Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Copenhagen – Borussia Dortmund Livestream | Champions League

FC Copenhagen – Borussia Dortmund Livestream | Champions League

  FC Copenhagen – Borussia Dortmund op tv kijken? Op woensdag 2 november 2027 om 21:00 uur spelen FC Copenhagen en Borussia Dortmund tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Copenhagen: Parken. Wil je de wedstrijd FC Copenhagen (Denemarken) – Borussia Dortmund (Duitsland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Tennis. De wedstrijd wordt gespeeld voor 38,065 toeschouwers. In het Parken nemen FC Copenhagen (Denemarken, Kopenhagen) en Borussia Dortmund (Duitsland, Dortmund) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook FC Copenhagen – Borussia Dortmund via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: FC Copenhagen – Borussia Dortmund op tv.
  • Wanneer: woensdag 2 november 2027.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Parken, het stadion van FC Copenhagen.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Tennis.
  FC Copenhagen - Borussia Dortmund op tv

  FC Copenhagen – Borussia Dortmund op tv

  Wil je FC Copenhagen – Borussia Dortmund op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Copenhagen uit Denemarken en Borussia Dortmund uit Duitsland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Tennis. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Tennis een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • FC Copenhagen – Borussia Dortmund op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing FC Copenhagen – Borussia Dortmund
  • 21:00 uur : FC Copenhagen – Borussia Dortmund LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing FC Copenhagen – Borussia Dortmund

  Over FC Copenhagen-Borussia Dortmund Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen FC Copenhagen en Borussia Dortmund:
  • FC Copenhagen staat op dit momentzesde in de Superligaen.
  • Borussia Dortmund staat op dit moment vierde in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Copenhagen: “Parken” (38,065 toeschouwers).
  • De thuisclub is FC Copenhagen uit Denemarken. FC Copenhagen komt uit Kopenhagen in Denemarken en speelt zijn competitiewedstrijden in de Superligaen.
  • De uitclub is Borussia Dortmund uit Duitsland. FC Copenhagen komt uit Dortmund in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.

  FC Copenhagen – Borussia Dortmund op Ziggo Sport Tennis

  De Champions League wedstrijd tussen FC Copenhagen en Borussia Dortmund is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Tennis. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Tennis naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Copenhagen-Borussia Dortmund bij Ziggo Sport Tennis:
  • woensdag 2 november 2027
  • 21:00 uur, FC Copenhagen -Borussia Dortmund (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Tennis. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Tennis.
  Voetbal bij Ziggo Sport Tennis: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten van de UEFA Champions League. De Champions League wedstrijden komen uitgebreid aan bod bij Ziggo Sport. Ook de voor- en nabeschouwing kijk je op één van de kanalen van Ziggo Sport. Bovendien zit er een team van analisten klaar om de wedstrijden te analyseren. Dit zijn vaak (ex) profspelers en andere mensen met verstand van voetbal. Bovendien wordt de topwedstrijd vaak van commentaar voorzien door Siert de Vos. Nog een reden om de wedstrijden bij Ziggo Sport te kijken.

  Champions League op tv

  De match tussen FC Copenhagen en Borussia Dortmund is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League wordt ook wel het miljoenenbal genoemd. Dit komt doordat er veel geld te verdienen is in de Champions League. Bovendien spelen de beste clubs van Europa in de Champions League. Iedere Europese topclub droomt ervan om de Champions League te winnen. Daardoor zijn de Champions League wedstrijden altijd beladen en interessant om naar te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen FC Copenhagen en Borussia Dortmund is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Tennis.

  FC Copenhagen – Borussia Dortmund bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Copenhagen-Borussia Dortmund op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd FC Copenhagen – Borussia Dortmund kijk je op Ziggo Sport Tennis.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  FC Copenhagen – Borussia Dortmund bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Copenhagen en Borussia Dortmund uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS FC Copenhagen – Borussia Dortmund kijken

  Wil je gratis naar FC Copenhagen tegen Borussia Dortmund kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Copenhagen-Borussia Dortmund gratis te bekijken. De wedstrijd tussen FC Copenhagen en Borussia Dortmund in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Tennis.

  Livestream FC Copenhagen – Borussia Dortmund (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Copenhagen en Borussia Dortmund via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Copenhagen – Borussia Dortmund kijken

  De samenvatting van FC Copenhagen – Borussia Dortmund kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Copenhagen en Borussia Dortmund nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is FC Copenhagen – Borussia Dortmund op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen FC Copenhagen – Borussia Dortmund? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is FC Copenhagen – Borussia Dortmund op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast FC Copenhagen vs Borussia Dortmund zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Copenhagen-Borussia Dortmund:
  Wanneer is de FC Copenhagen – Borussia Dortmund livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen FC Copenhagen en Borussia Dortmund wordt gespeeld op woensdag 2 november 2027.

  Hoe laat is FC Copenhagen – Borussia Dortmund op tv?

  De wedstrijd tussen FC Copenhagen en Borussia Dortmund begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Copenhagen – Borussia Dortmund live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen FC Copenhagen uit Kopenhagen, Denemarken en Borussia Dortmund (Dortmund), Duitsland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Copenhagen – Borussia Dortmund via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Copenhagen en Borussia Dortmund wordt uitgezonden op Ziggo Sport Tennis.

  Op welke zender kan ik FC Copenhagen – Borussia Dortmund kijken?

  Je kijkt FC Copenhagen – Borussia Dortmund op Ziggo Sport Tennis.

  Kan ik gratis naar FC Copenhagen en Borussia Dortmund op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Tennis in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Copenhagen – Borussia Dortmund kunt kijken.

  Kan ik FC Copenhagen – Borussia Dortmund ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Copenhagen -Borussia Dortmund zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *