Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Utrecht – Heerenveen op tv

FC Utrecht – Heerenveen op tv

FC Utrecht – Heerenveen op tv kijken? Op zondag 20 augustus 2023 om 12:15 uur spelen FC Utrecht en Heerenveen tegen elkaar in speelronde 2 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Utrecht: de Galgenwaard. Wil je de wedstrijd FC Utrecht – Heerenveen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 23,750 toeschouwers in de Galgenwaard nemen FC Utrecht en Heerenveen het tegen elkaar op. FC Utrecht-Heerenveen is live op tv te zien op ESPN 1. De aftrap is om 12:15 uur. Om 11:55 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
FC Utrecht - Heerenveen op tv

FC Utrecht – Heerenveen op tv

  • Wat: FC Utrecht-Heerenveen op tv
  • Datum: zondag 20 augustus 2023
  • Tijd: 12:15 uur
  • Waar:de Galgenwaard, Utrecht
  • Zender: ESPN 1
De Eredivisie wedstrijd tussen FC Utrecht uit Utrecht en Heerenveen uit Heerenveen wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt FC Utrecht – Heerenveen op het kanaal: ESPN 1. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 1.

Programma FC Utrecht – Heerenveen op tv

  • Wedstrijd op tv: FC Utrecht-Heerenveen LIVE
  • Speelronde: 2
  • Datum: zondag 20 augustus 2023
  • Voorbeschouwing: 11:55 uur.
  • Aftrap: 12:15 uur.
  • Nabeschouwing: 14:20 uur.
Na afloop van de FC Utrecht-Heerenveen live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van FC Utrecht – Heerenveen, analyses en interviews.

FC Utrecht – Heerenveen kijken

De wedstrijd tussen FC Utrecht en Heerenveen op zondag 20 augustus 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
FC Utrecht - Heerenveen bij Canal Digitaal
FC Utrecht - Heerenveen Online.nl
FC Utrecht - Heerenveen Ziggo
FC Utrecht - Heerenveen KPN
FC Utrecht - Heerenveen Youfone
FC Utrecht - Heerenveen T-Mobile

Over FC Utrecht – Heerenveen

Uitslag laatste wedstrijd FC Utrecht-Heerenveen: 1-0 (4 februari 2023) . Utrecht – Heerenveen op tv is een wedstrijd die eigenlijk alle kanten op kan. Afgelopen seizoen won FC Utrecht twee keer met één doelpunt verschil van de Friezen. Dit jaar is verloor Utrecht zijn eerste wedstrijd tegen PSV, terwijl Heerenveen in eigen huis RKC versloeg. Utrecht wil dus graag winnen in de eerste thuiswedstrijd van 2023/2024. Het belooft een leuke wedstrijd te worden om live te kijken. De wedstrijd tussen FC Utrecht en sc Heerenveen is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 2 van de 34 in de Eredivisie. In de tweede speelronde van de Eredivisie zijn er negen wedstrijden. Het is speelronde 2 van de 34. Enkele van de mooiste wedstrijden in speelronde 2 van het Eredivisie-seizoen 23/24 zijn een aantal mooie wedstrijden. Onder andere de Rotterdamse derby Sparta – Feyenoord en FC Utrecht-Heerenveen staan op het programma. Ook het duel tussen Vitesse en PSV kan wel eens een mooie wedstrijd worden in speelronde 2.

Over FC Utrecht

  • FC Utrecht
  • Bijnaam: “Utreg”
  • Plaats: Utrecht
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand op de ranglijst: 15e
  • Trainer : Michael Silberbauer
  • Topscorer: Nog geen goals (0 doelpunt(en)).
FC Utrecht heeft zich dit seizoen flink versterkt. Het haalde Zidane Iqbal van Manchester United, Can Bozdogan kwam van Schalke 04 en ook werd Marouan Azakan van Feyenoord aangetrokken. Het moet FC Utrecht de impuls geven die het zo hard nodig heeft. Afgelopen seizoen eindigde FC Utrecht namelijk op de 7e plek en wist het geen Europees voetbal te halen. De club en de fans van Utrecht hopen dit jaar wél Europees voetbal te halen. Toch is Utrecht het seizoen niet goed begonnen. In de eerste speelronde werd er verloren van PSV. Opzich geen schande, maar FC Utrecht wil ook in dat soort wedstrijden punten pakken.

Over Heerenveen

  • sc Heerenveen
  • Bijnaam: “De Superfriezen”
  • Plaats: Heerenveen
  • Clubkleuren: Blauw en wit
  • Stand op de ranglijst: 4e
  • Trainer: Kees van Wonderen
  • Topscorer Ion Nicolaescu( 1 doelpunt(en)).
Sc Heerenveen eindigde afgelopen jaar op de achtste plek. Dat was een prima prestatie van de Friezen. Toch hoopt de club op Europees voetbal. Heerenveen heeft jarenlang topspelers afgeleverd. Onder andere Miralem Suljemani en Afonso Alves kende een glorietijd bij Heerenveen. Het wordt dit seizoen dus wel weer eens tijd voor een topspeler bij Heerenveen. Wij gokkken dat de aangekochte Ion Nicolaescu wel eens zo’n speler kan worden bij Heerenveen.

FC Utrecht – Heerenveen bij ESPN 1

FC Utrecht-Heerenveen is live op tv te zien op ESPN 1. ESPN 1 is het gratis kanaal van ESPN. Dit betekent dat je de wedstrijden op ESPN 1 gratis kunt kijken. Het gratis kanaal van ESPN is te ontvangen bij alle providers. De zender waarop ESPN 1 te zien is verschilt per provider. In dit artikel vind je een overzicht van de ESPN 1 kanalen bij alle providers. Je kijkt op ESPN 1 niet alleen naar het live-verslag van de wedstrijd, maar ook naar alle randzaken rondom het duel. Zo is er een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien, een samenvatting en natuurlijk niet te vergeten de haarscherpe analyses. Je kijkt FC Utrecht-sc Heerenveen op de ESPN 1. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN14 en 221>>>
Ziggo18 en 421>>>
Odido (T-Mobile)150>>>
Canal Digitaal401>>>
Online.nl21>>>
Youfone401>>>

Livestream FC Utrecht – Heerenveen (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen FC Utrecht en Heerenveen via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen FC Utrecht en Heerenveen kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van FC Utrecht – Heerenveen op zondag 20 augustus 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Samenvatting FC Utrecht – Heerenveen

De wedstrijd tussen FC Utrecht – Heerenveen op tv wordt gespeeld op zondag 20 augustus 2023. De aftrap is om 12:15 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: de Galgenwaard. Er is plek voor 23,750 toeschouwers. Om 11:55 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 14:20 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. FC Utrecht – Heerenveen is de een wedstrijd in speelronde 2 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt FC Utrecht – Heerenveen uitgezonden?

Je kijkt FC Utrecht – Heerenveen op ESPN 1.

Wanneer is FC Utrecht – Heerenveen?

FC Utrecht – Heerenveen wordt gespeeld op zondag 20 augustus 2023.

Hoe laat begint FC Utrecht – Heerenveen?

FC Utrecht – Heerenveen begint om 12:15 uur. Om 11:55 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je FC Utrecht – Heerenveen live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen FC Utrecht – Heerenveen wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Kun je FC Utrecht – Heerenveen online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van FC Utrecht – Heerenveen beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *