Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Groningen – SC Cambuur

FC Groningen – SC Cambuur

  FC Groningen – SC Cambuur op tv kijken? Op donderdag 26 januari 2023 om 18:45 uur spelen FC Groningen en SC Cambuur tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Groningen: Euroborg. Wil je de wedstrijd FC Groningen – SC Cambuur live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 22,525 toeschouwers in het Euroborg nemen FC Groningen (Groningen) en SC Cambuur (Leeuwarden) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: FC Groningen – SC Cambuur op tv.
  • Wanneer: donderdag 26 januari 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Euroborg, het stadion van FC Groningen.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  FC Groningen - SC Cambuur op tv

  FC Groningen – SC Cambuur op tv

  Wil je FC Groningen – SC Cambuur op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Groningen uit Groningen en SC Cambuur uit Leeuwarden wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Om 18:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • FC Groningen – SC Cambuur op TV
  • 18:30 uur, Voorbeschouwing
  • 18:45 uur : FC Groningen – SC Cambuur LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Groningen-SC Cambuur op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen FC Groningen en SC Cambuur:
  • FC Groningen staat op dit moment op plaats 15e in de Eredivisie.
  • SC Cambuur staat op dit moment op plaats 18e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Groningen: “Euroborg” (22,525 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  FC Groningen – SC Cambuur op tv belooft een prachtige wedstrijd te worden. De belangen zijn namelijk voor beide clubs heel groot. We beginnen met Cambuur, dat onderaan staat. Ze hebben in de eerste seizoenshelft maar negen punten bij elkaar gesprokkeld en dit moet in de tweede seizoenshelft natuurlijk anders. Ook FC Groningen kent een dramatisch seizoen. Waar de ploeg eerder wel eens meedeed in de subtop staat het nu op de vijftiende plek in de Eredivisie. FC Groningen moet dus zelfs gaan vrezen voor degradatie. Ze staan bovendien maar drie punten voor op Cambuur Leeuwarden. De wedstrijd Groningen-Cambuur is dus een echte zes-punten-wedstrijd.

  FC Groningen – SC Cambuur op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Groningen en SC Cambuur is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Groningen-SC Cambuur bij ESPN:
  • 18:30 uur, voorbeschouwing.
  • 18:45 uur, FC Groningen -SC Cambuur LIVE
  • 20:45 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: ESPN heeft in Nederland de tv-rechten op de Eredivisie. De zender is inmiddels al een bekende naam rondom het Nederlands voetbal. Dit komt natuurlijk doordat ze veel aandacht besteden aan de Eredivisie-wedstrijden. Ook de midweekse speelronde in de Eredivisie kijk je bij ESPN op tv. Omdat ESPN meerdere kanalen heeft kun je alle wedstrijden live kijken. Net zoals in het weekend is er ook bij de midweekse speelronde ruimschoots aandacht voor analyses, voor- en nabeschouwing en samenvattingen. De midweekse speelronde in de Eredivisie kijk je dus live op tv bij ESPN.

  Eredivisie op tv

  De match tussen FC Groningen en SC Cambuur is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie is op de helft en dit betekent natuurlijk dat er nu écht voor de prijzen gevoetbald gaat worden. Bovendien begint de tweede helft van de Eredivisie met een midweekse speelronde. Op dinsdag, woensdag én op donderdag is er deze week dus Eredivisievoetbal op tv te zien. Alle clubs komen bovendien in actie op een doordeweekse dag deze week. Dat betekent dat jouw favoriete club deze week ook live op tv te zien is. Het wordt vanaf nu dus echt spannend in de Nederlandse competitie. In de tweede seizoenshelft wordt namelijk bepaald welke club kampioen wordt, welke clubs Europees voetbal gaan spelen en welke clubs degraderen. De Eredivisie op tv mag je nu dus eigenlijk niet missen.

  FC Groningen – SC Cambuur bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Groningen-SC Cambuur op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Groningen – SC Cambuur kijk je op ESPN.

  FC Groningen – SC Cambuur bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Groningen en SC Cambuur uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Groningen – SC Cambuur kijken

  Wil je gratis naar FC Groningen tegen SC Cambuur kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Groningen-SC Cambuur gratis te bekijken.

  Livestream FC Groningen – SC Cambuur (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Groningen en SC Cambuur via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Groningen – SC Cambuur kijken

  De samenvatting van FC Groningen – SC Cambuur kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Groningen en SC Cambuur nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Groningen-SC Cambuur:
  Wanneer is FC Groningen – SC Cambuur op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Groningen en SC Cambuur wordt gespeeld op donderdag 26 januari 2023.

  Hoe laat is FC Groningen – SC Cambuur op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Groningen en SC Cambuur is om 18:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Groningen – SC Cambuur live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Groningen (Groningen) en SC Cambuur (Leeuwarden) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Groningen – SC Cambuur uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Groningen en SC Cambuur wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik FC Groningen – SC Cambuur kijken?

  Je kijkt FC Groningen – SC Cambuur op ESPN.

  Kan ik gratis naar FC Groningen en SC Cambuur op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Groningen – SC Cambuur kunt kijken.

  Kan ik FC Groningen – SC Cambuur ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Groningen -SC Cambuur zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *