Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Twente – PEC Zwolle op tv

FC Twente – PEC Zwolle op tv

FC Twente – PEC Zwolle op tv kijken? Op zondag 20 augustus 2023 om 14:30 uur spelen FC Twente en PEC Zwolle tegen elkaar in speelronde 2 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Twente: de Grolsch Veste. Wil je de wedstrijd FC Twente – PEC Zwolle live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 30,205 toeschouwers in de Grolsch Veste nemen FC Twente en PEC Zwolle het tegen elkaar op. FC Twente-PEC Zwolle is live op tv te zien op ESPN 1. De aftrap is om 14:30 uur. Om 14:10 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
FC Twente - PEC Zwolle op tv

FC Twente – PEC Zwolle op tv

  • Wat: FC Twente-PEC Zwolle op tv
  • Datum: zondag 20 augustus 2023
  • Tijd: 14:30 uur
  • Waar:de Grolsch Veste, Enschede
  • Zender: ESPN 1
De Eredivisie wedstrijd tussen FC Twente uit Enschede en PEC Zwolle uit Zwolle wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt FC Twente – PEC Zwolle op het kanaal: ESPN 1. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 1.

Programma FC Twente – PEC Zwolle op tv

  • Wedstrijd op tv: FC Twente-PEC Zwolle LIVE
  • Speelronde: 2
  • Datum: zondag 20 augustus 2023
  • Voorbeschouwing: 14:10 uur.
  • Aftrap: 14:30 uur.
  • Nabeschouwing: 16:35 uur.
Na afloop van de FC Twente-PEC Zwolle live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van FC Twente – PEC Zwolle, analyses en interviews.

FC Twente – PEC Zwolle kijken

De wedstrijd tussen FC Twente en PEC Zwolle op zondag 20 augustus 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
FC Twente - PEC Zwolle bij Canal Digitaal
FC Twente - PEC Zwolle Online.nl
FC Twente - PEC Zwolle Ziggo
FC Twente - PEC Zwolle KPN
FC Twente - PEC Zwolle Youfone
FC Twente - PEC Zwolle T-Mobile

Over FC Twente – PEC Zwolle

Uitslag laatste wedstrijd FC Twente-PEC Zwolle: 1-0 (19 maart 2022) . Twente – PEC wordt ook wel eens de Overijsselse derby genoemd. De wedstrijd gaat tussen de clubs uit de twee grootste steden van Overijssel. De wedstrijd werd voor het laatst gespeeld in het seizoen 2021/2022. Toen won FC Twente twee keer. De twee clubs speelden ook in de voorbereiding van dit seizoen een vriendschappelijke wedstrijd tegen elkaar. Dat duel eindigde ook in een overwinning voor FC Twente. Het werd 3-2. Onze voorspelling van FC Twente – PEC Zwolle is dan ook een overwinning voor FC Twente. De wedstrijd tussen FC Twente en PEC Zwolle is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 2 van de 34 in de Eredivisie. In de tweede speelronde van de Eredivisie zijn er negen wedstrijden. Het is speelronde 2 van de 34. Enkele van de mooiste wedstrijden in speelronde 2 van het Eredivisie-seizoen 23/24 zijn een aantal mooie wedstrijden. Onder andere de Rotterdamse derby Sparta – Feyenoord en FC Utrecht-Heerenveen staan op het programma. Ook het duel tussen Vitesse en PSV kan wel eens een mooie wedstrijd worden in speelronde 2.

Over FC Twente

  • FC Twente
  • Bijnaam: “De Tukkers”
  • Plaats: Enschede
  • Clubkleuren: Rood
  • Stand op de ranglijst: 3e
  • Trainer : Joseph Oosting
  • Topscorer: Ricky van Wolfswinkel (2 doelpunt(en)).
Voor FC Twente is het seizoen al in volle gang. De club speelt namelijk ook in de voorronde van de UEFA Conference League. Ook komende week staat er weer een belangrijke wedstrijd in de Conference League op het programma. Op 24 augustus neemt FC Twente het op tegen Fenerbahce. In de eerste thuiswedstrijd in de Eredivisie 23/24 van FC Twente wil de club natuurlijk voor eigen publiek winnen.

Over PEC Zwolle

  • PEC Zwolle
  • Bijnaam: “de Blauwvingers”
  • Plaats: Zwolle
  • Clubkleuren: Blauw en wit
  • Stand op de ranglijst: 12e
  • Trainer: Johnny Jansen
  • Topscorer Lennart Thy( 1 doelpunt(en)).
PEC Zwolle is na een jaar afwezigheid weer terug in de Eredivisie. De club promoveerde rechtstreeks vanuit de Keuken Kampioen Divisie naar de Eredivisie door tweede te eindigen. Nu wil de club uit Zwolle zich gaan handhaven in de Eredivisie. Met nieuwe aankopen zoals Thomas Lam, Younes Namli, Annouar el Azzouzi en Kenneth Vermeer wil Zwolle zich dit seizoen zo snel mogelijk “veilig” voetballen.

FC Twente – PEC Zwolle bij ESPN 1

FC Twente-PEC Zwolle is live op tv te zien op ESPN 1. ESPN 1 is het gratis kanaal van ESPN. Dit betekent dat je de wedstrijden op ESPN 1 gratis kunt kijken. Het gratis kanaal van ESPN is te ontvangen bij alle providers. De zender waarop ESPN 1 te zien is verschilt per provider. In dit artikel vind je een overzicht van de ESPN 1 kanalen bij alle providers. Je kijkt op ESPN 1 niet alleen naar het live-verslag van de wedstrijd, maar ook naar alle randzaken rondom het duel. Zo is er een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien, een samenvatting en natuurlijk niet te vergeten de haarscherpe analyses. Je kijkt FC Twente-PEC Zwolle op de ESPN 1. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN14 en 221>>>
Ziggo18 en 421>>>
Odido (T-Mobile)150>>>
Canal Digitaal401>>>
Online.nl21>>>
Youfone401>>>

Livestream FC Twente – PEC Zwolle (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen FC Twente en PEC Zwolle via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen FC Twente en PEC Zwolle kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van FC Twente – PEC Zwolle op zondag 20 augustus 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Samenvatting FC Twente – PEC Zwolle

De wedstrijd tussen FC Twente – PEC Zwolle op tv wordt gespeeld op zondag 20 augustus 2023. De aftrap is om 14:30 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: de Grolsch Veste. Er is plek voor 30,205 toeschouwers. Om 14:10 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 16:35 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. FC Twente – PEC Zwolle is de een wedstrijd in speelronde 2 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt FC Twente – PEC Zwolle uitgezonden?

Je kijkt FC Twente – PEC Zwolle op ESPN 1.

Wanneer is FC Twente – PEC Zwolle?

FC Twente – PEC Zwolle wordt gespeeld op zondag 20 augustus 2023.

Hoe laat begint FC Twente – PEC Zwolle?

FC Twente – PEC Zwolle begint om 14:30 uur. Om 14:10 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je FC Twente – PEC Zwolle live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen FC Twente – PEC Zwolle wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Kun je FC Twente – PEC Zwolle online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van FC Twente – PEC Zwolle beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *