Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Emmen – NEC op tv | Eredivisie

FC Emmen – NEC op tv | Eredivisie

  FC Emmen – NEC op tv kijken? Op zondag 9 april 2023 om 14:30 uur spelen FC Emmen en NEC tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Emmen: De Oude Meerdijk. Wil je de wedstrijd FC Emmen – NEC live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 8,600 toeschouwers in het De Oude Meerdijk nemen FC Emmen (Emmen) en NEC (Nijmegen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 14:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: FC Emmen – NEC op tv.
  • Wanneer: zondag 9 april 2023.
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: De Oude Meerdijk, het stadion van FC Emmen.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  FC Emmen - NEC op tv

  FC Emmen – NEC op tv

  Wil je FC Emmen – NEC op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Emmen uit Emmen en NEC uit Nijmegen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Om 14:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • FC Emmen – NEC op TV
  • 14:15 uur, Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : FC Emmen – NEC LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Emmen-NEC op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen FC Emmen en NEC:
  • FC Emmen staat op dit moment op plaats 15e in de Eredivisie.
  • NEC staat op dit moment op plaats 10e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Emmen: “De Oude Meerdijk” (8,600 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 14:30 uur.
  Emmen – NEC is met name voor FC Emmen een belangrijke wedstrijd. De club staat vijftiende maar is nog niet zeker van lijfsbehoud in de Eredivisie. Als FC Emmen ook volgend jaar in de Eredivisie wil spelen dan zullen er nu punten gepakt moeten worden. De laatste weken gaat het goed in Emmen. Van de laatste drie wedstrijden werd er twee keer gewonnen. Kan de club in eigen huis ook tegen NEC punten pakken?

  FC Emmen – NEC op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Emmen en NEC is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Emmen-NEC bij ESPN:
  • 14:15 uur, voorbeschouwing.
  • 14:30 uur, FC Emmen -NEC LIVE
  • 16:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: De Nederlandse competitie kijk je natuurlijk live op ESPN. Al jaren verzorgt ESPN de live-verslagen van de Eredivisie. Op één van de vier kanalen van ESPN kijk je live naar jouw favoriete club. Bovendien is ESPN 1 tegenwoordig gratis voor iedereen. Dit betekent dus dat je een aantal Eredivisie wedstrijden GRATIS op tv kunt kijken. Naast de live-wedstrijden besteedt ESPN ook veel aandacht aan randzaken in de Eredivisie. Zo komt het laatste Eredivisie nieuws volop aan bod. Ook voor interviews, analyses en de voor- en nabeschouwing ben je bij ESPN aan het juiste adres.

  Eredivisie op tv

  De match tussen FC Emmen en NEC is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie staat dit weekend in het teken van speeldag 28 van de 34. De competitie gaat richting het einde toe en dit betekent dat het er nu echt om gaat spannen. Voor veel clubs breekt er een spannende fase aan. Houdt Feyenoord de voorsprong vast en worden ze kampioen? Welke clubs gaan er met de Europese tickets vandoor? En misschien wel net zo belangrijk, wie degradeert er uit de Eredivisie? De ontknoping van de Eredivisie belooft als vanouds heel spannend te worden.

  FC Emmen – NEC bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Emmen-NEC op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Emmen – NEC kijk je op ESPN.

  FC Emmen – NEC bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Emmen en NEC uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Emmen – NEC kijken

  Wil je gratis naar FC Emmen tegen NEC kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Emmen-NEC gratis te bekijken.

  Livestream FC Emmen – NEC (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Emmen en NEC via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Emmen – NEC kijken

  De samenvatting van FC Emmen – NEC kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Emmen en NEC nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Emmen-NEC:
  Wanneer is FC Emmen – NEC op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Emmen en NEC wordt gespeeld op zondag 9 april 2023.

  Hoe laat is FC Emmen – NEC op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Emmen en NEC is om 14:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Emmen – NEC live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Emmen (Emmen) en NEC (Nijmegen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Emmen – NEC uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Emmen en NEC wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik FC Emmen – NEC kijken?

  Je kijkt FC Emmen – NEC op ESPN.

  Kan ik gratis naar FC Emmen en NEC op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Emmen – NEC kunt kijken.

  Kan ik FC Emmen – NEC ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Emmen -NEC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *