Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Utrecht – Feyenoord op tv

FC Utrecht – Feyenoord op tv

  FC Utrecht – Feyenoord op tv kijken? Op zondag 3 september 2023 om 12:15 uur spelen FC Utrecht en Feyenoord tegen elkaar in speelronde 3 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Utrecht: de Galgenwaard. Wil je de wedstrijd FC Utrecht – Feyenoord live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 23,750 toeschouwers in de Galgenwaard nemen FC Utrecht en Feyenoord het tegen elkaar op. FC Utrecht-Feyenoord is live op tv te zien op ESPN 1. De aftrap is om 12:15 uur. Om 11:55 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  FC Utrecht - Feyenoord op tv

  FC Utrecht – Feyenoord op tv

   • Wat: FC Utrecht-Feyenoord op tv
   • Datum: zondag 3 september 2023
   • Tijd: 12:15 uur
   • Waar:de Galgenwaard, Utrecht
   • Zender: ESPN 1
  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Utrecht uit Utrecht en Feyenoord uit Rotterdam wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt FC Utrecht – Feyenoord op het kanaal: ESPN 1. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 1.

  Programma FC Utrecht – Feyenoord op tv

   • Wedstrijd op tv: FC Utrecht-Feyenoord LIVE.
   • Speelronde: 3 van de 34.
   • Datum: zondag 3 september 2023.
   • Voorbeschouwing: 11:55 uur.
   • Aftrap: 12:15 uur.
   • Nabeschouwing: 14:20 uur.
  Na afloop van de FC Utrecht-Feyenoord live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van FC Utrecht – Feyenoord, analyses en interviews

  FC Utrecht – Feyenoord kijken

  De wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord op zondag 3 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
  FC Utrecht - Feyenoord bij Canal Digitaal
  FC Utrecht - Feyenoord Online.nl
  FC Utrecht - Feyenoord Ziggo
  FC Utrecht - Feyenoord KPN
  FC Utrecht - Feyenoord Youfone
  FC Utrecht - Feyenoord T-Mobile

  Over FC Utrecht – Feyenoord

  • Uitslag laatste wedstrijd FC Utrecht-Feyenoord: 1-1 (8 januari 2023) .
  De wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 3 van de 34 in de Eredivisie. Utrecht – Feyenoord op tv belooft een prachtige wedstrijd te worden. FC Utrecht lijkt gehavend. De trainer werd ontslagen, de club heeft 0 punten uit 3 wedstrijden en is tenslotte ook nog doelpuntloos. Feyenoord daarentegen boekte vorige week een prachtige 6-1 overwinning. Onze voorspelling van Utrecht-Feyenoord is 0-3.

  Speelronde 3

  Speelronde 3 is de derde van 34 speelronden. In de derde speelronde zijn er een aantal mooie wedstrijden. Zo spelen twee gepromoveerde clubs tegen elkaar; Almere City – PEC Zwolle. Ook zijn er op zondag twee mooie wedstrijden. Feyenoord gaat op bezoek bij FC Utrecht en AZ reist naar Arnhem voor het duel met Vitesse. Nadat vier clubs midweekse verplichten hadden in het Europese voetbal, kan het maar zo eens een interessante speelronde worden.

  Over FC Utrecht

   • FC Utrecht
   • Bijnaam: “Utreg”
   • Plaats: Utrecht
   • Clubkleuren: Wit en rood
   • Stand op de ranglijst: 16e
   • Trainer : Geen
   • Topscorer: Geen (0 doelpunt(en)).
  FC Utrecht is het seizoen dramatisch begonnen. Utrecht verloor de eerste drie wedstrijden van 23/24 en wist bovendien nog geen één keer te scoren. De verloren wedstrijd tegen PEC Zwolle van afgelopen week betekende het einde voor Utrecht-coach Silberbauer. Op het moment van schrijven is er nog geen opvolger bekend. Kan FC Utrecht zich herpakken in de lastige thuiswedstrijd tegen regerend kampioen Feyenoord?

  Over Feyenoord

   • Feyenoord
   • Bijnaam: “De club van het volk”
   • Plaats: Rotterdam
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand op de ranglijst: 6e
   • Trainer: Arne Slot
   • Topscorer Santiago Giménez( 3 doelpunt(en)).
  Feyenoord gaat deze week op bezoek bij FC Utrecht. Hoewel de Rotterdammers nog geen wedstrijd verloren, hebben ze ook geen fantastische seizoensstart. Er werd namelijk al twee keer gelijkgespeeld. Toch lijkt Feyenoord zich afgelopen week herpakt te hebben. Tegen promovendus Almere City werd het namelijk maar liefst 6-1. Kan Feyenoord ook tegen een uit vorm zijnde Utrecht presteren?

  FC Utrecht – Feyenoord bij ESPN 1

  FC Utrecht-Feyenoord is live op tv te zien op ESPN 1. ESPN 1 is het open kanaal van ESPN. Je kijkt de wedstrijden op ESPN 1 gratis bij alle providers. De Eredivisiewedstrijden die op ESPN 1 worden uitgezonden zijn dus altijd gratis te zien. Als een wedstrijd van jouw favoriete club op één van de andere zenders van ESPN wordt uigezonden, heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Je kijkt FC Utrecht-Feyenoord op de ESPN 1. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen bij alle providers:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN14 en 221>>>
  Ziggo18 en 421>>>
  Odido (T-Mobile)150>>>
  Canal Digitaal401>>>
  Online.nl21>>>
  Youfone401>>>

  Livestream FC Utrecht – Feyenoord (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van FC Utrecht – Feyenoord op zondag 3 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Samenvatting FC Utrecht – Feyenoord

  De wedstrijd tussen FC Utrecht – Feyenoord op tv wordt gespeeld op zondag 3 september 2023. De aftrap is om 12:15 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: de Galgenwaard. Er is plek voor 23,750 toeschouwers. Om 11:55 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 14:20 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. FC Utrecht – Feyenoord is de een wedstrijd in speelronde 3 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt FC Utrecht – Feyenoord uitgezonden?

  Je kijkt FC Utrecht – Feyenoord op ESPN 1.

  Wanneer is FC Utrecht – Feyenoord?

  FC Utrecht – Feyenoord wordt gespeeld op zondag 3 september 2023.

  Hoe laat begint FC Utrecht – Feyenoord?

  FC Utrecht – Feyenoord begint om 12:15 uur. Om 11:55 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je FC Utrecht – Feyenoord live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen FC Utrecht – Feyenoord wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Kun je FC Utrecht – Feyenoord online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van FC Utrecht – Feyenoord beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *