Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Groningen – Go Ahead Eagles op tv | Eredivisie

FC Groningen – Go Ahead Eagles op tv | Eredivisie

  FC Groningen – Go Ahead Eagles op tv kijken? Op zondag 21 augustus 2022 om 12:15 uur spelen FC Groningen en Go Ahead Eagles tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Groningen: Euroborg. Wil je de wedstrijd FC Groningen – Go Ahead Eagles live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 22,525 toeschouwers in het Euroborg nemen FC Groningen (Groningen) en Go Ahead Eagles (Deventer) het tegen elkaar op. De aftrap is om 12:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: FC Groningen – Go Ahead Eagles op tv.
  • Wanneer: zondag 21 augustus 2022.
  • Tijd: 12:15 uur.
  • Waar: Euroborg, het stadion van FC Groningen.
  • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  FC Groningen - Go Ahead Eagles op tv

  FC Groningen – Go Ahead Eagles op tv

  Wil je FC Groningen – Go Ahead Eagles op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Groningen uit Groningen en Go Ahead Eagles uit Deventer wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Om 11:55 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 14:10 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • FC Groningen – Go Ahead Eagles op TV
  • 11:55 uur, Voorbeschouwing
  • 12:15 uur : FC Groningen – Go Ahead Eagles LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Groningen-Go Ahead Eagles op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen FC Groningen en Go Ahead Eagles:
  • FC Groningen staat op dit momentvijftiende in de Eredivisie.
  • Go Ahead Eagles staat op dit moment achtiende in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Groningen: “Euroborg” (22,525 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 12:15 uur.
  FC Groningen tegen de Eagles uit Deventer is een wedstrijd uit de onderste regionen van de Eredivisie. Groningen verloor vorige week compleet kansloos tegen Ajax. De GAE hebben daarentegen al twee keer verloren en zoeken nog naar de eerste punten van dit seizoen. Kan GAE het tij keren?

  FC Groningen – Go Ahead Eagles op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Groningen en Go Ahead Eagles is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Groningen-Go Ahead Eagles bij ESPN 2:
  • 11:55 uur, voorbeschouwing.
  • 12:15 uur, FC Groningen -Go Ahead Eagles LIVE
  • 14:10 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 2: ESPN heeft al jaren de uitzendrechten op de Nederlandse Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je al het voetbal van Nederlandse bodem live bij ESPN. Bovendien zijn er regelmatig interessante documentaires op ESPN. Naast de livewedstrijden kijk je ook naar uitgebreide voor- en nabeschouwingen. Tenslotte zijn er na afloop van de wedstrijden uitgebreide samenvattingen te zien en ook is er ruim aandacht voor interviews met spelers.

  Eredivisie op tv

  De match tussen FC Groningen en Go Ahead Eagles is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland).

  FC Groningen – Go Ahead Eagles bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Groningen-Go Ahead Eagles op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Groningen – Go Ahead Eagles kijk je op ESPN 2.

  FC Groningen – Go Ahead Eagles bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Groningen en Go Ahead Eagles uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Groningen – Go Ahead Eagles kijken

  Wil je gratis naar FC Groningen tegen Go Ahead Eagles kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Groningen-Go Ahead Eagles gratis te bekijken.

  Livestream FC Groningen – Go Ahead Eagles (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Groningen en Go Ahead Eagles via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Groningen – Go Ahead Eagles kijken

  De samenvatting van FC Groningen – Go Ahead Eagles kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Groningen en Go Ahead Eagles nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Groningen-Go Ahead Eagles:
  Wanneer is FC Groningen – Go Ahead Eagles op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Groningen en Go Ahead Eagles wordt gespeeld op zondag 21 augustus 2022.

  Hoe laat is FC Groningen – Go Ahead Eagles op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Groningen en Go Ahead Eagles is om 12:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Groningen – Go Ahead Eagles live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Groningen (Groningen) en Go Ahead Eagles (Deventer) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Groningen – Go Ahead Eagles uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Groningen en Go Ahead Eagles wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik FC Groningen – Go Ahead Eagles kijken?

  Je kijkt FC Groningen – Go Ahead Eagles op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar FC Groningen en Go Ahead Eagles op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Groningen – Go Ahead Eagles kunt kijken.

  Kan ik FC Groningen – Go Ahead Eagles ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Groningen -Go Ahead Eagles zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *