Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Porto – Antwerp op tv | UEFA Champions League

FC Porto – Antwerp op tv | UEFA Champions League

  FC Porto – Antwerp op tv kijken? Op dinsdag 7 november 2023 om 21:00 uur spelen FC Porto en Antwerp tegen elkaar in de UEFA Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Porto: Estádio do Dragão. Wil je de wedstrijd FC Porto (Portugal) – Antwerp (België) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Tennis. De wedstrijd wordt gespeeld voor 50,476 toeschouwers. In het Estádio do Dragão nemen FC Porto (Portugal, Porto) en Antwerp (België, Antwerpen) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook FC Porto – Antwerp via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Champions League.
  • Wie: FC Porto – Antwerp op tv.
  • Wanneer: dinsdag 7 november 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Estádio do Dragão, het stadion van FC Porto.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Tennis.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
  FC Porto - Antwerp op tv

  FC Porto – Antwerp op tv

  Wil je FC Porto – Antwerp op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Porto uit Portugal en Antwerp uit België wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Tennis. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Tennis een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • FC Porto – Antwerp op TV
  • 20:15 uur: Voorbeschouwing FC Porto – Antwerp
  • 21:00 uur : FC Porto – Antwerp LIVE
  • 23:05 uur: Nabeschouwing FC Porto – Antwerp

  Over FC Porto-Antwerp Livestream

  Alles over de UEFA Champions League wedstrijd tussen FC Porto en Antwerp:
  • FC Porto staat op dit moment3e in de Liga Portugal.
  • Antwerp staat op dit moment 6e in de Pro League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Porto: “Estádio do Dragão” (50,476 toeschouwers).
  • De thuisclub is FC Porto uit Portugal. FC Porto komt uit Porto in Portugal en speelt zijn competitiewedstrijden in de Liga Portugal.
  • De uitclub is Antwerp uit België. FC Porto komt uit Antwerpen in België en speelt zijn competitiewedstrijden in de Pro League.
  • Competitie: UEFA Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Porto – Antwerp op tv is een belangrijk duel in de Champions League. Royal Antwerp staat na drie Champions League wedstrijden nog met lege handen. Wil Antwerp nog actief blijven in het Europese voetbal dit seizoen, dan moet er gewonnen worden. Porto daarentegen staat op de tweede plek en kan met een overwinning een grote stap zetten naar de knock-outfase van de Champions League. Het belooft dus een wedstrijd te worden waarbij om iedere bal gestreden gaat worden.

  FC Porto – Antwerp op Ziggo Sport Tennis

  De UEFA Champions League wedstrijd tussen FC Porto en Antwerp is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Tennis. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de UEFA Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Tennis naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Porto-Antwerp bij Ziggo Sport Tennis:
  • dinsdag 7 november 2023
  • 21:00 uur, FC Porto -Antwerp (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Tennis. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Tennis.
  Kijk FC Porto – Antwerp in de UEFA Champions League live bij: Voetbal bij Ziggo Sport Tennis: De uitzendrechten voor de UEFA Champions League zijn in handen van Ziggo Sport. Dit betekent dat de Champions League wedstrijden live uitgezonden worden op één van de zes zenders van Ziggo Sport. Je hebt een abonnement nodig op Ziggo Sport totaal om alle Champions League wedstrijden live te kijken. Voor abonnees van Ziggo is Ziggo Sport Select gratis te zien.

  UEFA Champions League op tv

  De match tussen FC Porto en Antwerp is een wedstrijd in de UEFA Champions League. De UEFA Champions League is het belangrijkste club toernooi ter wereld. De grootste clubs, de beste spelers en de mooiste stadions… In de UEFA Champions League zijn geen saaie wedstrijden. Er staan altijd twee clubs van topklasse tegenover elkaar. Het is dan ook niet voor niets dat miljoenen mensen de Champions League op tv kijken. Er valt bovendien een hoop te winnen. Naast de roem en eer is ook het prijzengeld heel hoog. Er staat dus een hoop op het spel. Namens Nederland doen Feyenoord en PSV in 2023/2024 mee aan de Champions League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  CompetitieZender(s)
  Conference LeagueESPN Veronica
  Europa LeagueESPN Veronica
  Champions LeagueRTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Champions League wedstrijd tussen FC Porto en Antwerp is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Tennis.

  FC Porto – Antwerp bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Porto-Antwerp op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd FC Porto – Antwerp kijk je op Ziggo Sport Tennis.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  FC Porto – Antwerp bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Porto en Antwerp uit de UEFA Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS FC Porto – Antwerp kijken

  Wil je gratis naar FC Porto tegen Antwerp kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Porto-Antwerp gratis te bekijken. De wedstrijd tussen FC Porto en Antwerp in de UEFA Champions League is te zien op Ziggo Sport Tennis.

  Livestream FC Porto – Antwerp (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Porto en Antwerp via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Porto – Antwerp kijken

  De samenvatting van FC Porto – Antwerp kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Porto en Antwerp nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is FC Porto – Antwerp op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Champions League wedstrijd tussen FC Porto – Antwerp? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is FC Porto – Antwerp op tv?
  ZenderKanaal ZiggoKanaal KPN
  NPO 111
  NPO 222
  NPO 333
  RTL 444
  RTL 555
  SBS 666
  RTL 777
  Veronica89
  FOX1116
  RTL Z1211
  Ziggo Sport401233
  Ziggo Sport Select401233
  Ziggo Sport Voetbal402234
  Ziggo Sport Golf403235
  Ziggo Sport Racing404236
  Ziggo Sport Docu405237
  Ziggo Sport Tennis406238
  Eurosport2035
  Eurosport 241136
  ESPN42114 en 221
  ESPN 2422222
  ESPN 3423223
  ESPN 4424224
  ESPN UHD425
  Viaplay154225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast FC Porto vs Antwerp zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Porto-Antwerp:
  Wanneer is de FC Porto – Antwerp livestream?

  De UEFA Champions League wedstrijd tussen FC Porto en Antwerp wordt gespeeld op dinsdag 7 november 2023.

  Hoe laat is FC Porto – Antwerp op tv?

  De wedstrijd tussen FC Porto en Antwerp begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Porto – Antwerp live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen FC Porto uit Porto, Portugal en Antwerp (Antwerpen), België wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Porto – Antwerp via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Porto en Antwerp wordt uitgezonden op Ziggo Sport Tennis.

  Op welke zender kan ik FC Porto – Antwerp kijken?

  Je kijkt FC Porto – Antwerp op Ziggo Sport Tennis.

  Kan ik gratis naar FC Porto en Antwerp op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Tennis in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Porto – Antwerp kunt kijken.

  Kan ik FC Porto – Antwerp ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Porto -Antwerp zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *