Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Utrecht – Almere City op tv

FC Utrecht – Almere City op tv

FC Utrecht – Almere City op tv kijken? Op zaterdag 30 september 2023 om 18:45 uur spelen FC Utrecht en Almere City tegen elkaar in speelronde 7 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Utrecht: de Galgenwaard. Wil je de wedstrijd FC Utrecht – Almere City live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 23,750 toeschouwers in de Galgenwaard nemen FC Utrecht en Almere City het tegen elkaar op. FC Utrecht-Almere City is live op tv te zien op ESPN 3. De aftrap is om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
FC Utrecht - Almere City op tv

FC Utrecht – Almere City op tv

  • Wat: FC Utrecht-Almere City op tv
  • Datum: zaterdag 30 september 2023
  • Tijd: 18:45 uur
  • Waar: de Galgenwaard, Utrecht
  • Zender: ESPN 3
De Eredivisie wedstrijd tussen FC Utrecht uit Utrecht en Almere City uit Almere wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt FC Utrecht – Almere City op het kanaal: ESPN 3. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 3.

Programma FC Utrecht – Almere City op tv

  • Wedstrijd op tv: FC Utrecht-Almere City LIVE.
  • Speelronde: 7 van de 34.
  • Datum: zaterdag 30 september 2023.
  • Voorbeschouwing: 18:15 uur.
  • Aftrap: 18:45 uur.
  • Nabeschouwing: 20:45 uur.
Na afloop van de FC Utrecht-Almere City live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van FC Utrecht – Almere City, analyses en interviews

FC Utrecht – Almere City kijken

De wedstrijd tussen FC Utrecht en Almere City op zaterdag 30 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
FC Utrecht - Almere City bij Canal Digitaal
FC Utrecht - Almere City Online.nl
FC Utrecht - Almere City Ziggo
FC Utrecht - Almere City KPN
FC Utrecht - Almere City Youfone
FC Utrecht - Almere City T-Mobile

Over FC Utrecht – Almere City

 • Uitslag laatste wedstrijd FC Utrecht-Almere City: Nog nooit gespeeld .
De wedstrijd tussen Football Club Utrecht en Almere City FC is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 7 van de 34 in de Eredivisie. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat FC Utrecht en Almere City het tegen elkaar opnemen. Dat maakt dit duel al uniek. Bovendien belooft FC Utrecht – Almere City een spannende wedstrijd te worden. Voor beide clubs zijn de belangen namelijk groot. Zowel FC Utrecht als Almere City zijn het seizoen niet goed begonnen. Nu spelen de clubs tegen elkaar. Het is een wedstrijd die je zeker live op tv wilt zien. Omdat de belangen zo groot zijn, kan het wel eens een hele spannende wedstrijd worden. Bovendien zullen beide clubs vol voor de overwinning gaan en dat kan een paar mooie duels opleveren. Onze voorspelling van FC Utrecht – Almere City op tv: 2-1.

Speelronde 7

Speelronde 7 in de Eredivisie wordt gespeeld op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2023. Omdat er een midweekse speelronde was, is er geen vrijdagavondwedstrijd. Er zijn een aantal interessante wedstrijden deze speelronde. Zo is de Gelderse derby dit weekend. Daarin nemen N.E.C. en Vitesse het tegen elkaar op. Verder is de Rotterdamse stadsderby tussen Excelsior en Sparta. Twente-Heerenveen is ook een interessante wedstrijd. Het belooft dus weer een leuke speelronde te worden in de Nederlandse Eredivisie.

Over FC Utrecht

  • Football Club Utrecht
  • Bijnaam: “Utreg”
  • Plaats: Utrecht
  • Clubkleuren: Wit en rood
  • Stand op de ranglijst: 16e
  • Trainer : Ron Jans
  • Topscorer: Victor Jensen (1 doelpunt(en)).
FC Utrecht leek twee weken geleden eindelijk de smaak te pakken te hebben na de 1-3 overwinning op bezoek bij Heracles Almelo. Er werd zelfs al gesproken van een huis “Ron Jans-effect”. De vreugde in Utrecht was echter van korte duur. Afgelopen week werd er “gewoon” weer verloren. Ditmaal met 3-0 van N.E.C. Het Ron Jans effect was dus van korte duur. Dit weekend kan FC Utrecht daarentegen wel punten gaan pakken. Ze ontvangen promovendus Almere City dat strak onderaan staat in de Eredivisie. FC Utrecht moét dus wel gaan winnen tegen Almere City.

Over Almere City

  • Almere City FC
  • Bijnaam: “De Zwarte Schapen”
  • Plaats: Almere
  • Clubkleuren: Zwart en rood
  • Stand op de ranglijst: 18e
  • Trainer: Alex Pastoor
  • Topscorer Thomas Robinet( 1 doelpunt(en)).
Voor Almere City is het seizoen 23/24 dramatisch begonnen. De club staat met één punt uit zes wedstrijden op de laatste plaats in de Eredivisie. Nu moet Almere op bezoek bij FC Utrecht. Eén voordeel voor Almere City, ook FC Utrecht draait dit seizoen niet. Almere zal dus kansen zien tegen FC Utrecht.

FC Utrecht – Almere City bij ESPN 3

FC Utrecht-Almere City is live op tv te zien op ESPN 3. ESPN 3 is het derde kanaal van ESPN. Op ESPN 3 worden ook veel voetbalwedstrijden uitgezonden. Dit weekend zijn er twee wedstrijden die uitgezonden worden op ESPN 3. Op de zender kijk je dit weekend naar FC Utrecht – Almere City (op zaterdag) en naar Heracles Almelo – PEC Zwolle (zondag). ESPN 3 is niet gratis. Om ESPN 3 te kunnen zien heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit kun je eenvoudig afsluiten bij alle providers. Je kijkt Football Club Utrecht-Almere City FC op de ESPN 3. Je vindt ESPN 3 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN223>>>
Ziggo423>>>
Odido (T-Mobile)152>>>
Canal Digitaal403>>>
Online.nl403>>>
Youfone411>>>

Livestream FC Utrecht – Almere City (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen FC Utrecht en Almere City via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen FC Utrecht en Almere City kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van FC Utrecht – Almere City op zaterdag 30 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links: De Eredivisie is de hoogste voetbalcompetitie van Nederland. Er spelen 18 clubs in de Eredivisie en ieder team speelt per seizoen 34 wedstrijden. De regerend kampioen is Feyenoord. De nummer 17 en 18 van de ranglijst degraderen naar de Keuken Kampioen Divisie. Dit jaar zijn PEC Zwolle, Heracles Almelo en Almere City gepromoveerd naar de Eredivisie. De Eredivisie is een mooie competitie om live op tv te volgen. Je ziet veel passie, strijd en er vallen bovendien veel doelpunten in de Eredivisie.

Samenvatting FC Utrecht – Almere City

De wedstrijd tussen FC Utrecht – Almere City op tv wordt gespeeld op zaterdag 30 september 2023. De aftrap is om 18:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: de Galgenwaard. Er is plek voor 23,750 toeschouwers. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 20:45 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. FC Utrecht – Almere City is de een wedstrijd in speelronde 7 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 3.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt FC Utrecht – Almere City uitgezonden?

Je kijkt FC Utrecht – Almere City op ESPN 3.

Wanneer is FC Utrecht – Almere City?

FC Utrecht – Almere City wordt gespeeld op zaterdag 30 september 2023.

Hoe laat begint FC Utrecht – Almere City?

FC Utrecht – Almere City begint om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je FC Utrecht – Almere City live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen FC Utrecht – Almere City wordt live uitgezonden op ESPN 3.

Kun je FC Utrecht – Almere City online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van FC Utrecht – Almere City beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *