Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Kopenhagen – Manchester United op tv | UEFA Champions League

FC Kopenhagen – Manchester United op tv | UEFA Champions League

  FC Kopenhagen – Manchester United op tv kijken? Op woensdag 8 november 2023 om 21:00 uur spelen FC Kopenhagen en Manchester United tegen elkaar in de UEFA Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Kopenhagen: Parken. Wil je de wedstrijd FC Kopenhagen (Denemarken) – Manchester United (Engeland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Racing. De wedstrijd wordt gespeeld voor 38,065 toeschouwers. In het Parken nemen FC Kopenhagen (Denemarken, Kopenhagen) en Manchester United (Engeland, Manchester) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook FC Kopenhagen – Manchester United via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Champions League.
  • Wie: FC Kopenhagen – Manchester United op tv.
  • Wanneer: woensdag 8 november 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Parken, het stadion van FC Kopenhagen.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Racing.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
  FC Kopenhagen - Manchester United op tv

  FC Kopenhagen – Manchester United op tv

  Wil je FC Kopenhagen – Manchester United op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Kopenhagen uit Denemarken en Manchester United uit Engeland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Racing een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • FC Kopenhagen – Manchester United op TV
  • 20:15 uur: Voorbeschouwing FC Kopenhagen – Manchester United
  • 21:00 uur : FC Kopenhagen – Manchester United LIVE
  • 23:05 uur: Nabeschouwing FC Kopenhagen – Manchester United

  Over FC Kopenhagen-Manchester United Livestream

  Alles over de UEFA Champions League wedstrijd tussen FC Kopenhagen en Manchester United:
  • FC Kopenhagen staat op dit moment1e in de Superligaen.
  • Manchester United staat op dit moment 8e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Kopenhagen: “Parken” (38,065 toeschouwers).
  • De thuisclub is FC Kopenhagen uit Denemarken. FC Kopenhagen komt uit Kopenhagen in Denemarken en speelt zijn competitiewedstrijden in de Superligaen.
  • De uitclub is Manchester United uit Engeland. FC Kopenhagen komt uit Manchester in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • Competitie: UEFA Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Het Manchester United van Erik ten Hag gaat op bezoek bij FC Kopenhagen. Twee weken geleden won United moeizaam in eigen huis van Kopenhagen. Om kans te houden op overwintering in de Champions League moet United winnen van Kopenhagen. Anders zakt de ploeg naar de laatste plek in poule A. Het is dus een belangrijk duel voor Erik ten Hag. Zijn positie ligt al een tijdje onder vuur en een goed resultaat in de Champions League is dus heel belangrijk.

  FC Kopenhagen – Manchester United op Ziggo Sport Racing

  De UEFA Champions League wedstrijd tussen FC Kopenhagen en Manchester United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de UEFA Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Racing naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Kopenhagen-Manchester United bij Ziggo Sport Racing:
  • woensdag 8 november 2023
  • 21:00 uur, FC Kopenhagen -Manchester United (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Racing. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Racing.
  Kijk FC Kopenhagen – Manchester United in de UEFA Champions League live bij: Voetbal bij Ziggo Sport Racing: Ook op Ziggo Sport Racing worden voetbalwedstrijden uitgezonden. Zeker in een volle Champions League week zijn er ook wedstrijden die live uitgezonden worden op Ziggo Sport Racing. Om naar deze zender te kijken heb je een abonnement nodig op Ziggo Sport Totaal. Bij alle providers kun je makkelijk een abonnement afsluiten op Ziggo Sport Totaal.

  UEFA Champions League op tv

  De match tussen FC Kopenhagen en Manchester United is een wedstrijd in de UEFA Champions League. De UEFA Champions League is het belangrijkste club toernooi ter wereld. De grootste clubs, de beste spelers en de mooiste stadions… In de UEFA Champions League zijn geen saaie wedstrijden. Er staan altijd twee clubs van topklasse tegenover elkaar. Het is dan ook niet voor niets dat miljoenen mensen de Champions League op tv kijken. Er valt bovendien een hoop te winnen. Naast de roem en eer is ook het prijzengeld heel hoog. Er staat dus een hoop op het spel. Namens Nederland doen Feyenoord en PSV in 2023/2024 mee aan de Champions League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  CompetitieZender(s)
  Conference LeagueESPN Veronica
  Europa LeagueESPN Veronica
  Champions LeagueRTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Champions League wedstrijd tussen FC Kopenhagen en Manchester United is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Racing.

  FC Kopenhagen – Manchester United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Kopenhagen-Manchester United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd FC Kopenhagen – Manchester United kijk je op Ziggo Sport Racing.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  FC Kopenhagen – Manchester United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Kopenhagen en Manchester United uit de UEFA Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS FC Kopenhagen – Manchester United kijken

  Wil je gratis naar FC Kopenhagen tegen Manchester United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Kopenhagen-Manchester United gratis te bekijken. De wedstrijd tussen FC Kopenhagen en Manchester United in de UEFA Champions League is te zien op Ziggo Sport Racing.

  Livestream FC Kopenhagen – Manchester United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Kopenhagen en Manchester United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Kopenhagen – Manchester United kijken

  De samenvatting van FC Kopenhagen – Manchester United kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Kopenhagen en Manchester United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is FC Kopenhagen – Manchester United op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Champions League wedstrijd tussen FC Kopenhagen – Manchester United? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is FC Kopenhagen – Manchester United op tv?
  ZenderKanaal ZiggoKanaal KPN
  NPO 111
  NPO 222
  NPO 333
  RTL 444
  RTL 555
  SBS 666
  RTL 777
  Veronica89
  FOX1116
  RTL Z1211
  Ziggo Sport401233
  Ziggo Sport Select401233
  Ziggo Sport Voetbal402234
  Ziggo Sport Golf403235
  Ziggo Sport Racing404236
  Ziggo Sport Docu405237
  Ziggo Sport Tennis406238
  Eurosport2035
  Eurosport 241136
  ESPN42114 en 221
  ESPN 2422222
  ESPN 3423223
  ESPN 4424224
  ESPN UHD425
  Viaplay154225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast FC Kopenhagen vs Manchester United zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Kopenhagen-Manchester United:
  Wanneer is de FC Kopenhagen – Manchester United livestream?

  De UEFA Champions League wedstrijd tussen FC Kopenhagen en Manchester United wordt gespeeld op woensdag 8 november 2023.

  Hoe laat is FC Kopenhagen – Manchester United op tv?

  De wedstrijd tussen FC Kopenhagen en Manchester United begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Kopenhagen – Manchester United live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen FC Kopenhagen uit Kopenhagen, Denemarken en Manchester United (Manchester), Engeland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Kopenhagen – Manchester United via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Kopenhagen en Manchester United wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing.

  Op welke zender kan ik FC Kopenhagen – Manchester United kijken?

  Je kijkt FC Kopenhagen – Manchester United op Ziggo Sport Racing.

  Kan ik gratis naar FC Kopenhagen en Manchester United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Racing in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Kopenhagen – Manchester United kunt kijken.

  Kan ik FC Kopenhagen – Manchester United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Kopenhagen -Manchester United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *