Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Barcelona – Rayo Vallecano op tv | Primera Division

FC Barcelona – Rayo Vallecano op tv | Primera Division

  FC Barcelona – Rayo Vallecano op tv kijken? Op zaterdag 13 augustus 2048 om 21:00 uur spelen FC Barcelona en Rayo Vallecano tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Barcelona: Camp Nou. Wil je de wedstrijd FC Barcelona – Rayo Vallecano live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 99,354 toeschouwers in het Camp Nou nemen FC Barcelona (Barcelona) en Rayo Vallecano (Madrid) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: FC Barcelona – Rayo Vallecano op tv.
  • Wanneer: zaterdag 13 augustus 2048.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Camp Nou, het stadion van FC Barcelona.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport
  FC Barcelona - Rayo Vallecano op tv

  FC Barcelona – Rayo Vallecano op tv

  Wil je FC Barcelona – Rayo Vallecano op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Barcelona uit Barcelona en Rayo Vallecano uit Madrid wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:35 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • FC Barcelona – Rayo Vallecano op TV
  • 20:35 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : FC Barcelona – Rayo Vallecano LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Barcelona-Rayo Vallecano op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen FC Barcelona en Rayo Vallecano:
  • FC Barcelona staat op dit momentvijfde in de Primera Division.
  • Rayo Vallecano staat op dit moment dertiende in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Barcelona: “Camp Nou” (99,354 toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division, Spanje
  • De aftrap is om 21:00 uur.

  FC Barcelona – Rayo Vallecano op Ziggo Sport

  De Primera Division wedstrijd tussen FC Barcelona en Rayo Vallecano is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Barcelona-Rayo Vallecano bij Ziggo Sport:
  • 20:35 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, FC Barcelona -Rayo Vallecano LIVE
  • 22:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ben je op zoek naar de wedstrijden uit de Spaanse voetbalcompetitie? Dan ben je bij Ziggo Sport aan het juiste adres. Naast topploegen als Real Madrid, FC Barcelona, Atletico Madrid en Valencia kijk je heel veel wedstrijden uit de “Primera Division” live op tv.

  Primera Division op tv

  De match tussen FC Barcelona en Rayo Vallecano is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in Spanje). De hoogste Spaanse voetbalcompetitie is de Primera Division. Je vindt daar natuurlijk een paar van de grootste clubs ter wereld als Real Madrid en FC Barcelona. Maar de Spaanse competitie is meer dan dat. Er spelen veel topspelers in Spanje en dat is goed terug te zien tijdens de wedstrijden. Het niveau is namelijk waanzinnig hoog. Allemaal redenen om de Spaanse Primera Division op tv te kijken.

  FC Barcelona – Rayo Vallecano bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Barcelona-Rayo Vallecano op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Barcelona – Rayo Vallecano kijk je op Ziggo Sport.

  FC Barcelona – Rayo Vallecano bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Barcelona en Rayo Vallecano uit de Primera Division (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Barcelona – Rayo Vallecano kijken

  Wil je gratis naar FC Barcelona tegen Rayo Vallecano kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Barcelona-Rayo Vallecano gratis te bekijken.

  Livestream FC Barcelona – Rayo Vallecano (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Barcelona en Rayo Vallecano via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Barcelona – Rayo Vallecano kijken

  De samenvatting van FC Barcelona – Rayo Vallecano kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Barcelona en Rayo Vallecano nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Barcelona-Rayo Vallecano:
  Wanneer is FC Barcelona – Rayo Vallecano op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen FC Barcelona en Rayo Vallecano wordt gespeeld op zaterdag 13 augustus 2048.

  Hoe laat is FC Barcelona – Rayo Vallecano op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Barcelona en Rayo Vallecano is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Barcelona – Rayo Vallecano live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Barcelona (Barcelona) en Rayo Vallecano (Madrid) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Barcelona – Rayo Vallecano uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Barcelona en Rayo Vallecano wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik FC Barcelona – Rayo Vallecano kijken?

  Je kijkt FC Barcelona – Rayo Vallecano op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar FC Barcelona en Rayo Vallecano op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Barcelona – Rayo Vallecano kunt kijken.

  Kan ik FC Barcelona – Rayo Vallecano ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Barcelona -Rayo Vallecano zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *