Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Twente – Fenerbahce op tv | Conference League

FC Twente – Fenerbahce op tv | Conference League

  FC Twente – Fenerbahce op tv kijken? Op donderdag 31 augustus 2023 om 19:00 uur spelen FC Twente en Fenerbahce tegen elkaar in de Conference League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Twente: Grolsch Veste. Wil je de wedstrijd FC Twente (Nederland) – Fenerbahce (Turkije) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op SBS 9. De wedstrijd wordt gespeeld voor 30,205 toeschouwers. In het Grolsch Veste nemen FC Twente (Nederland, Enschede) en Fenerbahce (Turkije, Istanboel) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook FC Twente – Fenerbahce via een livestream kijken. De aftrap is om 19:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Conference League.
  • Wie: FC Twente – Fenerbahce op tv.
  • Wanneer: donderdag 31 augustus 2023.
  • Tijd: 19:00 uur.
  • Waar: Grolsch Veste, het stadion van FC Twente.
  • Uitgezonden op: SBS 9.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  FC Twente - Fenerbahce op tv

  FC Twente – Fenerbahce op tv

  Wil je FC Twente – Fenerbahce op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Twente uit Nederland en Fenerbahce uit Turkije wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op SBS 9. De aftrap van de wedstrijd is om 19:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op SBS 9 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.

  • FC Twente – Fenerbahce op TV
  • 18:35 uur: Voorbeschouwing FC Twente – Fenerbahce
  • 19:00 uur : FC Twente – Fenerbahce LIVE
  • 21:10 uur: Nabeschouwing FC Twente – Fenerbahce

  Over FC Twente-Fenerbahce Livestream

  Alles over de Conference League wedstrijd tussen FC Twente en Fenerbahce:

  • FC Twente staat op dit moment 3e in de Eredivisie.
  • Fenerbahce staat op dit moment 1e in de Süper Lig.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Twente: “Grolsch Veste” (30,205 toeschouwers).
  • De thuisclub is FC Twente uit Nederland. FC Twente komt uit Enschede in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • De uitclub is Fenerbahce uit Turkije. FC Twente komt uit Istanboel in Turkije en speelt zijn competitiewedstrijden in de Süper Lig.
  • Competitie: Conference League
  • De aftrap is om 19:00 uur.

  FC Twente neemt het in eigen huis op tegen Fenerbahce. De Tukkers hebben geen goede uitgangspositie. Vorige week werd er namelijk op bezoek in Istanboel met maar liefst 5-1 verloren. Dit had voor een groot deel te maken met de rode kaart van Youri Regeer in de eerste helft. Daardoor speelde Twente een groot deel met 10 man. Twente zal in de eigen Grolsch Veste dus vol op de aanval moeten tegen Fenerbahce. Een vroege goal kan de Tukkers op weg helpen. Onze voorspelling van FC Twente – Fenerbahce is 2-1.

  FC Twente – Fenerbahce op SBS 9

  De Conference League wedstrijd tussen FC Twente en Fenerbahce is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op SBS 9. De aftrap van de wedstrijd is om 19:00 uur. Voor de Conference League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op SBS 9 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma FC Twente-Fenerbahce bij SBS 9:

  • donderdag 31 augustus 2023
  • 19:00 uur, FC Twente -Fenerbahce (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij SBS 9. Na afloop zijn er interviews en analyses op SBS 9.

  Voetbal bij SBS 9:

  De wedstrijd van FC Twente in de voorronde van de Conference League wordt uitgezonden op SBS 9. Omdat FC Twente en AZ tegelijkertijd spelen in de Conference League, worden de wedstrijden op twee verschillende kanalen uitgezonden. FC Twente is te zien op SBS 9 terwijl AZ op het zelfde moment uitgezonden wordt op Veronica. Het duel FC Twente – Fenerbahce wordt uitgebreid uitgezonden op SBS 9. Natuurlijk is er het live-verslag van de wedstrijd, maar ook een voor- en nabeschouwing. Bovendien is er na de wedstrijd een analyse te zien.

  Conference League op tv

  De match tussen FC Twente en Fenerbahce is een wedstrijd in de Conference League. De UEFA Conference League is aangekomen bij de laatste kwalificatieronde voordat het hoofdtoernooi van start gaat. Het is voor de clubs in de laatste voorronde dus van groot belang om te winnen. De winnaar (over 2 wedstrijden) plaatst zich voor de poulefase van de Conference League. De verliezer moet het doen zonder Europees voetbal dit seizoen. Namens Nederland spelen FC Twente en AZ in de voorronde van de Conference League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Conference League wordt onder andere uitgezonden op SBS 9. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Conference League wedstrijd tussen FC Twente en Fenerbahce is vanaf 19:00 uur live te zien op SBS 9.

  FC Twente – Fenerbahce bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Twente-Fenerbahce op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig.

  De wedstrijd FC Twente – Fenerbahce kijk je op SBS 9.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  FC Twente – Fenerbahce bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Twente en Fenerbahce uit de Conference League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Conference League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS FC Twente – Fenerbahce kijken

  Wil je gratis naar FC Twente tegen Fenerbahce kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Twente-Fenerbahce gratis te bekijken. De wedstrijd tussen FC Twente en Fenerbahce in de Conference League is te zien op SBS 9.

  Livestream FC Twente – Fenerbahce (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Twente en Fenerbahce via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Twente – Fenerbahce kijken

  De samenvatting van FC Twente – Fenerbahce kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Twente en Fenerbahce nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Conference League worden uitgezonden op SBS 9. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is FC Twente – Fenerbahce op tv?

  Op welke zender kijk je de Conference League wedstrijd tussen FC Twente – Fenerbahce? De wedstrijd begint om 19:00 uur en wordt uitgezonden op SBS 9. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is FC Twente – Fenerbahce op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig.

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast FC Twente vs Fenerbahce zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Twente-Fenerbahce:

  Wanneer is de FC Twente – Fenerbahce livestream?

  De Conference League wedstrijd tussen FC Twente en Fenerbahce wordt gespeeld op donderdag 31 augustus 2023.

  Hoe laat is FC Twente – Fenerbahce op tv?

  De wedstrijd tussen FC Twente en Fenerbahce begint om 19:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Twente – Fenerbahce live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen FC Twente uit Enschede, Nederland en Fenerbahce (Istanboel), Turkije wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Twente – Fenerbahce via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Twente en Fenerbahce wordt uitgezonden op SBS 9.

  Op welke zender kan ik FC Twente – Fenerbahce kijken?

  Je kijkt FC Twente – Fenerbahce op SBS 9.

  Kan ik gratis naar FC Twente en Fenerbahce op tv kijken?

  Bij sommige providers zit SBS 9 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Twente – Fenerbahce kunt kijken.

  Kan ik FC Twente – Fenerbahce ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Twente -Fenerbahce zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *