Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Groningen – NEC op tv | Eredivisie

FC Groningen – NEC op tv | Eredivisie

  FC Groningen – NEC op tv kijken? Op zaterdag 22 april 2023 om 20:00 uur spelen FC Groningen en NEC tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Groningen: Euroborg. Wil je de wedstrijd FC Groningen – NEC live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 22,525 toeschouwers in het Euroborg nemen FC Groningen (Groningen) en NEC (Nijmegen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: FC Groningen – NEC op tv.
  • Wanneer: zaterdag 22 april 2023.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Euroborg, het stadion van FC Groningen.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  FC Groningen - NEC op tv

  FC Groningen – NEC op tv

  Wil je FC Groningen – NEC op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Groningen uit Groningen en NEC uit Nijmegen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • FC Groningen – NEC op TV
  • 19:45 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : FC Groningen – NEC LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Groningen-NEC op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen FC Groningen en NEC:
  • FC Groningen staat op dit moment op plaats 17e in de Eredivisie.
  • NEC staat op dit moment op plaats 10e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Groningen: “Euroborg” (22,525 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.
  Groningen-NEC kijken? Voor FC Groningen kan het wel eens een dramatisch seizoen worden. De club staat op de 17e plek en moet daardoor vrezen voor rechtstreekse degradatie uit de Eredivisie. Het gat met plek 16 is inmiddels opgelopen tot acht punten en met nog maar vijf wedstrijden te spelen wordt het voor FC Groningen daardoor wel een heel lastig verhaal. Toch kan een overwinning tegen NEC de Groningers weer een sprankje hoop geven. Groningen-NEC is daarom een wedstrijd die je als voetballiefhebber echt wilt zien.

  FC Groningen – NEC op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Groningen en NEC is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Groningen-NEC bij ESPN:
  • 19:45 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, FC Groningen -NEC LIVE
  • 22:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: De Eredivisie is live te zien op ESPN. Er zijn in totaal vier kanalen bij ESPN, van 1 t/m 4. Tegenwoordig is ESPN 1 gratis te zien voor iedereen. Dit betekent dat het niet uitmaakt bij welke provider je zit, je kunt altijd gratis naar de wedstrijden op ESPN 1 kijken. Voor ESPN 2, 3 en 4 heb je daarentegen wel een abonnement nodig. Dat is het echter wel waard, want de ontknoping van de Eredivisie begint nu echt. De komende weken gaan de prijzen vergeven worden en dus wordt de Eredivisie alleen maar spannender. Een goed moment dus om een abonnement op ESPN af te sluiten.

  Eredivisie op tv

  De match tussen FC Groningen en NEC is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). Speelronde 30 van de 34 staat op het programma in de Eredivisie. Dit betekent dat we over vijf wedstrijden weten wat de eindstand van de Eredivisie is. Onderin de Eredivisie lijkt de strijd beslist. Toch is er voor zowel Cambuur (18e) en FC Groningen (17e) nog een hele kleine kans op lijfsbehoud. Ook de 16e plek is gevaarlijk, dan moet er degradatievoetbal gespeeld worden. Bovenin lijkt Feyenoord de kampioen te worden. Ajax en PSV spelen dit weekend tegen elkaar en dus valt er in ieder geval één achtervolger af. Achter de top drie is de strijd om Europese tickets nog in volle gang. Er valt dus nog genoeg te beleven in de laatste speelronden van de Eredivisie.

  FC Groningen – NEC bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Groningen-NEC op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Groningen – NEC kijk je op ESPN.

  FC Groningen – NEC bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Groningen en NEC uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Groningen – NEC kijken

  Wil je gratis naar FC Groningen tegen NEC kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Groningen-NEC gratis te bekijken.

  Livestream FC Groningen – NEC (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Groningen en NEC via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Groningen – NEC kijken

  De samenvatting van FC Groningen – NEC kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Groningen en NEC nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Groningen-NEC:
  Wanneer is FC Groningen – NEC op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Groningen en NEC wordt gespeeld op zaterdag 22 april 2023.

  Hoe laat is FC Groningen – NEC op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Groningen en NEC is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Groningen – NEC live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Groningen (Groningen) en NEC (Nijmegen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Groningen – NEC uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Groningen en NEC wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik FC Groningen – NEC kijken?

  Je kijkt FC Groningen – NEC op ESPN.

  Kan ik gratis naar FC Groningen en NEC op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Groningen – NEC kunt kijken.

  Kan ik FC Groningen – NEC ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Groningen -NEC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *