Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Barcelona – Manchester United Livestream | Europa League

FC Barcelona – Manchester United Livestream | Europa League

  FC Barcelona – Manchester United op tv kijken? Op donderdag 16 februari 2023 om 18:45 uur spelen FC Barcelona en Manchester United tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Barcelona: Camp Nou. Wil je de wedstrijd FC Barcelona (Spanje) – Manchester United (Engeland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. De wedstrijd wordt gespeeld voor 99,000 toeschouwers. In het Camp Nou nemen FC Barcelona (Spanje, Barcelona) en Manchester United (Engeland, Manchester) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook FC Barcelona – Manchester United via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: FC Barcelona – Manchester United op tv.
  • Wanneer: donderdag 16 februari 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Camp Nou, het stadion van FC Barcelona.
  • Uitgezonden op: ESPN.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  FC Barcelona - Manchester United op tv

  FC Barcelona – Manchester United op tv

  Wil je FC Barcelona – Manchester United op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Barcelona uit Spanje en Manchester United uit Engeland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • FC Barcelona – Manchester United op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing FC Barcelona – Manchester United
  • 18:45 uur : FC Barcelona – Manchester United LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing FC Barcelona – Manchester United

  Over FC Barcelona-Manchester United Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen FC Barcelona en Manchester United:
  • FC Barcelona staat op dit moment1e in de La Liga.
  • Manchester United staat op dit moment 3e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Barcelona: “Camp Nou” (99,000 toeschouwers).
  • De thuisclub is FC Barcelona uit Spanje. FC Barcelona komt uit Barcelona in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de La Liga.
  • De uitclub is Manchester United uit Engeland. FC Barcelona komt uit Manchester in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  FC Barcelona – Manchester United is een wedstrijd die je niet in de Europa League verwacht. Het zou zomaar een Champions League finale kunnen zijn namelijk. Toch moeten beide clubs het dit seizoen in de Europa League laten zien. Barca legde het in de groepsfase van de Champions League af in een poule met Bayern, Inter en Viktoria Pilsen. Voor Manchester United begon het seizoen al in de Europa League. Ze eindigden tweede in poule E maar hebben nooit hoeven vrezen voor uitschakeling. Nu willen beide clubs maar één ding: De Europa League winnen. Dat ze elkaar nu al ontmoeten in de Europa League is eigenlijk jammer. We hadden graag een Europa League finale tussen Barcelona en United gezien.

  FC Barcelona – Manchester United op ESPN

  De Europa League wedstrijd tussen FC Barcelona en Manchester United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Barcelona-Manchester United bij ESPN:
  • donderdag 16 februari 2023
  • 18:45 uur, FC Barcelona -Manchester United (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN.
  Voetbal bij ESPN: De Europa League wordt live uitgezonden op ESPN. Op één van de vier kanalen van ESPN kijk je veel van de Europa League wedstrijden live. Bovendien is er natuurlijk extra veel aandacht voor de wedstrijden van de Nederlandse clubs in de Europa League. Al het laatste nieuws rond de Europa League wedstrijden en met name van de Nederlandse clubs zie je op ESPN. Je kijkt ESPN op kanaal 421 t/m 425 (Ziggo) en kanaal 14 (gratis), 221 t/m 224 (KPN) en kanaal 14 (gratis) en bij T-Mobile vind je ESPN op kanaal 150 (gratis) en 151 t/m 154.

  Europa League op tv

  De match tussen FC Barcelona en Manchester United is een wedstrijd in de Europa League. De Europa League is na de Champions League de belangrijkste Europese competitie. Het toernooi is aangekomen bij de Play-Off ronde waarbij clubs zich kunnen kwalificeren voor de achtste finales. Er zijn een hoop Nederlandse clubs actief in de Europa League. Ajax, PSV en Feyenoord spelen alle drie in de Europa League. Alleen Feyenoord heeft zich al geplaatst voor de achtste finales en hoeft dus geen play-off te spelen. De Europa League lijkt qua clubs dit jaar wel op de Champions League. FC Barcelona, Manchester United, Fenerbahce, Arsenal, Juventus en AS Roma spelen bijvoorbeeld allemaal in de Europa League. Redenen genoeg dus om de Europa League op tv te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op ESPN. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen FC Barcelona en Manchester United is vanaf 18:45 uur live te zien op ESPN.

  FC Barcelona – Manchester United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Barcelona-Manchester United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd FC Barcelona – Manchester United kijk je op ESPN.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  FC Barcelona – Manchester United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Barcelona en Manchester United uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS FC Barcelona – Manchester United kijken

  Wil je gratis naar FC Barcelona tegen Manchester United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Barcelona-Manchester United gratis te bekijken. De wedstrijd tussen FC Barcelona en Manchester United in de Europa League is te zien op ESPN.

  Livestream FC Barcelona – Manchester United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Barcelona en Manchester United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Barcelona – Manchester United kijken

  De samenvatting van FC Barcelona – Manchester United kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Barcelona en Manchester United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is FC Barcelona – Manchester United op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen FC Barcelona – Manchester United? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op ESPN. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is FC Barcelona – Manchester United op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast FC Barcelona vs Manchester United zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Barcelona-Manchester United:
  Wanneer is de FC Barcelona – Manchester United livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen FC Barcelona en Manchester United wordt gespeeld op donderdag 16 februari 2023.

  Hoe laat is FC Barcelona – Manchester United op tv?

  De wedstrijd tussen FC Barcelona en Manchester United begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Barcelona – Manchester United live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen FC Barcelona uit Barcelona, Spanje en Manchester United (Manchester), Engeland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Barcelona – Manchester United via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Barcelona en Manchester United wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik FC Barcelona – Manchester United kijken?

  Je kijkt FC Barcelona – Manchester United op ESPN.

  Kan ik gratis naar FC Barcelona en Manchester United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Barcelona – Manchester United kunt kijken.

  Kan ik FC Barcelona – Manchester United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Barcelona -Manchester United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *