Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Schalke 04 – SV Werder Bremen op TV (zaterdag 23 april 2022)

FC Schalke 04 – SV Werder Bremen op TV (zaterdag 23 april 2022)

  FC Schalke 04 – SV Werder Bremen op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Schalke 04 en SV Werder Bremen live op TV kijken? De wedstrijd uit de 2. Bundesliga wordt live uitgezonden op Viaplay. De 2. Bundesliga wedstrijd wordt gespeeld in Veltins-Arena, het stadion van FC Schalke 04. De wedstrijd begint om 13:30 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de 2. Bundesliga (Duitsland)
  • Wie: FC Schalke 04 – SV Werder Bremen
  • Wanneer: zaterdag 23 april 2022
  • Tijd: 13:30 uur.
  • Waar: Veltins-Arena (Stadion van FC Schalke 04)
  • Op TV: Viaplay
  FC Schalke 04 - SV Werder Bremen op TV

  FC Schalke 04 – SV Werder Bremen op TV

  De wedstrijd FC Schalke 04 – SV Werder Bremen in de 2. Bundesliga wordt gespeeld op zaterdag 23 april 2022. De wedstrijd begint om 13:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • FC Schalke 04 – SV Werder Bremen op TV
  • 13:25 uur: Voorbeschouwing
  • 13:30 uur : FC Schalke 04 – SV Werder Bremen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Schalke 04 – SV Werder Bremen

  Alles over FC Schalke 04 – SV Werder Bremen:
  • FC Schalke 04 staat op dit moment eerste in de 2. Bundesliga.
  • SV Werder Bremen staat op dit moment tweede in de 2. Bundesliga.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Schalke 04, Veltins-Arena.
  • Competitie: 2. Bundesliga, Duitsland.

  FC Schalke 04 – SV Werder Bremen bij Viaplay

  FC Schalke 04 – SV Werder Bremen kijk je bij Viaplay. Je kijkt de wedstrijd hier: Bij Viaplay kijk je nu ook naar de Tweede Duitse Bundesliga (2. Bundesliga). Vergis je overigens niet, ook deze wedstrijd zijn van een heel hoog niveau en aantrekkelijk om te kijken. Viaplay is een relatief nieuwe sport aanbieder in Nederland. In het buitenland zijn ze echter al jaren een gevestigde naam. Wil je alle wedstrijden in de 2. Bundesliga live kijken? Dan ben je bij Viaplay aan het juiste adres!

  2. Bundesliga op TV

  De 2. Bundesliga staat voor de Tweede Bundesliga. Het is de tweede competitie in Duitsland. Dit betekent niet dat je daar geen mooie wedstrijden zult zien. De stadions zijn nog steeds uitverkocht en bovendien spelen er een aantal mooie teams in de Tweede Duitse competitie. Wat dacht je van Werder Bremen, Schalke 04 of HSV. Geen kleine teams dus!

  FC Schalke 04 – SV Werder Bremen GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar FC Schalke 04 – SV Werder Bremen kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Ben je benieuwd naar alle wedstrijden die je vandaag LIVE op tv kunt kijken? Bekijk dan het overzicht van alle voetbalwedstrijden live vandaag. Daar zie je een compleet overzicht van alle wedstrijden die je vandaag live op TV kunt kijken. Zo kijk je bijvoorbeeld naar “Der Klassiker” in Duitsland, maar ook naar Ajax en PSV dit weekend. Bekijk het overzicht van alle wedstrijden vandaag. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *