Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Barcelona – Rayo Vallecano op TV (zondag 24 april 2022)

FC Barcelona – Rayo Vallecano op TV (zondag 24 april 2022)

  FC Barcelona – Rayo Vallecano op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Barcelona en Rayo Vallecano live op TV kijken? De wedstrijd uit de Primera Division wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. De Primera Division wedstrijd wordt gespeeld in Camp Nou, het stadion van FC Barcelona. De wedstrijd begint om 21:00.  
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division (Spanje)
  • Wie: FC Barcelona – Rayo Vallecano
  • Wanneer: zondag 24 april 2022
  • Tijd: 21:00.
  • Waar: Camp Nou (Stadion van FC Barcelona)
  • Op TV: Ziggo Sport
  FC Barcelona - Rayo Vallecano op TV

  FC Barcelona – Rayo Vallecano op TV

  De wedstrijd FC Barcelona – Rayo Vallecano in de Primera Division wordt gespeeld op zondag 24 april 2022. De wedstrijd begint om 21:00. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • FC Barcelona – Rayo Vallecano op TV
  • 20:35 uur: Voorbeschouwing
  • 21:00: FC Barcelona – Rayo Vallecano LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Barcelona – Rayo Vallecano

  Alles over FC Barcelona – Rayo Vallecano:
  • FC Barcelona staat op dit moment tweede in de Primera Division.
  • Rayo Vallecano staat op dit moment veertiende in de Primera Division.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Barcelona, Camp Nou.
  • Competitie: Primera Division, Spanje.

  FC Barcelona – Rayo Vallecano bij Ziggo Sport

  FC Barcelona – Rayo Vallecano kijk je bij Ziggo Sport. Je kijkt de wedstrijd hier: Wil je niets missen van het Spaanse voetbal? Dan ben je bij Ziggo Sport aan het juiste adres. Bij Ziggo Sport kijk je alle wedstrijden in de Primera Division live op tv. Ziggo Sport besteeds uitgebreid aandacht aan de Spaanse wedstrijden. Met een uitgebreide voor- en nabeschouwing, maar ook door vlijmscherpe analyses. De beste voetbalanalytici geven hun commentaar op de Spaanse wedstrijden. En als kers op de taart natuurlijk: het commentaar van Sierd de Vos.

  Primera Division op TV

  De Primera Division is de hoogste Spaanse competitie. Net zoals de Eredivisie dat in Nederland is. Er spelen veel mooie clubs met een lange tradititie en fans over de hele wereld. Wat dacht je van FC Barcelona, Real Madrid of Atletico Madrid. De Spaanse Primera Division, of La Liga, is daarom een hele mooie competitie om op tv te volgen.

  FC Barcelona – Rayo Vallecano GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar FC Barcelona – Rayo Vallecano kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Ben je benieuwd naar alle wedstrijden die je vandaag LIVE op tv kunt kijken? Bekijk dan het overzicht van alle voetbalwedstrijden live vandaag. Daar zie je een compleet overzicht van alle wedstrijden die je vandaag live op TV kunt kijken. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay. Wil je meer weten over voetbalwedstrijden op TV? Of hoe je alle voetbalwedstrijden bij verschillende providers kunt kijken? Lees dan alles over voetbal op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *