Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Utrecht – FC Volendam op tv | Eredivisie

FC Utrecht – FC Volendam op tv | Eredivisie

  FC Utrecht – FC Volendam op tv kijken? Op zondag 2 april 2023 om 14:30 uur spelen FC Utrecht en FC Volendam tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Utrecht: Galgenwaard. Wil je de wedstrijd FC Utrecht – FC Volendam live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 23,750 toeschouwers in het Galgenwaard nemen FC Utrecht (Utrecht) en FC Volendam (Volendam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 14:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: FC Utrecht – FC Volendam op tv.
  • Wanneer: zondag 2 april 2023.
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: Galgenwaard, het stadion van FC Utrecht.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  FC Utrecht - FC Volendam op tv

  FC Utrecht – FC Volendam op tv

  Wil je FC Utrecht – FC Volendam op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Utrecht uit Utrecht en FC Volendam uit Volendam wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Om 14:10 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • FC Utrecht – FC Volendam op TV
  • 14:10 uur, Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : FC Utrecht – FC Volendam LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Utrecht-FC Volendam op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen FC Utrecht en FC Volendam:
  • FC Utrecht staat op dit moment op plaats 7e in de Eredivisie.
  • FC Volendam staat op dit moment op plaats 13e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Utrecht: “Galgenwaard” (23,750 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 14:30 uur.

  FC Utrecht – FC Volendam op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Utrecht en FC Volendam is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Utrecht-FC Volendam bij ESPN:
  • 14:10 uur, voorbeschouwing.
  • 14:30 uur, FC Utrecht -FC Volendam LIVE
  • 16:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: De Eredivisie kijk je natuurlijk live op ESPN. Op één van de vier kanalen van ESPN worden de Eredivisie-wedstrijden live uitgezonden. Bovendien volg je het laatste nieuws rondom de Eredivisie op ESPN. ESPN bestaat uit ESPN 1 (gratis), ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Daardoor kan ESPN ook meerdere Eredivisie wedstrijden tegelijkertijd uitzenden. Daarnaast houdt ESPN jou op de hoogte van het laatste nieuws in de Nederlandse Eredivisie.

  Eredivisie op tv

  De match tussen FC Utrecht en FC Volendam is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie is natuurlijk het hoogste voetbalniveau in de Nederland. Nu de Eredivisie aangekomen is bij speelronde 25 wordt het steeds spannender. Vanaf nu telt echt iedere wedstrijd. Clubs gaan strijden om het kampioenschap. Ook zijn er natuurlijk clubs die moeten vechten voor degradatie. Als je nog geen abonnement hebt om de Eredivisie live te kijken, dan is dit toch echt het moment. Jij wilt natuurlijk ook geen moment missen van de ontknoping in de Eredivisie.

  FC Utrecht – FC Volendam bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Utrecht-FC Volendam op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Utrecht – FC Volendam kijk je op ESPN.

  FC Utrecht – FC Volendam bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Utrecht en FC Volendam uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Utrecht – FC Volendam kijken

  Wil je gratis naar FC Utrecht tegen FC Volendam kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Utrecht-FC Volendam gratis te bekijken.

  Livestream FC Utrecht – FC Volendam (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Utrecht en FC Volendam via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Utrecht – FC Volendam kijken

  De samenvatting van FC Utrecht – FC Volendam kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Utrecht en FC Volendam nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Utrecht-FC Volendam:
  Wanneer is FC Utrecht – FC Volendam op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Utrecht en FC Volendam wordt gespeeld op zondag 2 april 2023.

  Hoe laat is FC Utrecht – FC Volendam op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Utrecht en FC Volendam is om 14:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Utrecht – FC Volendam live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Utrecht (Utrecht) en FC Volendam (Volendam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Utrecht – FC Volendam uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Utrecht en FC Volendam wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik FC Utrecht – FC Volendam kijken?

  Je kijkt FC Utrecht – FC Volendam op ESPN.

  Kan ik gratis naar FC Utrecht en FC Volendam op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Utrecht – FC Volendam kunt kijken.

  Kan ik FC Utrecht – FC Volendam ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Utrecht -FC Volendam zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *