Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Utrecht – Excelsior op tv | Livestream en online kijken

FC Utrecht – Excelsior op tv | Livestream en online kijken

  Thuis – Uit op tv kijken? Op zondag 12 november 2023 wordt de wedstrijd tussen FC Utrecht en Excelsior in de Eredivisie gespeeld. FC Utrecht – Excelsior is live op tv te zien. FC Utrecht–Excelsior begint om 20:00 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 1. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen Utreg en De Kralingers. De wedstrijd wordt gespeeld in de Galgenwaard, het stadion van FC Utrecht.
  FC Utrecht - Excelsior op tv

  Thuis – Uit op tv

   • Wedstrijd op tv: FC Utrecht-Excelsior LIVE.
   • Locatie: de Galgenwaard (23,750 toeschouwers).
   • Speelronde: 12 van de 34.
   • Datum: zondag 12 november 2023.
   • Aftrap: 20:00 uur.
   • Uitslag laatste ontmoeting: 0-1 (2 oktober 2022).
  FC Utrecht – Excelsior op tv is een wedstrijd die twee kanten op kan. Excelsior is de ploeg die hoger staat op de ranglijst. FC Utrecht is daarentegen juist de laatste weken weer aan de beterende hand. Beide clubs zullen willen winnen en dat kan wel eens een leuke wedstrijd opleveren. Het belooft dan ook een prachtige wedstrijd te worden om live op tv te kijken. Onze voorspelling van FC Utrecht – Excelsior is een gelijkspel. FC Utrecht heeft het thuisvoordeel en presteert bovendien weer iets beter. Excelsior is ook goed in vorm. Daarom denken we dat beide clubs elkaar in evenwicht gaan houden. Wij voorspellen een 1-1 gelijkspel. FC Utrecht speelde vorige week nog knap gelijk tegen FC Twente. Na een slechte seizoenstart lijkt FC Utrecht de boel weer iets beter op de rit te krijgen. Toch staat het elftal nog steeds onderin de Eredivisie, op de één na laatste plaats. De verschillen in de staart van de Eredivisie zijn echter klein, dus een goed resultaat van FC Utrecht tegen Excelsior kan de ranglijst behoorlijk opschudden. Bij winst kan FC Utrecht een flink aantal plaatsen stijgen. Excelsior staat op een knappe zevende plek in de Eredivisie. Hoewel er al vier wedstrijden op rij in de Eredivisie niet werd gewonnen, gaat het toch goed met de Rotterdammers. In de KNVB beker werd gewonnen van Den Bosch en vorig weekend speelde Excelsior knap gelijk tegen AZ. Daarvoor werd er verloren van PEC Zwolle en FC Volendam, maar nu lijkt de club zich weer herpakt te hebben. Kan Excelsior ook op bezoek bij FC Utrecht een resultaat boeken?

  Hoe laat is FC Utrecht – Excelsior op tv?

  Hoe laat is de wedstrijd FC Utrecht – Excelsior vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen FC Utrecht en Excelsior begint vandaag om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over FC Utrecht – Excelsior. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 22:00 uur de nabeschouwing van FC Utrecht – Excelsior. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van FC Utrecht – Excelsior te zien.

  Waar wordt FC Utrecht – Excelsior uitgezonden?

  De wedstrijd FC Utrecht – Excelsior wordt live uitgezonden op ESPN 1. ESPN 1 is het gratis kanaal van ESPN. Op ESPN 1 zijn wekelijks een aantal Eredivisie wedstrijden gratis te zien. Dit weekend zijn FC Twente – N.E.C., Almere City – Ajax en FC Utrecht – Excelsior GRATIS te zien op ESPN 1. Als je ook de andere Eredivisiewedstrijden wilt kijken, heb je een abonnement op ESPN Compleet nodig. Dit kun je eenvoudig afsluiten bij jouw provider.

  TV-gids: programma FC Utrecht – Excelsior

  De TV-gids voor FC Utrecht – Excelsior op zondag 12 november 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van FC Utrecht – Excelsior op tv begint om 20:00 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van FC Utrecht – Excelsior op tv:
  TijdWatZender
  19:30 uurVoorbeschouwingESPN 1
  20:00 uurFC Utrecht – Excelsior LIVEESPN 1
  22:00uurNabeschouwingESPN 1
  Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uurSamenvatting FC Utrecht – Excelsior en andere EredivisiewedstrijdenNPO 1
  Programma FC Utrecht – Excelsior op tv

  Op welke zender is FC Utrecht – Excelsior?

  De wedstrijd tussen FC Utrecht en Excelsior is te zien op ESPN 1. De voorbeschouwing op ESPN 1 begint om 19:30 uur. Vervolgens is om 20:00 uur de wedstrijd FC Utrecht – Excelsior LIVE te zien op ESPN 1. Vanuit de Galgenwaard wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 1.

  Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

  Hieronder zie je per provider op welk kanaal FC Utrecht – Excelsior uitgezonden wordt:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN14 en 221>>>
  Ziggo18 en 421>>>
  Odido (T-Mobile)150>>>
  Canal Digitaal401>>>
  Online.nl21>>>
  Youfone401>>>

  FC Utrecht -Excelsior online kijken (Livestream)

  Wil je de wedstrijd tussen FC Utrecht en Excelsior via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen FC Utrecht en Excelsior kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van FC Utrecht – Excelsior op zondag 12 november 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  FC Utrecht VS Excelsior

  De wedstrijd tussen FC Utrecht en Excelsior is een duel in speelronde Football Club Utrecht van de Eredivisie. FC Utrecht staat op dit moment 17e in de Eredivisie. Excelsior staat op de 7e plek in de competitie. De clubtopscorers van FC Utrecht en Excelsior zijn Ryan Flamingo met 2 goals (FC Utrecht) en Nikolas Agrafiotis met 5 goals (Excelsior). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over FC Utrecht en Excelsior:

  Over FC Utrecht

   • FC Utrecht | Football Club Utrecht
   • Bijnaam: “Utreg”
   • Plaats: Utrecht
   • Clubkleuren: Wit en rood
   • Stand in de Eredivisie: 17e
   • Trainer: Ron Jans
   • Topscorer: Ryan Flamingo met 2 doelpunt(en)).

  Over Excelsior

   • Excelsior | Excelsior Rotterdam
   • Bijnaam: “De Kralingers”
   • Plaats: Rotterdam
   • Clubkleuren: Zwart en rood
   • Stand in de Eredivisie: 7e
   • Trainer: Marinus Dijkhuizen
   • Topscorer: Nikolas Agrafiotis met 5 doelpunt(en)).

  FAQ | Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt FC Utrecht – Excelsior uitgezonden?

  Je kijkt FC Utrecht – Excelsior op ESPN 1.

  Wanneer is FC Utrecht – Excelsior?

  FC Utrecht – Excelsior wordt gespeeld op zondag 12 november 2023.

  Hoe laat begint FC Utrecht – Excelsior?

  FC Utrecht – Excelsior begint om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je FC Utrecht – Excelsior live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen FC Utrecht en Excelsior wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Kun je FC Utrecht – Excelsior online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van FC Utrecht – Excelsior beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *