Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Copenhagen – Manchester City op tv | Champions League

FC Copenhagen – Manchester City op tv | Champions League

  FC Copenhagen – Manchester City op tv kijken? Op dinsdag 11 oktober 2022 om 18:45 uur spelen FC Copenhagen en Manchester City tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Copenhagen: Parken Stadion. Wil je de wedstrijd FC Copenhagen (Denemarken) – Manchester City (Engeland) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld voor 38,065 toeschouwers. In het Parken Stadion nemen FC Copenhagen (Denemarken, Kopenhagen) en Manchester City (Engeland, Manchester) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: FC Copenhagen – Manchester City op tv.
  • Wanneer: dinsdag 11 oktober 2022.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Parken Stadion, het stadion van FC Copenhagen.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal.
  FC Copenhagen - Manchester City op tv

  FC Copenhagen – Manchester City op tv

  Wil je FC Copenhagen – Manchester City op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Copenhagen uit Denemarken en Manchester City uit Engeland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Voetbal een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • FC Copenhagen – Manchester City op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing FC Copenhagen – Manchester City
  • 18:45 uur : FC Copenhagen – Manchester City LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing FC Copenhagen – Manchester City

  Over FC Copenhagen-Manchester City op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen FC Copenhagen en Manchester City:
  • FC Copenhagen staat op dit momentzevende in de Superligaen.
  • Manchester City staat op dit moment tweede in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Copenhagen: “Parken Stadion” (38,065 toeschouwers).
  • De thuisclub is FC Copenhagen uit Denemarken. FC Copenhagen komt uit Kopenhagen in Denemarken en speelt zijn competitiewedstrijden in de Superligaen.
  • De uitclub is Manchester City uit Engeland. FC Copenhagen komt uit Manchester in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Kopenhagen-Manchester City is een mooie wedstrijd. FC Copenhagen krijgt het grote Manchester City op bezoek. Gaat Haaland weer scoren in zijn jacht op de vele records? Manchester City staat ongeslagen bovenaan in poule G van de Champions League. Kopenhagen staat daarentegen laatste met slechts 1 punt.

  FC Copenhagen – Manchester City op Ziggo Sport Voetbal

  De Champions League wedstrijd tussen FC Copenhagen en Manchester City is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Copenhagen-Manchester City bij Ziggo Sport Voetbal:
  • dinsdag 11 oktober 2022
  • 18:45 uur, FC Copenhagen -Manchester City (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Voetbal. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Voetbal.
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: De UEFA Champions League kijk je live op Ziggo Sport. Omdat Ziggo Sport Totaal maar liefst 6 kanalen heeft, hoef je geen wedstrijd uit de mooiste Europese voetbalcompetitie te missen. Natuurlijk is er speciale aandacht voor de topwedstrijden en Ajax in de Champions League. Bovendien zie je rondom de wedstrijden een uitgebreide voor- en nabeschouwing. Daarnaast zie je de samenvattingen en hoogtepunten van de Champions League wedstrijden bij Ziggo Sport.

  Champions League op tv

  De match tussen FC Copenhagen en Manchester City is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League wordt ook wel “het miljoenenbal” genoemd. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het is de mooiste en meest spraakmakende voetbalcompetitie ter wereld. Je ziet de beste clubs, grootste talenten en spelers van wereldklasse in actie. Iedere speler en club droomt ervan om de Champions League te winnen. Daarom worden wedstrijden in de Champions League altijd op het scherpst van de snede gespeeld. Het is dan ook niet voor niets dat we massaal aan de buis gekluisterd zijn tijdens Champions League avonden.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen FC Copenhagen en Manchester City is vanaf 18:45 uur live te zien op Ziggo Sport Voetbal.

  FC Copenhagen – Manchester City bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Copenhagen-Manchester City op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd FC Copenhagen – Manchester City kijk je op Ziggo Sport Voetbal.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  FC Copenhagen – Manchester City bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Copenhagen en Manchester City uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS FC Copenhagen – Manchester City kijken

  Wil je gratis naar FC Copenhagen tegen Manchester City kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Copenhagen-Manchester City gratis te bekijken. De wedstrijd tussen FC Copenhagen en Manchester City in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Voetbal.

  Livestream FC Copenhagen – Manchester City (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Copenhagen en Manchester City via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Copenhagen – Manchester City kijken

  De samenvatting van FC Copenhagen – Manchester City kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Copenhagen en Manchester City nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is FC Copenhagen – Manchester City op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen FC Copenhagen – Manchester City? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is FC Copenhagen – Manchester City op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast FC Copenhagen vs Manchester City zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Copenhagen-Manchester City:
  Wanneer is FC Copenhagen – Manchester City op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen FC Copenhagen en Manchester City wordt gespeeld op dinsdag 11 oktober 2022.

  Hoe laat is FC Copenhagen – Manchester City op tv?

  De wedstrijd tussen FC Copenhagen en Manchester City begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Copenhagen – Manchester City live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen FC Copenhagen uit Kopenhagen, Denemarken en Manchester City (Manchester), Engeland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Copenhagen – Manchester City uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Copenhagen en Manchester City wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik FC Copenhagen – Manchester City kijken?

  Je kijkt FC Copenhagen – Manchester City op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar FC Copenhagen en Manchester City op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Copenhagen – Manchester City kunt kijken.

  Kan ik FC Copenhagen – Manchester City ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Copenhagen -Manchester City zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *