Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Groningen – Jong PSV op tv | Keuken Kampioen Divisie

FC Groningen – Jong PSV op tv | Keuken Kampioen Divisie

FC Groningen – Jong PSV op tv kijken? Op maandag 18 september 2023 om 20:00 uur spelen FC Groningen en Jong PSV tegen elkaar in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Groningen: Euroborg. Wil je de wedstrijd FC Groningen – Jong PSV live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 22,525 toeschouwers in het Euroborg nemen FC Groningen (Groningen) en Jong PSV (Eindhoven) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.

 • Wat: Wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.
 • Wie: FC Groningen – Jong PSV op tv.
 • Wanneer: maandag 18 september 2023.
 • Tijd: 20:00 uur.
 • Waar: Euroborg, het stadion van FC Groningen.
 • Uitgezonden op: ESPN 3 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij Odido (T-Mobile)
FC Groningen - Jong PSV op tv

FC Groningen – Jong PSV op tv

Wil je FC Groningen – Jong PSV op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Groningen uit Groningen en Jong PSV uit Eindhoven wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:10 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

 • FC Groningen – Jong PSV op TV
 • 19:30 uur, Voorbeschouwing
 • 20:00 uur : FC Groningen – Jong PSV LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over FC Groningen-Jong PSV op tv

Alles over de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen FC Groningen en Jong PSV:

 • FC Groningen staat op dit moment op plaats 7e in de Keuken Kampioen Divisie.
 • Jong PSV staat op dit moment op plaats 4e in de Keuken Kampioen Divisie.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Groningen: “Euroborg” (22,525 toeschouwers).
 • Competitie: Keuken Kampioen Divisie, Nederland
 • De aftrap is om 20:00 uur.

FC Groningen neemt het op maandag in de eigen Euroborg op tegen Jong PSV. Groningen degradeerde afgelopen seizoen na 23 jaar uit de Eredivisie. Iets wat lange tijd onmogelijk werd geacht. Nu willen de noorderlingen natuurlijk zo snel mogelijk terugkeren naar het hoogste niveau. FC Groningen lijkt de vorm weer enigszins te pakken te hebben. Vorige week werd er op bezoek bij Top Oss met 0-2 gewonnen na 2 wedstrijden zonder winst. Nu staat de wedstrijd tegen Jong PSV op het programma. Een duel dat FC Groningen ook graag wil winnen.

FC Groningen – Jong PSV op ESPN 3

De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen FC Groningen en Jong PSV is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

Programma FC Groningen-Jong PSV bij ESPN 3:

 • 19:30 uur, voorbeschouwing.
 • 20:00 uur, FC Groningen -Jong PSV LIVE
 • 22:10 uur, nabeschouwing

Voetbal bij ESPN 3:

Op ESPN kijk je alle wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie live op tv. Ook de mooie wedstrijd tussen FC Groningen en Jong PSV wordt live uitgezonden op ESPN. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Dit betekent dat FC Groningen-Jong PSV niet gratis op tv te zien is. Om het duel te kijken heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Naast deze wedstrijd kun je dan ook kijken naar alle andere wedstrijden in de KKD. Bovendien kijk je dan ook naar de Eredivisiewedstrijden.

Keuken Kampioen Divisie op tv

De match tussen FC Groningen en Jong PSV is een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Keuken Kampioen Divisie (KKD) is de op één na hoogste voetbalcompetitie van Nederland. De competitie wordt gesponsord door Keuken Kampioen en dit verklaart de naam van de competitie. De competitie wordt ook wel de Eerste Divisie genoemd. In de KKD spelen veel mooie clubs. Al deze clubs hopen natuurlijk te promoveren naar de Eredivisie. In de Keuken Kampioen Divisie zie je veel talenten van de toekomst in actie. Het is dan ook een prachtige competitie om live op tv te volgen.

FC Groningen – Jong PSV bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Groningen-Jong PSV op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

De wedstrijd FC Groningen – Jong PSV kijk je op ESPN 3.

 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

FC Groningen – Jong PSV bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Groningen en Jong PSV uit de Keuken Kampioen Divisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS FC Groningen – Jong PSV kijken

Wil je gratis naar FC Groningen tegen Jong PSV kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Groningen-Jong PSV gratis te bekijken.

Livestream FC Groningen – Jong PSV (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Groningen en Jong PSV via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting FC Groningen – Jong PSV kijken

De samenvatting van FC Groningen – Jong PSV kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Groningen en Jong PSV nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

Providers:

Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Groningen-Jong PSV:

Wanneer is FC Groningen – Jong PSV op tv?

De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen FC Groningen en Jong PSV wordt gespeeld op maandag 18 september 2023.

Hoe laat is FC Groningen – Jong PSV op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen FC Groningen en Jong PSV is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt FC Groningen – Jong PSV live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen FC Groningen (Groningen) en Jong PSV (Eindhoven) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt FC Groningen – Jong PSV uitgezonden?

De wedstrijd tussen FC Groningen en Jong PSV wordt uitgezonden op ESPN 3.

Op welke zender kan ik FC Groningen – Jong PSV kijken?

Je kijkt FC Groningen – Jong PSV op ESPN 3.

Kan ik gratis naar FC Groningen en Jong PSV op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Groningen – Jong PSV kunt kijken.

Kan ik FC Groningen – Jong PSV ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast FC Groningen -Jong PSV zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *