Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Twente – Excelsior op tv | woensdag 31 augustus 2022

FC Twente – Excelsior op tv | woensdag 31 augustus 2022

  FC Twente – Excelsior op tv kijken? Op woensdag 31 augustus 2022 om 21:00 uur spelen FC Twente en Excelsior tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Twente: de Grolsch Veste. Wil je de wedstrijd FC Twente – Excelsior live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 30,205 toeschouwers in het de Grolsch Veste nemen FC Twente (Enschede) en Excelsior (Rotterdam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: FC Twente – Excelsior op tv.
  • Wanneer: woensdag 31 augustus 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: de Grolsch Veste, het stadion van FC Twente.
  • Uitgezonden op: ESPN 1 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  FC Twente - Excelsior op tv

  FC Twente – Excelsior op tv

  Wil je FC Twente – Excelsior op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Twente uit Enschede en Excelsior uit Rotterdam wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 1. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • FC Twente – Excelsior op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : FC Twente – Excelsior LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Twente-Excelsior op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen FC Twente en Excelsior:
  • FC Twente staat op dit momentzesde in de Eredivisie.
  • Excelsior staat op dit moment zevende in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Twente: “de Grolsch Veste” (30,205 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  FC Twente tegen Excelsior is interessante wedstrijd om naar te kijken. Zowel Excelsior als Twente kennen namelijk een prima seizoensstart. Ondanks dat Excelsior afgelopen wedstrijd met 6-1 verloor van PSV, zullen ze de draad weer willen oppakken. FC Twente verloor daarentegen van het op papier veel zwakker Volendam. Bovendien is Twente uitgeschakeld in Europa.

  FC Twente – Excelsior op ESPN 1

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Twente en Excelsior is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 1. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 1 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Twente-Excelsior bij ESPN 1:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, FC Twente -Excelsior LIVE
  • 22:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 1: Al jaren kijk je bij ESPN de wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie. Bovendien staan de weekenden bij ESPN vaak volledig in het teken van de Eredivisie. Dit begint al vroeg met “Goedemorgen Eredivisie”. Het programma loopt vervolgens de hele dag door. Met uitgebreide analyses, voorbeschouwingen, voorspellingen en interviews kom je als voetballiefhebber niets tekort.

  Eredivisie op tv

  De match tussen FC Twente en Excelsior is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland).

  FC Twente – Excelsior bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Twente-Excelsior op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Twente – Excelsior kijk je op ESPN 1.

  FC Twente – Excelsior bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Twente en Excelsior uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Twente – Excelsior kijken

  Wil je gratis naar FC Twente tegen Excelsior kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Twente-Excelsior gratis te bekijken.

  Livestream FC Twente – Excelsior (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Twente en Excelsior via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Twente – Excelsior kijken

  De samenvatting van FC Twente – Excelsior kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Twente en Excelsior nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 1. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Twente-Excelsior:
  Wanneer is FC Twente – Excelsior op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Twente en Excelsior wordt gespeeld op woensdag 31 augustus 2022.

  Hoe laat is FC Twente – Excelsior op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Twente en Excelsior is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Twente – Excelsior live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Twente (Enschede) en Excelsior (Rotterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Twente – Excelsior uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Twente en Excelsior wordt uitgezonden op ESPN 1.

  Op welke zender kan ik FC Twente – Excelsior kijken?

  Je kijkt FC Twente – Excelsior op ESPN 1.

  Kan ik gratis naar FC Twente en Excelsior op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 1 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Twente – Excelsior kunt kijken.

  Kan ik FC Twente – Excelsior ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Twente -Excelsior zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *