Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Barcelona – Real Madrid op tv | Copa del Rey

FC Barcelona – Real Madrid op tv | Copa del Rey

  FC Barcelona – Real Madrid op tv kijken? Op woensdag 5 april 2023 om 21:00 uur spelen FC Barcelona en Real Madrid tegen elkaar in de Copa del Rey. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Barcelona: Camp Nou. Wil je de wedstrijd FC Barcelona – Real Madrid live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 99,354 toeschouwers in het Camp Nou nemen FC Barcelona (Barcelona) en Real Madrid (Madrid) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Copa del Rey.
  • Wie: FC Barcelona – Real Madrid op tv.
  • Wanneer: woensdag 5 april 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Camp Nou, het stadion van FC Barcelona.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  FC Barcelona - Real Madrid op tv

  FC Barcelona – Real Madrid op tv

  Wil je FC Barcelona – Real Madrid op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Barcelona uit Barcelona en Real Madrid uit Madrid wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:40 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • FC Barcelona – Real Madrid op TV
  • 20:40 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : FC Barcelona – Real Madrid LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Barcelona-Real Madrid op tv

  Alles over de Copa del Rey wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid:

  • FC Barcelona staat op dit moment op plaats 1e in de Primera Division.
  • Real Madrid staat op dit moment op plaats 2e in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Barcelona: “Camp Nou” (99,354 toeschouwers).
  • Competitie: Copa del Rey, Spanje
  • De aftrap is om 21:00 uur.

  Barca-Real, of El Clásico, is één van de mooiste voetbalwedstrijden die er te zien is. Het is een wedstrijd met een lange geschiedenis. Ook is het een wedstrijd die altijd heel erg beladen is. Beide teams en de fans van beide clubs willen juist die wedstrijd winnen. Het gaat er dan ook vaak hard aan toe. Barcelona-Real Madrid is de tweede ontmoeting tussen beide clubs in de halve finale van de Spaanse beker. Op 25 april was wedstrijd 1 van de 2. Toen won FC Barcelona met 1-0. Real Madrid zal nu dus aan de bak moeten. Barca-Real op tv kijken? Het wordt één van de mooiste wedstrijden van het seizoen.

  FC Barcelona – Real Madrid op Ziggo Sport

  De Copa del Rey wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Copa del Rey wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma FC Barcelona-Real Madrid bij Ziggo Sport:

  • 20:40 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, FC Barcelona -Real Madrid LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Ziggo Sport:

  Het Spaanse bekertoernooi (Copa del Rey) wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. Naast het liveverslag van de wedstrijden zie je onder andere ook samenvattingen, hoogtepunten en analyses. Uiteraard is er voorafgaand aan de bekerwedstrijd ook een voorbeschouwing te zien. Vanuit de studio bespreekt een team van analisten de wedstrijden. Daardoor ben je ook meteen op de hoogte van het laatste nieuws rondom de Spaanse beker.

  Copa del Rey op tv

  De match tussen FC Barcelona en Real Madrid is een wedstrijd in de Copa del Rey (De voetbalcompetitie in Spanje). De returns in de halve finale van de Copa del Rey staan op het programma en worden live uitgezonden op Ziggo Sport. In totaal zitten er nog vier clubs in het Spaanse bekertoernooi: FC Barcelona, Real Madrid, Osasuna en Athletic Bilbao. De winnaar over twee wedstrijden gaat door naar de finale van de Spaanse beker. Vorig seizoen won Real Betis het toernooi, maar zij liggen er dit jaar al uit. FC Barcelona is de recordkampioen. Zij wonnen de Copa del Rey al 31x. Ook dit jaar maakt FC Barcelona nog kans op de Spaanse beker.

  FC Barcelona – Real Madrid bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Barcelona-Real Madrid op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd FC Barcelona – Real Madrid kijk je op Ziggo Sport.

  FC Barcelona – Real Madrid bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid uit de Copa del Rey (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Copa del Rey. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Barcelona – Real Madrid kijken

  Wil je gratis naar FC Barcelona tegen Real Madrid kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Barcelona-Real Madrid gratis te bekijken.

  Livestream FC Barcelona – Real Madrid (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Barcelona – Real Madrid kijken

  De samenvatting van FC Barcelona – Real Madrid kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Copa del Rey worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Barcelona-Real Madrid:

  Wanneer is FC Barcelona – Real Madrid op tv?

  De Copa del Rey wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid wordt gespeeld op woensdag 5 april 2023.

  Hoe laat is FC Barcelona – Real Madrid op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Barcelona – Real Madrid live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Barcelona (Barcelona) en Real Madrid (Madrid) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Barcelona – Real Madrid uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik FC Barcelona – Real Madrid kijken?

  Je kijkt FC Barcelona – Real Madrid op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar FC Barcelona en Real Madrid op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Barcelona – Real Madrid kunt kijken.

  Kan ik FC Barcelona – Real Madrid ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Barcelona -Real Madrid zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *