Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Barcelona – Real Madrid op tv | Primera Division

FC Barcelona – Real Madrid op tv | Primera Division

  FC Barcelona – Real Madrid op tv kijken? Op zaterdag 28 oktober 2023 om 16:15 uur spelen FC Barcelona en Real Madrid tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Barcelona: Camp Nou. Wil je de wedstrijd FC Barcelona – Real Madrid live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 99,354 toeschouwers in het Camp Nou nemen FC Barcelona (Barcelona) en Real Madrid (Madrid) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: FC Barcelona – Real Madrid op tv.
  • Wanneer: zaterdag 28 oktober 2023.
  • Tijd: 16:15 uur.
  • Waar: Camp Nou, het stadion van FC Barcelona.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij Odido (T-Mobile)
  FC Barcelona - Real Madrid op tv

  FC Barcelona – Real Madrid op tv

  Wil je FC Barcelona – Real Madrid op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Barcelona uit Barcelona en Real Madrid uit Madrid wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 16:15 uur. Om 15:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 18:15 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • FC Barcelona – Real Madrid op TV
  • 15:30 uur, Voorbeschouwing
  • 16:15 uur : FC Barcelona – Real Madrid LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Barcelona-Real Madrid op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid:
  • FC Barcelona staat op dit moment op plaats 3e in de Primera Division.
  • Real Madrid staat op dit moment op plaats 2e in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Barcelona: “Camp Nou” (99,354 toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division, Spanje
  • De aftrap is om 16:15 uur.
  FC Barcelona – Real Madrid op tv is één van de mooiste wedstrijden ter wereld. “El Clasico”, zoals de wedstrijd ook bekendstaat, is één van de best bekeken voetbalwedstrijden op tv wereldwijd. Ook dit jaar belooft het weer een spektakelstuk te worden. Als Nederlanders kijken wij natuurlijk ook een beetje extra naar de prestaties van Frenkie de Jong bij Barca.

  FC Barcelona – Real Madrid op Ziggo Sport

  De Primera Division wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 16:15 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Barcelona-Real Madrid bij Ziggo Sport:
  • 15:30 uur, voorbeschouwing.
  • 16:15 uur, FC Barcelona -Real Madrid LIVE
  • 18:15 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten van de Spaanse voetbalcompetitie. Daardoor kijk je de wedstrijd tussen Barca en Real Madrid ook bij Ziggo Sport. In “Match of the Day” wordt vandaag uitgebreid aandacht besteed aan Barca-Real op tv. Bovendien kijk je de wedstrijd natuurlijk in zijn geheel live.

  Primera Division op tv

  De match tussen FC Barcelona en Real Madrid is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in Spanje). De Spaanse Primera Division is een prachtige competitie. Zeker nu de twee grote clubs tegen elkaar spelen: FC Barcelona en Real Madrid. Barca staat derde, terwijl Real Madrid 2e staat. Girona staat verrassend eerste. De wedstrijd tussen Barca en Real is een belangrijke. Het verschil in punten op de ranglijst is namelijk maar één.

  FC Barcelona – Real Madrid bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Barcelona-Real Madrid op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Barcelona – Real Madrid kijk je op Ziggo Sport.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  FC Barcelona – Real Madrid bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid uit de Primera Division (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Barcelona – Real Madrid kijken

  Wil je gratis naar FC Barcelona tegen Real Madrid kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Barcelona-Real Madrid gratis te bekijken.

  Livestream FC Barcelona – Real Madrid (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Barcelona – Real Madrid kijken

  De samenvatting van FC Barcelona – Real Madrid kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Barcelona-Real Madrid:
  Wanneer is FC Barcelona – Real Madrid op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid wordt gespeeld op zaterdag 28 oktober 2023.

  Hoe laat is FC Barcelona – Real Madrid op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid is om 16:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Barcelona – Real Madrid live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Barcelona (Barcelona) en Real Madrid (Madrid) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Barcelona – Real Madrid uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik FC Barcelona – Real Madrid kijken?

  Je kijkt FC Barcelona – Real Madrid op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar FC Barcelona en Real Madrid op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Barcelona – Real Madrid kunt kijken.

  Kan ik FC Barcelona – Real Madrid ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Barcelona -Real Madrid zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *