Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Utrecht – AZ op tv | Livestream en online kijken

FC Utrecht – AZ op tv | Livestream en online kijken

Thuis – Uit op tv kijken? Op zondag 3 december 2023 wordt de wedstrijd tussen FC Utrecht en AZ in de Eredivisie gespeeld. FC Utrecht – AZ is live op tv te zien. FC Utrecht–AZ begint om 16:45 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 1. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen Utreg en De Kaasboeren. De wedstrijd wordt gespeeld in de Galgenwaard, het stadion van FC Utrecht.
FC Utrecht - AZ op tv

Thuis – Uit op tv

  • Wedstrijd op tv: FC Utrecht-AZ LIVE.
  • Locatie: de Galgenwaard (23,750 toeschouwers).
  • Speelronde: 14 van de 34.
  • Datum: zondag 3 december 2023.
  • Aftrap: 16:45 uur.
  • Uitslag laatste ontmoeting: 1-2 (7 februari 2023, KNVB beker).
FC Utrecht – AZ is de laatste voetbalwedstrijd van speelronde 14. Om 16:45 uur gaat de bal rollen in de Galgenwaar. Het is een wedstrijd die in menig seizoen een echte subtopper was. Toch is dit seizoen alles anders. AZ staat op een prima derde plek, maar FC Utrecht begon dit seizoen heel slecht. Ze stonden zelfs lange tijd op de laatste plek. Toch gaat het de laatste weken beter met Utrecht. Kan FC Utrecht ook tegen AZ presteren? Of is AZ toch nog een maatje te groot voor dit Utrecht? FC Utrecht – AZ is live te zien op het open kanaal van ESPN. De aftrap is om 16.45 uur. FC Utrecht doet het de laatste weken goed, maar moet nog veel van de verloren wedstrijden van het begin van het seizoen inhalen. Onder de nieuwe trainer Ron Jans worden er in ieder geval weer punten gehaald en valt er weer wat te juichen in Utrecht. Ook afgelopen weekend wist FC Utrecht te winnen. In de lastige uitwedstrijd tegen Sparta werd met 1-2 gewonnen. Kan Utrecht tegen AZ die lijn doorzetten? AZ wist afgelopen week in de UEFA Conference League nipt te winnen van het Bosnische Zrinjski. Daardoor heeft AZ nog een laatste kans om zich voor de volgende ronde van het toernooi te plaatsen. Zo lastig als AZ het heeft in de Conference League, zo goed gaat het eigenlijk in de Eredivisie. De club staat op een prima derde plek en verloor dit seizoen bovendien pas één keer. Nu moet AZ na de zware midweekse wedstrijd op bezoek bij FC Utrecht. Speelt de midweekse wedstrijd AZ parten, of is er nog genoeg energie over om tegen Utrecht een prestatie te leveren?

Hoe laat is FC Utrecht – AZ op tv?

Hoe laat is de wedstrijd FC Utrecht – AZ vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen FC Utrecht en AZ begint vandaag om 16:45 uur. Om 16:15 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over FC Utrecht – AZ. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 18:45 uur de nabeschouwing van FC Utrecht – AZ. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van FC Utrecht – AZ te zien.

Waar wordt FC Utrecht – AZ uitgezonden?

De wedstrijd FC Utrecht – AZ wordt live uitgezonden op ESPN 1. ESPN 1 is het gratis kanaal van sportzender ESPN. Dit betekent dat je alle wedstrijden die op ESPN 1 worden uitgezonden gratis live kunt zien. Daarnaast kun je genieten van veel praatprogramma’s rondom voetbal. Ook worden er regelmatig prachtige documentaires uitgezonden op ESPN 1. Dit weekend zijn er een paar prachtige wedstrijden die je op het open kanaal van ESPN 1 kunt kijken. Zo kijk je dit weekend gratis naar Fortuna Sittard – Vitesse, FC Utrecht – AZ en naar de topper tussen Feyenoord en PSV. Een prachtig programma op ESPN 1.

TV-gids: programma FC Utrecht – AZ

De TV-gids voor FC Utrecht – AZ op zondag 3 december 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van FC Utrecht – AZ op tv begint om 16:45 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van FC Utrecht – AZ op tv:
Tijd Wat Zender
16:15 uur Voorbeschouwing ESPN 1
16:45 uur FC Utrecht – AZ LIVE ESPN 1
18:45uur Nabeschouwing ESPN 1
Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uur Samenvatting FC Utrecht – AZ en andere Eredivisiewedstrijden NPO 1
Programma FC Utrecht – AZ op tv

Op welke zender is FC Utrecht – AZ?

De wedstrijd tussen FC Utrecht en AZ is te zien op ESPN 1. De voorbeschouwing op ESPN 1 begint om 16:15 uur. Vervolgens is om 16:45 uur de wedstrijd FC Utrecht – AZ LIVE te zien op ESPN 1. Vanuit de Galgenwaard wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 1.

Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

Hieronder zie je per provider op welk kanaal FC Utrecht – AZ uitgezonden wordt:
ProviderZenderLive kijken
KPN14 en 221>>>
Ziggo18 en 421>>>
Odido (T-Mobile)150>>>
Canal Digitaal401>>>
Online.nl21>>>
Youfone401>>>

FC Utrecht -AZ online kijken (Livestream)

Wil je de wedstrijd tussen FC Utrecht en AZ via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen FC Utrecht en AZ kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van FC Utrecht – AZ op zondag 3 december 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

FC Utrecht VS AZ

De wedstrijd tussen FC Utrecht en AZ is een duel in speelronde Football Club Utrecht van de Eredivisie. FC Utrecht staat op dit moment 16e in de Eredivisie. AZ staat op de 3e plek in de competitie. De clubtopscorers van FC Utrecht en AZ zijn Ryan Flamingo met 2 goals (FC Utrecht) en Vangelis Pavlidis met 15 goals (AZ). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over FC Utrecht en AZ:

Over FC Utrecht

  • FC Utrecht | Football Club Utrecht
  • Bijnaam: “Utreg”
  • Plaats: Utrecht
  • Clubkleuren: Wit en rood
  • Stand in de Eredivisie: 16e
  • Trainer: Ron Jans
  • Topscorer: Ryan Flamingo met 2 doelpunt(en)).

Over AZ

  • AZ | Alkmaar Zaanstreek (AZ Alkmaar)
  • Bijnaam: “De Kaasboeren”
  • Plaats: Alkmaar
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand in de Eredivisie: 3e
  • Trainer: Pascal Jansen
  • Topscorer: Vangelis Pavlidis met 15 doelpunt(en)).

FAQ | Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt FC Utrecht – AZ uitgezonden?

Je kijkt FC Utrecht – AZ op ESPN 1.

Wanneer is FC Utrecht – AZ?

FC Utrecht – AZ wordt gespeeld op zondag 3 december 2023.

Hoe laat begint FC Utrecht – AZ?

FC Utrecht – AZ begint om 16:45 uur. Om 16:15 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je FC Utrecht – AZ live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen FC Utrecht en AZ wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Kun je FC Utrecht – AZ online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van FC Utrecht – AZ beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *