Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Schalke 04 – Hertha BSC op tv | Bundesliga

FC Schalke 04 – Hertha BSC op tv | Bundesliga

  FC Schalke 04 – Hertha BSC op tv kijken? Op vrijdag 14 april 2023 om 20:30 uur spelen FC Schalke 04 en Hertha BSC tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Schalke 04: Veltins-Arena. Wil je de wedstrijd FC Schalke 04 – Hertha BSC live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 62,271 toeschouwers in het Veltins-Arena nemen FC Schalke 04 (Gelsenkirchen) en Hertha BSC (Berlijn) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: FC Schalke 04 – Hertha BSC op tv.
  • Wanneer: vrijdag 14 april 2023.
  • Tijd: 20:30 uur.
  • Waar: Veltins-Arena, het stadion van FC Schalke 04.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  FC Schalke 04 - Hertha BSC op tv

  FC Schalke 04 – Hertha BSC op tv

  Wil je FC Schalke 04 – Hertha BSC op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Schalke 04 uit Gelsenkirchen en Hertha BSC uit Berlijn wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 20:30 uur. Om 20:10 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:32 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • FC Schalke 04 – Hertha BSC op TV
  • 20:10 uur, Voorbeschouwing
  • 20:30 uur : FC Schalke 04 – Hertha BSC LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Schalke 04-Hertha BSC op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen FC Schalke 04 en Hertha BSC:
  • FC Schalke 04 staat op dit moment op plaats 18e in de Bundesliga.
  • Hertha BSC staat op dit moment op plaats 17e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Schalke 04: “Veltins-Arena” (62,271 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 20:30 uur.
  Schalke – Hertha BSC op TV is een wedstrijd met enorme belangen. De wedstrijd is een rasechte degradatiekraker. De nummer laatste en één-na-laatst nemen het tegen elkaar op. Hertha staat op dit moment één punt voor op Schalke, de wedstrijd is dus voor beide clubs van levensbelang. Toch zijn beide clubs niet in vorm. Hertha verloor zijn laatste wedstrijd en Schalke verloor al twee wedstrijden op rij. Het belooft dus een beladen degradatie-wedstrijd te worden waarbij beide clubs alles op alles zetten om te winnen. De belangen zijn groot en dus zal Schalke in een uitverkochte Veltins-Arena met de steun van de supporters in eigen huis koste wat kost willen winnen.

  FC Schalke 04 – Hertha BSC op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen FC Schalke 04 en Hertha BSC is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 20:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Schalke 04-Hertha BSC bij Viaplay:
  • 20:10 uur, voorbeschouwing.
  • 20:30 uur, FC Schalke 04 -Hertha BSC LIVE
  • 22:32 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft de tv-rechten op de Bundesliga gekocht. Dit betekent dat je de Bundesliga live kijken bij Viaplay. Naast de Bundesliga heeft Viaplay onder andere ook de tv-rechten van de Engelse Premier League. Zo sla je dus twee vliegen in één klap. Met een abonnement op Viaplay kijk je dus naar twee van de mooiste voetbalcompetities op tv. Bovendien heeft Viaplay ook nog eens de rechten op de Formule 1. Viaplay is dus zeker de moeite waard om af te sluiten.

  Bundesliga op tv

  De match tussen FC Schalke 04 en Hertha BSC is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Duitse Bundesliga is één van de mooiste competities om op TV te volgen. Er zijn veel topclubs in de Bundesliga. Bovendien zijn er veel interessante spelers. Zo spelen er veel Nederlanders in de Bundesliga. Naast Bayern München en Borussia Dortmund zijn er nog veel meer clubs die het waard zijn om live op tv te kijken. Bovendien zijn er veel Nederlandse voetbalfans die regelmatig een wedstrijd over de grens bezoeken. Met name Schalke is populair, maar een voetbalreis naar Duitsland is zeker aan te raden. In de Duitse Bundesliga is het bovendien onwijs spannend. Zowel onderin als bovenin de ranglijst wordt er nog volop gestreden en kan het nog alle kanten op.

  FC Schalke 04 – Hertha BSC bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Schalke 04-Hertha BSC op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Schalke 04 – Hertha BSC kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  FC Schalke 04 – Hertha BSC bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Schalke 04 en Hertha BSC uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Schalke 04 – Hertha BSC kijken

  Wil je gratis naar FC Schalke 04 tegen Hertha BSC kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Schalke 04-Hertha BSC gratis te bekijken.

  Livestream FC Schalke 04 – Hertha BSC (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Schalke 04 en Hertha BSC via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Schalke 04 – Hertha BSC kijken

  De samenvatting van FC Schalke 04 – Hertha BSC kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Schalke 04 en Hertha BSC nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Schalke 04-Hertha BSC:
  Wanneer is FC Schalke 04 – Hertha BSC op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen FC Schalke 04 en Hertha BSC wordt gespeeld op vrijdag 14 april 2023.

  Hoe laat is FC Schalke 04 – Hertha BSC op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Schalke 04 en Hertha BSC is om 20:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Schalke 04 – Hertha BSC live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Schalke 04 (Gelsenkirchen) en Hertha BSC (Berlijn) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Schalke 04 – Hertha BSC uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Schalke 04 en Hertha BSC wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik FC Schalke 04 – Hertha BSC kijken?

  Je kijkt FC Schalke 04 – Hertha BSC op Viaplay.

  Kan ik gratis naar FC Schalke 04 en Hertha BSC op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Schalke 04 – Hertha BSC kunt kijken.

  Kan ik FC Schalke 04 – Hertha BSC ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Schalke 04 -Hertha BSC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *