Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig Livestream | Champions League

FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig Livestream | Champions League

  FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig op tv kijken? Op woensdag 2 november 2023 om 18:45 uur spelen FC Shakhtar Donetsk en RB Leipzig tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Shakhtar Donetsk: NSK Olimpiejsky. Wil je de wedstrijd FC Shakhtar Donetsk (Oekraïne) – RB Leipzig (Duitsland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld voor 70,050 toeschouwers. In het NSK Olimpiejsky nemen FC Shakhtar Donetsk (Oekraïne, Donetsk) en RB Leipzig (Duitsland, Leipzig) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig op tv.
  • Wanneer: woensdag 2 november 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: NSK Olimpiejsky, het stadion van FC Shakhtar Donetsk.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal.
  FC Shakhtar Donetsk - RB Leipzig op tv

  FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig op tv

  Wil je FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Shakhtar Donetsk uit Oekraïne en RB Leipzig uit Duitsland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Voetbal een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig
  • 18:45 uur : FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig

  Over FC Shakhtar Donetsk-RB Leipzig Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen FC Shakhtar Donetsk en RB Leipzig:
  • FC Shakhtar Donetsk staat op dit momenttweede in de Premjer Liha.
  • RB Leipzig staat op dit moment zesde in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Shakhtar Donetsk: “NSK Olimpiejsky” (70,050 toeschouwers).
  • De thuisclub is FC Shakhtar Donetsk uit Oekraïne. FC Shakhtar Donetsk komt uit Donetsk in Oekraïne en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premjer Liha.
  • De uitclub is RB Leipzig uit Duitsland. FC Shakhtar Donetsk komt uit Leipzig in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 18:45 uur.

  FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig op Ziggo Sport Voetbal

  De Champions League wedstrijd tussen FC Shakhtar Donetsk en RB Leipzig is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Shakhtar Donetsk-RB Leipzig bij Ziggo Sport Voetbal:
  • woensdag 2 november 2023
  • 18:45 uur, FC Shakhtar Donetsk -RB Leipzig (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Voetbal. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Voetbal.
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten van de UEFA Champions League. De Champions League wedstrijden komen uitgebreid aan bod bij Ziggo Sport. Ook de voor- en nabeschouwing kijk je op één van de kanalen van Ziggo Sport. Bovendien zit er een team van analisten klaar om de wedstrijden te analyseren. Dit zijn vaak (ex) profspelers en andere mensen met verstand van voetbal. Bovendien wordt de topwedstrijd vaak van commentaar voorzien door Siert de Vos. Nog een reden om de wedstrijden bij Ziggo Sport te kijken.

  Champions League op tv

  De match tussen FC Shakhtar Donetsk en RB Leipzig is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League wordt ook wel het miljoenenbal genoemd. Dit komt doordat er veel geld te verdienen is in de Champions League. Bovendien spelen de beste clubs van Europa in de Champions League. Iedere Europese topclub droomt ervan om de Champions League te winnen. Daardoor zijn de Champions League wedstrijden altijd beladen en interessant om naar te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen FC Shakhtar Donetsk en RB Leipzig is vanaf 18:45 uur live te zien op Ziggo Sport Voetbal.

  FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Shakhtar Donetsk-RB Leipzig op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig kijk je op Ziggo Sport Voetbal.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Shakhtar Donetsk en RB Leipzig uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig kijken

  Wil je gratis naar FC Shakhtar Donetsk tegen RB Leipzig kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Shakhtar Donetsk-RB Leipzig gratis te bekijken. De wedstrijd tussen FC Shakhtar Donetsk en RB Leipzig in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Voetbal.

  Livestream FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Shakhtar Donetsk en RB Leipzig via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig kijken

  De samenvatting van FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Shakhtar Donetsk en RB Leipzig nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast FC Shakhtar Donetsk vs RB Leipzig zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Shakhtar Donetsk-RB Leipzig:
  Wanneer is de FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen FC Shakhtar Donetsk en RB Leipzig wordt gespeeld op woensdag 2 november 2023.

  Hoe laat is FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig op tv?

  De wedstrijd tussen FC Shakhtar Donetsk en RB Leipzig begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen FC Shakhtar Donetsk uit Donetsk, Oekraïne en RB Leipzig (Leipzig), Duitsland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Shakhtar Donetsk en RB Leipzig wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig kijken?

  Je kijkt FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar FC Shakhtar Donetsk en RB Leipzig op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig kunt kijken.

  Kan ik FC Shakhtar Donetsk – RB Leipzig ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Shakhtar Donetsk -RB Leipzig zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *