg bij FOX & ESPN:

  • 19:30 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, FC Utrecht -Spakenburg LIVE
  • 22:05 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij FOX & ESPN:

  De KNVB beker wordt live uitgezonden op meerdere kanalen. Zo is de wedstrijd op het open kanaal te zien op FOX. Ook wordt de KNVB beker uitgezonden op ESPN. In Nederland heeft FOX, samen met ESPN, de uitzendrechten op de KNVB beker. Dit betekent dat je alle bekerwedstrijden (gratis) live op tv kunt kijken. Het bekertoernooi wordt op tv groots behandeld. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, de loting en analyses van de wedstrijden. Ook de kwartfinale van de KNVB beker kijk je op tv bij ESPN of FOX.

  KNVB Beker op tv

  De match tussen FC Utrecht en Spakenburg is een wedstrijd in de KNVB Beker (De voetbalcompetitie in Nederland). De KNVB Beker werd voor het eerst gespeeld in 1899. Afgelopen seizoen won PSV de KNVB beker. Ajax is de recordhouder in het bekertoernooi. De Amsterdammers wonnen het toernooi al 20x. Na Ajax won Feyenoord het bekertoernooi het vaakst (13x), op de voet gevolgd door PSV (10x). Het bekertoernooi is aangekomen bij de kwartfinales. Dit betekent dat clubs nog maar 3x hoeven te winnen om de KNVB beker omhoog te kunnen houden. Vanaf nu wordt het echt spannend in de KNVB beker.

  FC Utrecht – Spakenburg bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Utrecht-Spakenburg op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd FC Utrecht – Spakenburg kijk je op FOX & ESPN.

  FC Utrecht – Spakenburg bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Utrecht en Spakenburg uit de KNVB Beker (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de KNVB Beker. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Utrecht – Spakenburg kijken

  Wil je gratis naar FC Utrecht tegen Spakenburg kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Utrecht-Spakenburg gratis te bekijken.

  Livestream FC Utrecht – Spakenburg (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Utrecht en Spakenburg via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Utrecht – Spakenburg kijken

  De samenvatting van FC Utrecht – Spakenburg kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Utrecht en Spakenburg nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de KNVB Beker worden uitgezonden op FOX & ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Utrecht-Spakenburg:

  Wanneer is FC Utrecht – Spakenburg op tv?

  De KNVB Beker wedstrijd tussen FC Utrecht en Spakenburg wordt gespeeld op dinsdag 28 februari 2023.

  Hoe laat is FC Utrecht – Spakenburg op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Utrecht en Spakenburg is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Utrecht – Spakenburg live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Utrecht (Utrecht) en Spakenburg (Spakenburg) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Utrecht – Spakenburg uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Utrecht en Spakenburg wordt uitgezonden op FOX & ESPN.

  Op welke zender kan ik FC Utrecht – Spakenburg kijken?

  Je kijkt FC Utrecht – Spakenburg op FOX & ESPN.

  Kan ik gratis naar FC Utrecht en Spakenburg op tv kijken?

  Bij sommige providers zit FOX & ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Utrecht – Spakenburg kunt kijken.

  Kan ik FC Utrecht – Spakenburg ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Utrecht -Spakenburg zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *