Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Utrecht – Ajax op tv

FC Utrecht – Ajax op tv

  FC Utrecht – Ajax op tv kijken? Op zondag 22 oktober 2023 om 12:15 uur spelen FC Utrecht en Ajax tegen elkaar in speelronde 9 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Utrecht: de Galgenwaard. Wil je de wedstrijd FC Utrecht – Ajax live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 23,750 toeschouwers in de Galgenwaard nemen FC Utrecht en Ajax het tegen elkaar op. FC Utrecht-Ajax is live op tv te zien op ESPN 2. De aftrap is om 12:15 uur. Om 11:45 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  FC Utrecht - Ajax op tv

  FC Utrecht – Ajax op tv

   • Wat: FC Utrecht-Ajax op tv
   • Datum: zondag 22 oktober 2023
   • Tijd: 12:15 uur
   • Waar: de Galgenwaard, Utrecht
   • Zender: ESPN 2
  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Utrecht uit Utrecht en Ajax uit Amsterdam wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt FC Utrecht – Ajax op het kanaal: ESPN 2. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 2.

  Programma FC Utrecht – Ajax op tv

   • Wedstrijd op tv: FC Utrecht-Ajax LIVE.
   • Speelronde: 9 van de 34.
   • Datum: zondag 22 oktober 2023.
   • Voorbeschouwing: 11:45 uur.
   • Aftrap: 12:15 uur.
   • Nabeschouwing: 14:15 uur.
  Na afloop van de FC Utrecht-Ajax live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van FC Utrecht – Ajax, analyses en interviews

  FC Utrecht – Ajax kijken

  De wedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax op zondag 22 oktober 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:

  Over FC Utrecht – Ajax

  • Uitslag laatste wedstrijd FC Utrecht-Ajax: 0-2 (28 augustus 2022) .
  De wedstrijd tussen Football Club Utrecht en AFC Ajax is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 9 van de 34 in de Eredivisie. FC Utrecht krijgt dit weekend Ajax op bezoek. Normaal is FC Utrecht altijd extra gemotiveerd tegen het “grote” Ajax. Dat is dit seizoen wel anders. Sterker nog, FC Utrecht is misschien wel de favoriet voor de wedstrijd tegen Ajax. Er is echter één probleem: ook FC Utrecht verkeerd niet in zijn beste vorm. Utrecht – Ajax kan dus maar zo eens een wedstrijd worden tussen twee clubs die aan elkaar gewaagd zijn. Wie van de twee clubs kan zich herpakken en voor welke club wordt de situatie nog lastiger? Er zal met veel aandacht gekeken worden naar Utrecht-Ajax op tv. Onze voorspelling van FC Utrecht-Ajax: 1-2.

  Speelronde 9

  Speelronde 9 van de Eredivisie is aangebroken. Ook in de negende speelronde zijn er weer een hoop mooie wedstrijden. De wedstrijden in speelronde negen worden gespeeld op zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2023. Er is dus geen vrijdagavond wedstrijd dit weekend. Er staan dit weekend een hoop mooie en beladen wedstrijden op het programma. Zo speelt AZ thuis tegen Heerenveen, moet Ajax op bezoek bij FC Utrecht en gaat Feyenoord op bezoek bij Vitesse. Bovendien wordt dit weekend de Twentse derby tussen Heracles Almelo en FC Twente gespeeld. Het belooft dus weer een prachtig Eredivisieweekend te worden met een hoop spektakel.

  Over FC Utrecht

   • Football Club Utrecht
   • Bijnaam: “Utreg”
   • Plaats: Utrecht
   • Clubkleuren: Wit en rood
   • Stand op de ranglijst: 18e
   • Trainer : Ron Jans
   • Topscorer: Ole Romeny (1 doelpunt(en)).
  FC Utrecht gaat door een moeilijke fase. De club verloor de laatste twee Eredivisiewedstrijden. Bovendien kreeg Utrecht in beide duels een rode kaart. Tegen Almere City kreeg Novoa rood en de wedstrijd ervoor kreeg Nick Viergever al in de vijfde minuut een rode kaart. Nu staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen Ajax op het programma. Beide spelers zijn dan ook geschorst voor de wedstrijd tegen Ajax. Het zal even puzzelen worden voor Ron Jans. Ajax lijkt voor FC Utrecht de ideale tegenstander. Ook de Amsterdammers draaien niet en wellicht dat FC Utrecht zich tegen Ajax kan herpakken.

  Over Ajax

   • AFC Ajax
   • Bijnaam: “De Godenzonen”
   • Plaats: Amsterdam
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand op de ranglijst: 16e
   • Trainer: Maurice Steijn
   • Topscorer Brian Brobbey( 3 doelpunt(en)).
  Ajax blijft het maar lastig houden. Ook de laatste Eredivisiewedstrijd, thuis tegen AZ, ging verloren. Kan coach Maurice Steijn het tij nog keren voor de Amsterdammers? Zo zwaar als dit seizoen heeft Ajax het niet vaak gehad. Ajax moet nu zelfs vrezen voor de degradatiezone. Als klap op de vuurpijl heeft Ajax een zwaar programma. Ook dit weekend staat er weer een lastig duel op het programma: FC Utrecht uit. Mag Maurice Steijn nog trainer van Ajax blijven als er wéér een slecht resultaat volgt? Alle ogen zullen gericht zijn op Utrecht-Ajax en veel voetballiefhebbers zullen gespannen kijken naar Ajax op tv dit weekend.

  FC Utrecht – Ajax bij ESPN 2

  FC Utrecht-Ajax is live op tv te zien op ESPN 2. ESPN 2 is de tweede zender van sportkanaal ESPN. Hoewel ESPN 1 tegenwoordig gratis te zien is voor iedereen, is ESPN 2 dat niet. Je hebt een abonnement nodig op ESPN Compleet om ESPN 2 te ontvangen. Daar krijg je overigens wel een hoop voor terug. Naast Eredivisiewedstrijden kijk je op ESPN namelijk ook naar onder andere de Europa League, de Conference League en een aantal buitenlandse competities. Bovendien kijk je dit weekend op ESPN 2 naar PSV-Fortuna, Feyenoord-Vitesse en FC Utrecht-Ajax. Redenen genoeg dus om ESPN Compleet af te sluiten. Je kijkt Football Club Utrecht-AFC Ajax op de ESPN 2. Je vindt ESPN 2 op de volgende kanalen bij alle providers:
  Eredivisie bij KPNvoetbal
  ProviderZenderLive kijken
  KPN222>>>
  Ziggo422>>>
  Odido (T-Mobile)151>>>
  Canal Digitaal402>>>
  Online.nl402>>>
  Youfone410>>>

  Livestream FC Utrecht – Ajax (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van FC Utrecht – Ajax op zondag 22 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links: De Eredivisie is de hoogste voetbalcompetitie in Nederland. In de Eredivisie zitten 18 clubs en iedere club wil natuurlijk landskampioen worden. Ajax is tot nu toe het vaakst landskampioen geworden. Ook degraderen er twee clubs rechtstreeks uit de Eredivisie. Niemand wil dus op plek 17 of 18 eindigen aan het einde van het seizoen. Het seizoen 2023/2024 belooft weer een prachtig voetbaljaar te worden in de Eredivisie.

  Samenvatting FC Utrecht – Ajax

  De wedstrijd tussen FC Utrecht – Ajax op tv wordt gespeeld op zondag 22 oktober 2023. De aftrap is om 12:15 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: de Galgenwaard. Er is plek voor 23,750 toeschouwers. Om 11:45 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 14:15 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. FC Utrecht – Ajax is de een wedstrijd in speelronde 9 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt FC Utrecht – Ajax uitgezonden?

  Je kijkt FC Utrecht – Ajax op ESPN 2.

  Wanneer is FC Utrecht – Ajax?

  FC Utrecht – Ajax wordt gespeeld op zondag 22 oktober 2023.

  Hoe laat begint FC Utrecht – Ajax?

  FC Utrecht – Ajax begint om 12:15 uur. Om 11:45 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je FC Utrecht – Ajax live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen FC Utrecht – Ajax wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Kun je FC Utrecht – Ajax online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van FC Utrecht – Ajax beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *