Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Utrecht – Fortuna Sittard op tv | Eredivisie

FC Utrecht – Fortuna Sittard op tv | Eredivisie

  • door
FC UtrechtFortuna Sittard op tv kijken of streamen? Op zondag 11 februari 2024 om 14:30 uur spelen FC Utrecht en Fortuna Sittard tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt FC Utrecht – Fortuna Sittard op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 1.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
FC Utrecht - Fortuna Sittard op tv

FC Utrecht – Fortuna Sittard op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zondag 11 februari 2024 14:30 uur FC Utrecht – Fortuna Sittard ESPN 1
Je kunt FC Utrecht – Fortuna Sittard op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 1. De aftrap van FC Utrecht – Fortuna Sittard is om 14:30. Voorafgaand aan het duel tussen FC Utrecht en Fortuna Sittard is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 14:00 uur. Vanaf 16:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen FC Utrecht en Fortuna Sittard. Programma FC Utrecht – Fortuna Sittard op tv en livestream:
  • 14:00 uur, Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : FC Utrecht – Fortuna Sittard LIVE
  • 16:30 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

FC Utrecht – Fortuna Sittard bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen FC Utrecht en Fortuna Sittard is te zien op ESPN. FC Utrecht – Fortuna Sittard wordt uitgezonden op ESPN 1. ESPN 1 is de gratis zender van ESPN. Dit betekent dat ESPN 1 gewoon op het open kanaal te zien is. Iedereen kan dus gratis naar de wedstrijden op ESPN 1 kijken. Iedere week worden er weer andere clubs en wedstrijden uitgezonden op ESPN 1.

(Gratis) livestream FC Utrecht – Fortuna Sittard

Wil je FC Utrecht – Fortuna Sittard streamen? Je kunt FC Utrecht – Fortuna Sittard ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 1. Je kunt de FC Utrecht – Fortuna Sittard gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

FC Utrecht – Fortuna Sittard kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen FC Utrecht en Fortuna Sittard in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 11 februari 2024 om 14:30 uur. Het duel wordt gespeeld in de Galgenwaard, het stadion van FC Utrecht. Bij de wedstrijd kunnen 23,750 aanwezig zijn. FC Utrecht – Fortuna Sittard is een wedstrijd tussen twee clubs in de middenmoot van de Eredivisie. Bovendien is het verschil tussen beide clubs slechts één punt. De winnaar van deze clash kan dus goede zaken doen. Zowel FC Utrecht als Fortuna Sittard zijn al een tijdje ongeslagen. Wij verwachten dan ook dat dat beide clubs wel eens gelijk op kunnen gaan.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Utrecht-Fortuna Sittard:
Wanneer is FC Utrecht – Fortuna Sittard op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen FC Utrecht en Fortuna Sittard wordt gespeeld op zondag 11 februari 2024.

Hoe laat is FC Utrecht – Fortuna Sittard op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen FC Utrecht en Fortuna Sittard is om 14:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt FC Utrecht – Fortuna Sittard live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen FC Utrecht (Utrecht) en Fortuna Sittard (Sittard) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt FC Utrecht – Fortuna Sittard uitgezonden?

De wedstrijd tussen FC Utrecht en Fortuna Sittard wordt uitgezonden op ESPN 1.

Op welke zender kan ik FC Utrecht – Fortuna Sittard kijken?

Je kijkt FC Utrecht – Fortuna Sittard op ESPN 1.

Kan ik gratis naar FC Utrecht en Fortuna Sittard op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 1 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Utrecht – Fortuna Sittard kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast FC Utrecht -Fortuna Sittard zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *