Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Groningen – SC Cambuur op TV (zondag 15 mei 2022)

FC Groningen – SC Cambuur op TV (zondag 15 mei 2022)

  FC Groningen – SC Cambuur op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Groningen en SC Cambuur live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN Extra. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in Euroborg, het stadion van FC Groningen. De wedstrijd begint om 14:30 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie (Nederland)
  • Wie: FC Groningen – SC Cambuur
  • Wanneer: zondag 15 mei 2022
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: Euroborg (Stadion van FC Groningen)
  • Op TV: ESPN Extra
  FC Groningen - SC Cambuur op TV

  FC Groningen – SC Cambuur op TV

  De wedstrijd FC Groningen – SC Cambuur in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 15 mei 2022. De wedstrijd begint om 14:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • FC Groningen – SC Cambuur op TV
  • 13:30: Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : FC Groningen – SC Cambuur LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Groningen – SC Cambuur

  Alles over FC Groningen – SC Cambuur:
  • FC Groningen staat op dit moment elfde in de Eredivisie.
  • SC Cambuur staat op dit moment twaalfde in de Eredivisie.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Groningen, Euroborg.
  • Competitie: Eredivisie, Nederland.
  Groningen – Cambuur op tv kijken? De wedstrijd tussen Groningen en Cambuur is een mooie onderlinge strijd tussen de nummer elf en twaalf van de Eredivisie. Beide teams hebben niets meer te winnen of te verliezen. Europees voetbal zit er niet meer in en zorgen om degradatie hoeven beide clubs niet te hebben. Het wordt dus een mooie wedstrijd tussen twee gelijkwaardige teams in de Groningse Euroborg.

  FC Groningen – SC Cambuur bij ESPN Extra

  FC Groningen – SC Cambuur kijk je bij ESPN Extra. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Eredivisie op TV

  Op de laatste speeldag in de Nederlandse Eredivisie wordt beslist welke teams Europees voetbal gaan spelen en welke niet. Bovendien wordt uitgemaakt welke clubs volgend jaar in de tweede divisie (de KKD) moeten beginnen. De strijd om degradatie en de play-offs voor Europees voetbal is nog in volle gang. Een goede reden dus om naar de Nederlandse Eredivisie op TV te kijken. De laatste speelronde van de Eredivisie belooft in ieder geval een reuze spannende te worden.

  FC Groningen – SC Cambuur GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar FC Groningen – SC Cambuur kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting FC Groningen – SC Cambuur

  Samenvatting FC Groningen-SC Cambuur kijken? Wil je de wedstrijd FC Groningen – SC Cambuur van zondag 15 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN Extra. In de samenvatting van FC Groningen tegen SC Cambuur zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  We hebben vandaag weer een boordevol voetbalprogramma voor je in de aanbieding. Allereerst is het natuurlijk de laatste speeldag van de Eredivisie. Je wilt de ontknoping van de belangrijkste Nederlandse voetbalcompetitie natuurlijk niet missen. Bovendien kunnen er in het buitenland een aantal clubs kampioen worden. In Italië en Engeland kan het kampioenschap beslist worden. Als kers op de taart wordt ook nog de FA-cup finale voor vrouwen gespeeld. Een mooie dag voor de voetballiefhebber dus. Bekijk het volledige programma voetbalwedstrijden vandaag. Overzicht voetbal vandaag op tv:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *