Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Eindhoven – Willem II op tv | Keuken Kampioen Divisie

FC Eindhoven – Willem II op tv | Keuken Kampioen Divisie

FC Eindhoven – Willem II op tv kijken? Op zondag 13 augustus 2023 om 12:15 uur spelen FC Eindhoven en Willem II tegen elkaar in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Eindhoven: Jan Louwers Stadion. Wil je de wedstrijd FC Eindhoven – Willem II live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 4,200 toeschouwers in het Jan Louwers Stadion nemen FC Eindhoven (Eindhoven) en Willem II (Tilburg) het tegen elkaar op. De aftrap is om 12:15 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.
 • Wie: FC Eindhoven – Willem II op tv.
 • Wanneer: zondag 13 augustus 2023.
 • Tijd: 12:15 uur.
 • Waar: Jan Louwers Stadion, het stadion van FC Eindhoven.
 • Uitgezonden op: ESPN 1 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
FC Eindhoven - Willem II op tv

FC Eindhoven – Willem II op tv

Wil je FC Eindhoven – Willem II op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Eindhoven uit Eindhoven en Willem II uit Tilburg wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 1. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Om 11:55 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 14:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
 • FC Eindhoven – Willem II op TV
 • 11:55 uur, Voorbeschouwing
 • 12:15 uur : FC Eindhoven – Willem II LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over FC Eindhoven-Willem II op tv

Alles over de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen FC Eindhoven en Willem II:
 • FC Eindhoven staat op dit moment op plaats 11e in de Keuken Kampioen Divisie.
 • Willem II staat op dit moment op plaats 17e in de Keuken Kampioen Divisie.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Eindhoven: “Jan Louwers Stadion” (4,200 toeschouwers).
 • Competitie: Keuken Kampioen Divisie, Nederland
 • De aftrap is om 12:15 uur.

FC Eindhoven – Willem II op ESPN 1

De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen FC Eindhoven en Willem II is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 1. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Voor de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 1 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Eindhoven-Willem II bij ESPN 1:
 • 11:55 uur, voorbeschouwing.
 • 12:15 uur, FC Eindhoven -Willem II LIVE
 • 14:20 uur, nabeschouwing
Voetbal bij ESPN 1: De Keuken Kampioen Divisie, oftewel de KKD, is live te zien op ESPN. Het kanaal ESPN heeft vier verschillende zenders waardoor er ook ruimte is om wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie op tv te laten zien. Natuurlijk krijgt ook de KKD veel aandacht bij ESPN. Met name de strijd om promotie vanuit de KKD naar de Eredivisie wordt nauwlettend in de gaten gehouden.

Keuken Kampioen Divisie op tv

De match tussen FC Eindhoven en Willem II is een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Keuken Kampioen Divisie is de eerste divisie. Het is de op één na hoogste divisie in het Nederlandse voetbal. De competitie is ontstaan in 1956. FC Volendam won de Eerste divisie het vaakst. Vorig seizoen werd FC Emmen kampioen. Er zitten 20 clubs in de KKD. De kampioen promoveert rechtstreeks naar de Eredivisie. Ook de nummer twee van de KKD promoveert rechtstreeks naar de Eredivisie. De Keuken Kampioen Divisie is dus zeker de moeite waard om live op tv te kijken.

FC Eindhoven – Willem II bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Eindhoven-Willem II op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Eindhoven – Willem II kijk je op ESPN 1.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

FC Eindhoven – Willem II bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Eindhoven en Willem II uit de Keuken Kampioen Divisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS FC Eindhoven – Willem II kijken

Wil je gratis naar FC Eindhoven tegen Willem II kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Eindhoven-Willem II gratis te bekijken.

Livestream FC Eindhoven – Willem II (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Eindhoven en Willem II via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting FC Eindhoven – Willem II kijken

De samenvatting van FC Eindhoven – Willem II kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Eindhoven en Willem II nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie worden uitgezonden op ESPN 1. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Eindhoven-Willem II:
Wanneer is FC Eindhoven – Willem II op tv?

De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen FC Eindhoven en Willem II wordt gespeeld op zondag 13 augustus 2023.

Hoe laat is FC Eindhoven – Willem II op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen FC Eindhoven en Willem II is om 12:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt FC Eindhoven – Willem II live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen FC Eindhoven (Eindhoven) en Willem II (Tilburg) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt FC Eindhoven – Willem II uitgezonden?

De wedstrijd tussen FC Eindhoven en Willem II wordt uitgezonden op ESPN 1.

Op welke zender kan ik FC Eindhoven – Willem II kijken?

Je kijkt FC Eindhoven – Willem II op ESPN 1.

Kan ik gratis naar FC Eindhoven en Willem II op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 1 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Eindhoven – Willem II kunt kijken.

Kan ik FC Eindhoven – Willem II ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast FC Eindhoven -Willem II zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *