Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Emmen – Fortuna Sittard | Eredivisie

FC Emmen – Fortuna Sittard | Eredivisie

  FC Emmen – Fortuna Sittard op tv kijken? Op zaterdag 11 februari 2023 om 21:00 uur spelen FC Emmen en Fortuna Sittard tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Emmen: De Oude Meerdijk. Wil je de wedstrijd FC Emmen – Fortuna Sittard live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 8,600 toeschouwers in het De Oude Meerdijk nemen FC Emmen (Emmen) en Fortuna Sittard (Sittard) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: FC Emmen – Fortuna Sittard op tv.
  • Wanneer: zaterdag 11 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: De Oude Meerdijk, het stadion van FC Emmen.
  • Uitgezonden op: ESPN 3 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  FC Emmen - Fortuna Sittard op tv

  FC Emmen – Fortuna Sittard op tv

  Wil je FC Emmen – Fortuna Sittard op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Emmen uit Emmen en Fortuna Sittard uit Sittard wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • FC Emmen – Fortuna Sittard op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : FC Emmen – Fortuna Sittard LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Emmen-Fortuna Sittard op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen FC Emmen en Fortuna Sittard:
  • FC Emmen staat op dit moment op plaats 16e in de Eredivisie.
  • Fortuna Sittard staat op dit moment op plaats 11e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Emmen: “De Oude Meerdijk” (8,600 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Emmen – Fortuna op tv is een wedstrijd die alle kanten op kan gaan. Fortuna heeft de betere papieren maar Emmen zal juist in dit soort wedstrijden extra gemotiveerd zijn om punten te pakken. Fortuna Sittard is de laatste drie wedstrijden ongeslagen en zal die lijn door willen zetten. Bovendien heeft Emmen er een midweekse speelronde opzitten. Daar werden ze in de KNVB Beker uitgeschakeld door PSV. Heeft deze wedstrijd Emmen uitgeput of kan Emmen ook tegen Fortuna Sittard punten pakken?

  FC Emmen – Fortuna Sittard op ESPN 3

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Emmen en Fortuna Sittard is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Emmen-Fortuna Sittard bij ESPN 3:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, FC Emmen -Fortuna Sittard LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 3: De Nederlandse Eredivisie kijk je natuurlijk bij ESPN. De zender heeft al jaren de tv-rechten voor de Eredivisie en heeft dus veel ervaring met de Nederlandse competitie. Daardoor weten ze de wedstrijd heel mooi in beeld te brengen. Ook aan alles rondom de Eredivisie besteedt ESPN uitgebreid aandacht. Het laatste nieuws, interviews, achtergronden… Je ziet het allemaal op één van de vier kanalen van ESPN. Bovendien zijn er uitgebreide voor- en nabeschouwingen van de wedstrijden. Tenslotte zie je op ESPN ook veel interviews en persconferenties.

  Eredivisie op tv

  De match tussen FC Emmen en Fortuna Sittard is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie is natuurlijk dé voetbalcompetitie van Nederland. Nu we over de helft van het seizoen zijn wordt het steeds spannender. Zowel bovenin als in de staart van de Eredivisie is het ongekend spannend. De nummers één tot en met vijf staan maar op 6 punten verschil van elkaar. Er kunnen dus nog veel ploegen kampioen worden. Ook onderin de competitie wordt het nu echt spannend. Welke club weet zich te handhaven en welke club komt volgend jaar in de Keuken Kampioen Divisie uit? Met nog veertien wedstrijden te gaan belooft het een onwijs spannende ontknoping te worden in de Eredivisie.

  FC Emmen – Fortuna Sittard bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Emmen-Fortuna Sittard op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Emmen – Fortuna Sittard kijk je op ESPN 3.

  FC Emmen – Fortuna Sittard bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Emmen en Fortuna Sittard uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Emmen – Fortuna Sittard kijken

  Wil je gratis naar FC Emmen tegen Fortuna Sittard kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Emmen-Fortuna Sittard gratis te bekijken.

  Livestream FC Emmen – Fortuna Sittard (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Emmen en Fortuna Sittard via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Emmen – Fortuna Sittard kijken

  De samenvatting van FC Emmen – Fortuna Sittard kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Emmen en Fortuna Sittard nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Emmen-Fortuna Sittard:
  Wanneer is FC Emmen – Fortuna Sittard op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Emmen en Fortuna Sittard wordt gespeeld op zaterdag 11 februari 2023.

  Hoe laat is FC Emmen – Fortuna Sittard op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Emmen en Fortuna Sittard is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Emmen – Fortuna Sittard live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Emmen (Emmen) en Fortuna Sittard (Sittard) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Emmen – Fortuna Sittard uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Emmen en Fortuna Sittard wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik FC Emmen – Fortuna Sittard kijken?

  Je kijkt FC Emmen – Fortuna Sittard op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar FC Emmen en Fortuna Sittard op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Emmen – Fortuna Sittard kunt kijken.

  Kan ik FC Emmen – Fortuna Sittard ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Emmen -Fortuna Sittard zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *