Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Emmen – RKC Waalwijk op tv | Eredivisie

FC Emmen – RKC Waalwijk op tv | Eredivisie

  FC Emmen – RKC Waalwijk op tv kijken? Op Zaterdag 13 Augustus 2022 om 20:00 uur spelen FC Emmen en RKC Waalwijk tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Emmen: De oude meerdijk. Wil je de wedstrijd FC Emmen – RKC Waalwijk live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 8600 toeschouwers in het De oude meerdijk nemen FC Emmen (Emmen) en RKC Waalwijk (Waalwijk) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: FC Emmen – RKC Waalwijk op tv.
  • Wanneer: Zaterdag 13 Augustus 2022.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: De oude meerdijk, het stadion van FC Emmen.
  • Uitgezonden op: ESPN 3
  FC Emmen - RKC Waalwijk op tv

  FC Emmen – RKC Waalwijk op tv

  Wil je FC Emmen – RKC Waalwijk op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Emmen uit Emmen en RKC Waalwijk uit Waalwijk wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:55 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:55 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • FC Emmen – RKC Waalwijk op TV
  • 19:55 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : FC Emmen – RKC Waalwijk LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Emmen-RKC Waalwijk op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen FC Emmen en RKC Waalwijk:
  • FC Emmen staat op dit momentzeventiende in de Eredivisie.
  • RKC Waalwijk staat op dit moment tiende in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Emmen: “De oude meerdijk” (8600 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.
  FC Emmen tegen RKC Waalwijk is nu al een wedstrijd die op het einde van het seizoen doorslaggevend kan zijn. Op basis van de begrotingen is de verwachting dat beide ploegen in het rechter rijtje zullen eindigen. RKC heeft de eerste punt van het siezoen al binnen terwijl FC Emmen met 0 punten op een teleurstellende zeventiende plaats staat.

  FC Emmen – RKC Waalwijk op ESPN 3

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Emmen en RKC Waalwijk is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Emmen-RKC Waalwijk bij ESPN 3:
  • 19:55 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, FC Emmen -RKC Waalwijk LIVE
  • 21:55 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 3: Bij ESPN kijk je alle wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie live op tv. Bovendien zijn er rondom de wedstrijden uitgebreide analyses en hoogtepunten te zien van andere wedstrijden. Ook kijk je natuurlijk naar de voor- en nabeschouwing. ESPN zendt al jaren de Nederlandse Eredivisie uit. Tenslotte kijk je bij ESPN ook naar programma’s als “Eredivisie op vrijdag”, ESPN vandaag en de Eretribune. Daarin worden uitgebreid voetbalwedstrijden besproken.

  Eredivisie op tv

  De match tussen FC Emmen en RKC Waalwijk is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie heeft zich in de loop der jaren ontwikkelt tot een competitie van formaat. De Europese successen van Nederlandse clubs zorgen ervoor dat steeds meer spelers de keuze voor de Eredivisie maken. Daardoor spelen er steeds vaker grote, bekende spelers in de Nederlandse Eredivisie. Dit maakt de wedstrijden zeer interessant om naar te kijken.

  FC Emmen – RKC Waalwijk bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Emmen-RKC Waalwijk op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Emmen – RKC Waalwijk kijk je op ESPN 3.

  FC Emmen – RKC Waalwijk bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Emmen en RKC Waalwijk uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Emmen – RKC Waalwijk kijken

  Wil je gratis naar FC Emmen tegen RKC Waalwijk kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Emmen-RKC Waalwijk gratis te bekijken.

  Livestream FC Emmen – RKC Waalwijk (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Emmen en RKC Waalwijk via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Emmen – RKC Waalwijk kijken

  De samenvatting van FC Emmen – RKC Waalwijk kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Emmen en RKC Waalwijk nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Emmen-RKC Waalwijk:
  Wanneer is FC Emmen – RKC Waalwijk op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Emmen en RKC Waalwijk wordt gespeeld op Zaterdag 13 Augustus 2022.

  Hoe laat is FC Emmen – RKC Waalwijk op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Emmen en RKC Waalwijk is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Emmen – RKC Waalwijk live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Emmen (Emmen) en RKC Waalwijk (Waalwijk) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Emmen – RKC Waalwijk uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Emmen en RKC Waalwijk wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik FC Emmen – RKC Waalwijk kijken?

  Je kijkt FC Emmen – RKC Waalwijk op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar FC Emmen en RKC Waalwijk op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Emmen – RKC Waalwijk kunt kijken.

  Kan ik FC Emmen – RKC Waalwijk ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Emmen -RKC Waalwijk zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *