Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg | Bundesliga

FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg | Bundesliga

  FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg op tv kijken? Op vrijdag 10 februari 2023 om 20:30 uur spelen FC Schalke 04 en VfL Wolfsburg tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Schalke 04: Veltins-Arena. Wil je de wedstrijd FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 62,271 toeschouwers in het Veltins-Arena nemen FC Schalke 04 (Gelsenkirchen) en VfL Wolfsburg (Wolfsburg) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg op tv.
  • Wanneer: vrijdag 10 februari 2023.
  • Tijd: 20:30 uur.
  • Waar: Veltins-Arena, het stadion van FC Schalke 04.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  FC Schalke 04 - VfL Wolfsburg op tv

  FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg op tv

  Wil je FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Schalke 04 uit Gelsenkirchen en VfL Wolfsburg uit Wolfsburg wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 20:30 uur. Om 20:10 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg op TV
  • 20:10 uur, Voorbeschouwing
  • 20:30 uur : FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Schalke 04-VfL Wolfsburg op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen FC Schalke 04 en VfL Wolfsburg:
  • FC Schalke 04 staat op dit moment op plaats 18e in de Bundesliga.
  • VfL Wolfsburg staat op dit moment op plaats 7e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Schalke 04: “Veltins-Arena” (62,271 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 20:30 uur.
  Schalke 04 zit in grote problemen. De club staat al weken onderaan in de Bundesliga en steeds minder fans gaan er vanuit dat de club ook volgend jaar nog op het hoogste niveau in Duitsland actief is. Wolfsburg is dan ook de grote favoriet tegen Schalke en de voorspellingen zien er niet goed uit. Toch wil Schalke natuurlijk de laatste strohalm aangrijpen. Kan Schalke zich nog terugvechten in de Bundesliga? Het enige lichtpuntje voor Schalke is wellicht dat Wolfsburg twee wedstrijden op rij verloren heeft. Maar dat was wel tegen de nummer 1 & 2 uit de Bundesliga.

  FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen FC Schalke 04 en VfL Wolfsburg is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 20:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Schalke 04-VfL Wolfsburg bij Viaplay:
  • 20:10 uur, voorbeschouwing.
  • 20:30 uur, FC Schalke 04 -VfL Wolfsburg LIVE
  • 22:35 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Duitse voetbalcompetitie is live te volgen op Viaplay. Viaplay is één van de nieuwste aanbieders van voetbal op tv. Je kijkt bij Viaplay onder andere de Duitse Bundesliga en de Engelse Premier League. Daarnaast besteedt Viaplay ook veel aandacht aan vrouwenvoetbal op tv. Omdat Viaplay veelk kanalen heeft, hoef je geen wedstrijd te missen. Ook zie je uitgebreide voor- en nabeschouwingen. Tenslotte wordt er ook aandacht besteed aan analyses.

  Bundesliga op tv

  De match tussen FC Schalke 04 en VfL Wolfsburg is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Duitse Bundesliga is één van de mooiste voetbalcompetities die de wereld rijk is. En dat is niet alleen maar vanwege Bayern München en Borussia Dortmund. Er zijn veel meer mooie, grote clubs in Duitsland. Bovendien is het voetbal heel aantrekkelijk. Het is van een hoog niveau en de intensiteit van het spel ligt heel hoog. Dat maakt de Bundesliga wedstrijden extra interessant om op tv te kijken.

  FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Schalke 04-VfL Wolfsburg op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Schalke 04 en VfL Wolfsburg uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg kijken

  Wil je gratis naar FC Schalke 04 tegen VfL Wolfsburg kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Schalke 04-VfL Wolfsburg gratis te bekijken.

  Livestream FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Schalke 04 en VfL Wolfsburg via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg kijken

  De samenvatting van FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Schalke 04 en VfL Wolfsburg nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Schalke 04-VfL Wolfsburg:
  Wanneer is FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen FC Schalke 04 en VfL Wolfsburg wordt gespeeld op vrijdag 10 februari 2023.

  Hoe laat is FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Schalke 04 en VfL Wolfsburg is om 20:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Schalke 04 (Gelsenkirchen) en VfL Wolfsburg (Wolfsburg) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Schalke 04 en VfL Wolfsburg wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg kijken?

  Je kijkt FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg op Viaplay.

  Kan ik gratis naar FC Schalke 04 en VfL Wolfsburg op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg kunt kijken.

  Kan ik FC Schalke 04 – VfL Wolfsburg ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Schalke 04 -VfL Wolfsburg zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *