Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC St. Pauli – SV Darmstadt 98 op TV (zaterdag 23 april 2022)

FC St. Pauli – SV Darmstadt 98 op TV (zaterdag 23 april 2022)

  FC St. Pauli – SV Darmstadt 98 op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC St. Pauli en SV Darmstadt 98 live op TV kijken? De wedstrijd uit de 2. Bundesliga wordt live uitgezonden op Viaplay. De 2. Bundesliga wedstrijd wordt gespeeld in Millerntor-Stadion, het stadion van FC St. Pauli. De wedstrijd begint om 20:30 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de 2. Bundesliga (Verenigde Staten)
  • Wie: FC St. Pauli – SV Darmstadt 98
  • Wanneer: zaterdag 23 april 2022
  • Tijd: 20:30 uur.
  • Waar: Millerntor-Stadion (Stadion van FC St. Pauli)
  • Op TV: Viaplay
  FC St. Pauli - SV Darmstadt 98 op TV

  FC St. Pauli – SV Darmstadt 98 op TV

  De wedstrijd FC St. Pauli – SV Darmstadt 98 in de 2. Bundesliga wordt gespeeld op zaterdag 23 april 2022. De wedstrijd begint om 20:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • FC St. Pauli – SV Darmstadt 98 op TV
  • 20:25 uur: Voorbeschouwing
  • 20:30 uur : FC St. Pauli – SV Darmstadt 98 LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC St. Pauli – SV Darmstadt 98

  Alles over FC St. Pauli – SV Darmstadt 98:
  • FC St. Pauli staat op dit moment derde in de 2. Bundesliga.
  • SV Darmstadt 98 staat op dit moment vierde in de 2. Bundesliga.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC St. Pauli, Millerntor-Stadion.
  • Competitie: 2. Bundesliga, Verenigde Staten.

  FC St. Pauli – SV Darmstadt 98 bij Viaplay

  FC St. Pauli – SV Darmstadt 98 kijk je bij Viaplay. Je kijkt de wedstrijd hier: Bij ESPN kijk je ook naar de Amerikaanse competitie. ESPN heeft de uitzendrechten op de Amerikaans MLS. De MLS is de Major Soccer League en is de hoogste voetbalcompetitie in de VS. De wedstrijden volg je live bij ESPN. Goed nieuws voor de echte voetbalkijker, de wedstrijden zijn vaak op tijden dat er in Europa nog niet gevoetbald wordt. Zo kun je dus 24 uur per dag voetbal kijken!

  2. Bundesliga op TV

  De MLS is de voetbalcompetitie in de Verenigde Staten. In de MLS vind je grote sterren die in de nadagen van hun carrière nog één keer willen schitteren. De VS heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd in hun competitie en het niveau wordt dan ook steeds hoger. Johan Cruijff speelde er ooit al maar onlangs speelden er ook grote namen als David Beckham en Kaka.

  FC St. Pauli – SV Darmstadt 98 GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar FC St. Pauli – SV Darmstadt 98 kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Ben je benieuwd naar alle wedstrijden die je vandaag LIVE op tv kunt kijken? Bekijk dan het overzicht van alle voetbalwedstrijden live vandaag. Daar zie je een compleet overzicht van alle wedstrijden die je vandaag live op TV kunt kijken. Zo kijk je bijvoorbeeld naar “Der Klassiker” in Duitsland, maar ook naar Ajax en PSV dit weekend. Bekijk het overzicht van alle wedstrijden vandaag. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *