Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Twente – Feyenoord

FC Twente – Feyenoord

FC Twente – Feyenoord op tv kijken? Op zondag 29 januari 2023 om 12:15 uur spelen FC Twente en Feyenoord tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Twente: Grolsch Veste. Wil je de wedstrijd FC Twente – Feyenoord live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 30,205 toeschouwers in het Grolsch Veste nemen FC Twente (Enschede) en Feyenoord (Rotterdam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 12:15 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
 • Wie: FC Twente – Feyenoord op tv.
 • Wanneer: zondag 29 januari 2023.
 • Tijd: 12:15 uur.
 • Waar: Grolsch Veste, het stadion van FC Twente.
 • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
FC Twente - Feyenoord op tv

FC Twente – Feyenoord op tv

Wil je FC Twente – Feyenoord op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Twente uit Enschede en Feyenoord uit Rotterdam wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Om 12:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 14:15 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
 • FC Twente – Feyenoord op TV
 • 12:00 uur, Voorbeschouwing
 • 12:15 uur : FC Twente – Feyenoord LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over FC Twente-Feyenoord op tv

Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord:
 • FC Twente staat op dit moment op plaats 4e in de Eredivisie.
 • Feyenoord staat op dit moment op plaats 1e in de Eredivisie.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Twente: “Grolsch Veste” (30,205 toeschouwers).
 • Competitie: Eredivisie, Nederland
 • De aftrap is om 12:15 uur.
FC Twente – Feyenoord is de mooiste wedstrijd in de Eredivisie van dit weekend. Feyenoord kent een topseizoen en staat bovenaan in de Eredivisie. Toch voelen de Rotterdammers de hete adem van AZ in hun nek. Er moet dus gewonnen worden in de lastige uit-wedstrijd tegen FC Twente. De ploeg uit Enschede is weer helemaal terug op het oude niveau nadat ze in 2018 degradeerden uit de Eredivisie. De wedstrijd Twente-Feyenoord eindigt opvallend vaak in een gelijkspel. Weet één van de twee clubs deze editie wel te winnen? Eerder dit seizoen was Feyenoord met 2-0 te sterk voor FC Twente. Twente kreeg toen al wel aan het einde van de eerste helft een rode kaart. Twente-Feyenoord op tv belooft dus een echte topwedstrijd te worden.

FC Twente – Feyenoord op ESPN 2

De Eredivisie wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Twente-Feyenoord bij ESPN 2:
 • 12:00 uur, voorbeschouwing.
 • 12:15 uur, FC Twente -Feyenoord LIVE
 • 14:15 uur, nabeschouwing
Voetbal bij ESPN 2: De Eredivisie wordt al jaren uitgezonden op ESPN en ook dit seizoen is de competitie weer live te zien bij ESPN. De zender heeft de tv-rechten voor de Eredivisie en besteed ook veel aandacht aan het Nederlands Voetbal. ESPN heeft vier verschillende kanalen van ESPN 1 t/m ESPN 4. Daardoor hoef je nooit meer een wedstrijd te missen van je favoriete club. Bovendien heeft ESPN ook een gratis zender. Daardoor kijk je veel Eredivisiewedstrijden dus gratis. Je vindt de gratis ESPN zender bij Ziggo op kanaal 14 en 421 en bij KPN op kanaal 14. Naast de livewedstrijden zijn er veel praatprogramma’s rondom binnen- en buitenlandsvoetbal op ESPN.

Eredivisie op tv

De match tussen FC Twente en Feyenoord is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie is over de helft heen en dat betekent dat we gaan kijken naar de prijzen. Bovenin de Eredivisie is het onwijs spannend. Tussen de nummer één en de nummer zes is het verschil maar negen punten. De competitie kan dus nog alle kanten op. Ook onderin de Eredivisie is er nog van alles mogelijk. Het verschil tussen de nummer tien en de laatste plek is maar zeven punten. Het belooft dus een spannende ontknoping te worden in de Eredivisie. Dat zijn redenen genoeg om de Nederlandse competitie live op tv te volgen.

FC Twente – Feyenoord bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Twente-Feyenoord op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Twente – Feyenoord kijk je op ESPN 2.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

FC Twente – Feyenoord bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS FC Twente – Feyenoord kijken

Wil je gratis naar FC Twente tegen Feyenoord kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Twente-Feyenoord gratis te bekijken.

Livestream FC Twente – Feyenoord (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting FC Twente – Feyenoord kijken

De samenvatting van FC Twente – Feyenoord kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Twente-Feyenoord:
Wanneer is FC Twente – Feyenoord op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord wordt gespeeld op zondag 29 januari 2023.

Hoe laat is FC Twente – Feyenoord op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord is om 12:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt FC Twente – Feyenoord live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen FC Twente (Enschede) en Feyenoord (Rotterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt FC Twente – Feyenoord uitgezonden?

De wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord wordt uitgezonden op ESPN 2.

Op welke zender kan ik FC Twente – Feyenoord kijken?

Je kijkt FC Twente – Feyenoord op ESPN 2.

Kan ik gratis naar FC Twente en Feyenoord op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Twente – Feyenoord kunt kijken.

Kan ik FC Twente – Feyenoord ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast FC Twente -Feyenoord zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *