Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Groningen – FC Twente

FC Groningen – FC Twente

  FC Groningen – FC Twente op tv kijken? Op zondag 5 februari 2023 om 16:45 uur spelen FC Groningen en FC Twente tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Groningen: Euroborg. Wil je de wedstrijd FC Groningen – FC Twente live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 22,525 toeschouwers in het Euroborg nemen FC Groningen (Groningen) en FC Twente (Enschede) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: FC Groningen – FC Twente op tv.
  • Wanneer: zondag 5 februari 2023.
  • Tijd: 16:45 uur.
  • Waar: Euroborg, het stadion van FC Groningen.
  • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  FC Groningen - FC Twente op tv

  FC Groningen – FC Twente op tv

  Wil je FC Groningen – FC Twente op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Groningen uit Groningen en FC Twente uit Enschede wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 16:45 uur. Om 16:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 18:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • FC Groningen – FC Twente op TV
  • 16:30 uur, Voorbeschouwing
  • 16:45 uur : FC Groningen – FC Twente LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Groningen-FC Twente op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen FC Groningen en FC Twente:
  • FC Groningen staat op dit moment op plaats 18e in de Eredivisie.
  • FC Twente staat op dit moment op plaats 5e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Groningen: “Euroborg” (22,525 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 16:45 uur.
  Groningen – Twente is een wedstrijd die voor beide clubs heel belangrijk is. FC Groningen heeft het dit seizoen heel zwaar in de Eredivisie. De club staat één na laatste en moet vrezen voor degradatie. Daarom is iedere wedstrijd voor Groningen nu heel belangrijk. Winnen ze van Twente, dan kunnen ze weer naar boven kijken. Wordt er verloren, dan worden de zorgen in Groningen weer groter. FC Twente doet nog steeds bovenin de Eredivisie mee. Bovendien mag de club uit Enschede nog steeds dromen van het kampioenschap. Groningen-Twente op tv belooft dus een prachtige wedstrijd te worden met grote belangen.

  FC Groningen – FC Twente op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Groningen en FC Twente is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 16:45 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Groningen-FC Twente bij ESPN 2:
  • 16:30 uur, voorbeschouwing.
  • 16:45 uur, FC Groningen -FC Twente LIVE
  • 18:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 2: De TV rechten voor de Nederlandse Eredivisie zijn al jaren in handen van ESPN. Omdat ESPN vier verschillende kanalen heeft hoef je geen wedstrijd meer te missen van jouw favoriete club. Bovendien besteedt ESPN veel aandacht aan al het nieuws rondom de Eredivisie. De vele praatprogramma’s, uitstekende analyses en uitgebreide voor- en nabeschouwing zorgen ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van het laatste voetbalnieuws. Een abonnement op ESPN kun je eenvoudig afsluiten bij Ziggo, KPN of één van de vele andere providers.

  Eredivisie op tv

  De match tussen FC Groningen en FC Twente is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie wordt steeds spannender. Zowel onderin als bovenin zijn de verschillen klein. Er kan dus nog van alles gebeuren en de punten worden steeds belangrijker. De competitie is net over de helft en er is dus nog wel een lange weg te gaan. Toch worden de verschillen steeds duidelijker. Welke club kan meedoen om het kampioenschap? Wie gaat Europees voetbal halen? Welke ploeg moet vrezen voor degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie? Op al deze vragen ga je de komende weken een antwoord krijgen. De Eredivisie op tv wordt steeds leuker om te kijken.

  FC Groningen – FC Twente bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Groningen-FC Twente op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Groningen – FC Twente kijk je op ESPN 2.

  FC Groningen – FC Twente bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Groningen en FC Twente uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Groningen – FC Twente kijken

  Wil je gratis naar FC Groningen tegen FC Twente kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Groningen-FC Twente gratis te bekijken.

  Livestream FC Groningen – FC Twente (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Groningen en FC Twente via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Groningen – FC Twente kijken

  De samenvatting van FC Groningen – FC Twente kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Groningen en FC Twente nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Groningen-FC Twente:
  Wanneer is FC Groningen – FC Twente op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Groningen en FC Twente wordt gespeeld op zondag 5 februari 2023.

  Hoe laat is FC Groningen – FC Twente op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Groningen en FC Twente is om 16:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Groningen – FC Twente live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Groningen (Groningen) en FC Twente (Enschede) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Groningen – FC Twente uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Groningen en FC Twente wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik FC Groningen – FC Twente kijken?

  Je kijkt FC Groningen – FC Twente op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar FC Groningen en FC Twente op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Groningen – FC Twente kunt kijken.

  Kan ik FC Groningen – FC Twente ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Groningen -FC Twente zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *