Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Twente – Fiorentina op tv | Conference League

FC Twente – Fiorentina op tv | Conference League

  FC Twente – Fiorentina op tv kijken? Op donderdag 25 augustus 2022 om 19:00 uur spelen FC Twente en Fiorentina tegen elkaar in de Conference League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Twente: De Grolsch Veste. Wil je de wedstrijd FC Twente (Nederland) – Fiorentina (Italië) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op RTL 7. De wedstrijd wordt gespeeld voor 30,205 toeschouwers. In het De Grolsch Veste nemen FC Twente (Nederland, Enschede) en Fiorentina (Italië, Florence) het tegen elkaar op. De aftrap is om 19:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Conference League.
  • Wie: FC Twente – Fiorentina op tv.
  • Wanneer: donderdag 25 augustus 2022.
  • Tijd: 19:00 uur.
  • Waar: De Grolsch Veste, het stadion van FC Twente.
  • Uitgezonden op: RTL 7
  FC Twente - Fiorentina op tv

  FC Twente – Fiorentina op tv

  Wil je FC Twente – Fiorentina op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Twente uit Nederland en Fiorentina uit Italië wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 19:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op RTL 7 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.

  • FC Twente – Fiorentina op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing FC Twente – Fiorentina
  • 19:00 uur : FC Twente – Fiorentina LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing FC Twente – Fiorentina

  Over FC Twente-Fiorentina op tv

  Alles over de Conference League wedstrijd tussen FC Twente en Fiorentina:

  • FC Twente staat op dit momentvijfde in de Eredivisie.
  • Fiorentina staat op dit moment zevende in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Twente: “De Grolsch Veste” (30,205 toeschouwers).
  • De thuisclub is FC Twente uit Nederland. FC Twente komt uit Enschede in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • De uitclub is Fiorentina uit Italië. FC Twente komt uit Florence in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • Competitie: Conference League
  • De aftrap is om 19:00 uur.

  FC Twente verloor vorige week in Florence met 2-1 van Fiorentina. Nu kan Twente, gesteund door het eigen publiek, proberen zich te kwalificeren voor de Conference League. Om dat te bereiken zal er gewonnen moeten worden van Fiorentina. Gesteund door duizenden supporters in de Grolsch Veste moet dat te doen zijn. Kan FC Twente zich plaatsen voor de poulefase van de Conference League?

  FC Twente – Fiorentina op RTL 7

  De Conference League wedstrijd tussen FC Twente en Fiorentina is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 19:00 uur. Voor de Conference League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op RTL 7 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma FC Twente-Fiorentina bij RTL 7:

  • donderdag 25 augustus 2022
  • 19:00 uur, FC Twente -Fiorentina (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij RTL 7. Na afloop zijn er interviews en analyses op RTL 7.

  Voetbal bij RTL 7:

  RTL 7 besteedt uitgebreid aandacht aan Europees voetbal. Ook de UEFA Conference League hoort daar natuurlijk bij. De wedstrijden in de UEFA Conference League worden uitgebreid voorbeschouwd. Bovendien krijg je een liveverslag te zien. Na afloop van de wedstrijd is er een wedstrijd-analyse en zijn er interviews.

  Conference League op tv

  De match tussen FC Twente en Fiorentina is een wedstrijd in de Conference League. De UEFA Conference League is de nieuwste Europese voetbalcompetitie voor clubs. Na de Champions League en de Europa League is het de derde Europese competitie. Dit biedt de wat “mindere” clubs de mogelijkheid om ook Europees voetbal te spelen. Een uitgelezen kans voor Nederlandse clubs om zich in Europa te laten zien.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Conference League wordt onder andere uitgezonden op RTL 7. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Conference League wedstrijd tussen FC Twente en Fiorentina is vanaf 19:00 uur live te zien op RTL 7.

  FC Twente – Fiorentina bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Twente-Fiorentina op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig.

  De wedstrijd FC Twente – Fiorentina kijk je op RTL 7.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  FC Twente – Fiorentina bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Twente en Fiorentina uit de Conference League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Conference League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS FC Twente – Fiorentina kijken

  Wil je gratis naar FC Twente tegen Fiorentina kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Twente-Fiorentina gratis te bekijken. De wedstrijd tussen FC Twente en Fiorentina in de Conference League is te zien op RTL 7.

  Livestream FC Twente – Fiorentina (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Twente en Fiorentina via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Twente – Fiorentina kijken

  De samenvatting van FC Twente – Fiorentina kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Twente en Fiorentina nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Conference League worden uitgezonden op RTL 7. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is FC Twente – Fiorentina op tv?

  Op welke zender kijk je de Conference League wedstrijd tussen FC Twente – Fiorentina? De wedstrijd begint om 19:00 uur en wordt uitgezonden op RTL 7. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is FC Twente – Fiorentina op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig.

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast FC Twente vs Fiorentina zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Twente-Fiorentina:

  Wanneer is FC Twente – Fiorentina op tv?

  De Conference League wedstrijd tussen FC Twente en Fiorentina wordt gespeeld op donderdag 25 augustus 2022.

  Hoe laat is FC Twente – Fiorentina op tv?

  De wedstrijd tussen FC Twente en Fiorentina begint om 19:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Twente – Fiorentina live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen FC Twente uit Enschede, Nederland en Fiorentina (Florence), Italië wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Twente – Fiorentina uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Twente en Fiorentina wordt uitgezonden op RTL 7.

  Op welke zender kan ik FC Twente – Fiorentina kijken?

  Je kijkt FC Twente – Fiorentina op RTL 7.

  Kan ik gratis naar FC Twente en Fiorentina op tv kijken?

  Bij sommige providers zit RTL 7 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Twente – Fiorentina kunt kijken.

  Kan ik FC Twente – Fiorentina ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Twente -Fiorentina zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *