Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach op tv | Bundesliga

FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach op tv | Bundesliga

  FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach op tv kijken? Op zaterdag 13 augustus 2041 om 18:30 uur spelen FC Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Schalke 04: Veltins-Arena. Wil je de wedstrijd FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 62,271 toeschouwers in het Veltins-Arena nemen FC Schalke 04 (Gelsenkirchen) en Borussia Mönchengladbach (Mönchengladbach) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach op tv.
  • Wanneer: zaterdag 13 augustus 2041.
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: Veltins-Arena, het stadion van FC Schalke 04.
  • Uitgezonden op: Viaplay
  FC Schalke 04 - Borussia Mönchengladbach op tv

  FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach op tv

  Wil je FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Schalke 04 uit Gelsenkirchen en Borussia Mönchengladbach uit Mönchengladbach wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Om 18:20 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach op TV
  • 18:20 uur, Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Schalke 04-Borussia Mönchengladbach op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen FC Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach:
  • FC Schalke 04 staat op dit momentzestiende in de Bundesliga.
  • Borussia Mönchengladbach staat op dit moment vierde in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Schalke 04: “Veltins-Arena” (62,271 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 18:30 uur.

  FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen FC Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Schalke 04-Borussia Mönchengladbach bij Viaplay:
  • 18:20 uur, voorbeschouwing.
  • 18:30 uur, FC Schalke 04 -Borussia Mönchengladbach LIVE
  • 20:20 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay zendt alle wedstrijden uit de Duitse competitie live uit. Je kijkt de wedstrijden uit de Bundesliga al sinds vorig seizoen live bij Viaplay. Daarnaast kun je bij Viaplay natuurlijk terecht voor de races van Max Verstappen in de Formule 1. Als kers op de taart kun je sinds dit seizoen ook alle wedstrijden uit de Engelse voetbalcompetitie (Premier League) live bij Viaplay kijken.

  Bundesliga op tv

  De match tussen FC Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Duitse Bundesliga is een voetbalcompetitie van wereldklasse. Het baltempo ligt heel hoog en de wedstrijden gaan razendsnel op en neer. Bovendien zie je in de Duitse competitie veel internationale sterren. Ook kun je regelmatig Nederlandse spelers terugzien in het Duitse voetbal. De Bundesliga is daarom ook zeker de moeite waard om op tv te kijken.

  FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Schalke 04-Borussia Mönchengladbach op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach kijken

  Wil je gratis naar FC Schalke 04 tegen Borussia Mönchengladbach kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Schalke 04-Borussia Mönchengladbach gratis te bekijken.

  Livestream FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach kijken

  De samenvatting van FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Schalke 04-Borussia Mönchengladbach:
  Wanneer is FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen FC Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach wordt gespeeld op zaterdag 13 augustus 2041.

  Hoe laat is FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach is om 18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Schalke 04 (Gelsenkirchen) en Borussia Mönchengladbach (Mönchengladbach) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach kijken?

  Je kijkt FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach op Viaplay.

  Kan ik gratis naar FC Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach kunt kijken.

  Kan ik FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Schalke 04 -Borussia Mönchengladbach zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *