Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Barcelona – Sjachtar op tv | Champions League

FC Barcelona – Sjachtar op tv | Champions League

  FC Barcelona – Sjachtar op tv kijken? Op woensdag 25 oktober 2023 om 18:45 uur spelen FC Barcelona en Sjachtar tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Barcelona: Camp Nou. Wil je de wedstrijd FC Barcelona (Spanje) – Sjachtar (Oekraïne) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Select. De wedstrijd wordt gespeeld voor 99,354 toeschouwers. In het Camp Nou nemen FC Barcelona (Spanje, Barcelona) en Sjachtar (Oekraïne, Donetsk) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook FC Barcelona – Sjachtar via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: FC Barcelona – Sjachtar op tv.
  • Wanneer: woensdag 25 oktober 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Camp Nou, het stadion van FC Barcelona.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Select.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
  FC Barcelona - Sjachtar op tv

  FC Barcelona – Sjachtar op tv

  Wil je FC Barcelona – Sjachtar op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Barcelona uit Spanje en Sjachtar uit Oekraïne wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Select. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Select een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • FC Barcelona – Sjachtar op TV
  • 18:15 uur: Voorbeschouwing FC Barcelona – Sjachtar
  • 18:45 uur : FC Barcelona – Sjachtar LIVE
  • 20:45 uur: Nabeschouwing FC Barcelona – Sjachtar

  Over FC Barcelona-Sjachtar Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen FC Barcelona en Sjachtar:
  • FC Barcelona staat op dit moment3e in de La Liga.
  • Sjachtar staat op dit moment 3e in de Vysjtsja Liha.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Barcelona: “Camp Nou” (99,354 toeschouwers).
  • De thuisclub is FC Barcelona uit Spanje. FC Barcelona komt uit Barcelona in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de La Liga.
  • De uitclub is Sjachtar uit Oekraïne. FC Barcelona komt uit Donetsk in Oekraïne en speelt zijn competitiewedstrijden in de Vysjtsja Liha.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  FC Barcelona krijgt deze week Sjachtar Donetsk op bezoek. Barca doet het goed in de Champions League. De eerste twee wedstrijden werden beiden gewonnen en bovendien kreeg FC Barcelona nog geen goal tegen dit Champions League seizoen. Nu komt Sjachtar Donetsk, de club uit Oekraïne, op bezoek. Dat moet voor FC Barcelona met Frenkie de Jong ook een overwinning opleveren. Het duel van FC Barcelona tegen Sjachtar begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

  FC Barcelona – Sjachtar op Ziggo Sport Select

  De Champions League wedstrijd tussen FC Barcelona en Sjachtar is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Select. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Select naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Barcelona-Sjachtar bij Ziggo Sport Select:
  • woensdag 25 oktober 2023
  • 18:45 uur, FC Barcelona -Sjachtar (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Select. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Select.
  Kijk FC Barcelona – Sjachtar in de Champions League live bij: Voetbal bij Ziggo Sport Select: De uitzendrechten van de UEFA Champions League zijn in handen van Ziggo Sport. In totaal heeft Ziggo Sport zes verschillende kanalen. Bovendien kunnen Ziggo abonnees gratis naar Ziggo Sport Select kijken. Voor de andere kanalen heb je een abonnement nodig op Ziggo Sport Totaal. Dat abonnement kun je eenvoudig afsluiten bij alle grote providers. Met een abonnement op Ziggo Sport Totaal kijk je de Champions League wedstrijden live op tv.

  Champions League op tv

  De match tussen FC Barcelona en Sjachtar is een wedstrijd in de Champions League. Poule H in de UEFA Champions League is de poule van FC Barcelona. De Spaanse club is de grote favoriet in groep H. De overige clubs zijn FC Porto, Sjachtar Donetsk en Royal Antwerp. De strijd om de plekken twee en drie wordt heel spannend. Alle drie de clubs maken natuurlijk kans op deze plaatsen. De nummer twee gaat door in de Champions League, de nummer drie mag door in de Europa League en de nummer vier ligt uit het Europese voetbaltoernooi.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Select. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  CompetitieZender(s)
  Conference LeagueESPN Veronica
  Europa LeagueESPN Veronica
  Champions LeagueRTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen FC Barcelona en Sjachtar is vanaf 18:45 uur live te zien op Ziggo Sport Select.

  FC Barcelona – Sjachtar bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Barcelona-Sjachtar op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd FC Barcelona – Sjachtar kijk je op Ziggo Sport Select.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  FC Barcelona – Sjachtar bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Barcelona en Sjachtar uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS FC Barcelona – Sjachtar kijken

  Wil je gratis naar FC Barcelona tegen Sjachtar kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Barcelona-Sjachtar gratis te bekijken. De wedstrijd tussen FC Barcelona en Sjachtar in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Select.

  Livestream FC Barcelona – Sjachtar (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Barcelona en Sjachtar via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Barcelona – Sjachtar kijken

  De samenvatting van FC Barcelona – Sjachtar kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Barcelona en Sjachtar nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Select. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is FC Barcelona – Sjachtar op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen FC Barcelona – Sjachtar? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Select. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is FC Barcelona – Sjachtar op tv?
  ZenderKanaal ZiggoKanaal KPN
  NPO 111
  NPO 222
  NPO 333
  RTL 444
  RTL 555
  SBS 666
  RTL 777
  Veronica89
  FOX1116
  RTL Z1211
  Ziggo Sport401233
  Ziggo Sport Select401233
  Ziggo Sport Voetbal402234
  Ziggo Sport Golf403235
  Ziggo Sport Racing404236
  Ziggo Sport Docu405237
  Ziggo Sport Tennis406238
  Eurosport2035
  Eurosport 241136
  ESPN42114 en 221
  ESPN 2422222
  ESPN 3423223
  ESPN 4424224
  ESPN UHD425
  Viaplay154225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast FC Barcelona vs Sjachtar zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Barcelona-Sjachtar:
  Wanneer is de FC Barcelona – Sjachtar livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen FC Barcelona en Sjachtar wordt gespeeld op woensdag 25 oktober 2023.

  Hoe laat is FC Barcelona – Sjachtar op tv?

  De wedstrijd tussen FC Barcelona en Sjachtar begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Barcelona – Sjachtar live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen FC Barcelona uit Barcelona, Spanje en Sjachtar (Donetsk), Oekraïne wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Barcelona – Sjachtar via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Barcelona en Sjachtar wordt uitgezonden op Ziggo Sport Select.

  Op welke zender kan ik FC Barcelona – Sjachtar kijken?

  Je kijkt FC Barcelona – Sjachtar op Ziggo Sport Select.

  Kan ik gratis naar FC Barcelona en Sjachtar op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Select in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Barcelona – Sjachtar kunt kijken.

  Kan ik FC Barcelona – Sjachtar ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Barcelona -Sjachtar zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *