Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Fc Barcelona – Bayern Munchen op tv | Champions League

Fc Barcelona – Bayern Munchen op tv | Champions League

  Fc Barcelona – Bayern Munchen op tv kijken? Op woensdag 26 oktober 2022 om 21:00 uur spelen Fc Barcelona en Bayern Munchen tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Fc Barcelona: Camp Nou. Wil je de wedstrijd Fc Barcelona (Spanje) – Bayern Munchen (Duitsland) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. De wedstrijd wordt gespeeld voor 99,354 toeschouwers. In het Camp Nou nemen Fc Barcelona (Spanje, Barcelona) en Bayern Munchen (Duitsland, Munchen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Fc Barcelona – Bayern Munchen op tv.
  • Wanneer: woensdag 26 oktober 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Camp Nou, het stadion van Fc Barcelona.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport.
  Fc Barcelona - Bayern Munchen op tv

  Fc Barcelona – Bayern Munchen op tv

  Wil je Fc Barcelona – Bayern Munchen op tv kijken? De wedstrijd tussen Fc Barcelona uit Spanje en Bayern Munchen uit Duitsland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Fc Barcelona – Bayern Munchen op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Fc Barcelona – Bayern Munchen
  • 21:00 uur : Fc Barcelona – Bayern Munchen LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Fc Barcelona – Bayern Munchen

  Over Fc Barcelona-Bayern Munchen op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Fc Barcelona en Bayern Munchen:
  • Fc Barcelona staat op dit momenttweede in de La Liga.
  • Bayern Munchen staat op dit moment tweede in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Fc Barcelona: “Camp Nou” (99,354 toeschouwers).
  • De thuisclub is Fc Barcelona uit Spanje. Fc Barcelona komt uit Barcelona in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de La Liga.
  • De uitclub is Bayern Munchen uit Duitsland. Fc Barcelona komt uit Munchen in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  De kraker van deze speelronde. De Duitse kampioen neemt het op tegen het aangeschoten FC Barcelona. Weet Lewandowski zijn oude ploeg pijn te doen?

  Fc Barcelona – Bayern Munchen op Ziggo Sport

  De Champions League wedstrijd tussen Fc Barcelona en Bayern Munchen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Fc Barcelona-Bayern Munchen bij Ziggo Sport:
  • woensdag 26 oktober 2022
  • 21:00 uur, Fc Barcelona -Bayern Munchen (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport.
  Voetbal bij Ziggo Sport: De UEFA Champions League kijk je live op Ziggo Sport. Omdat Ziggo Sport Totaal maar liefst 6 kanalen heeft, hoef je geen wedstrijd uit de mooiste Europese voetbalcompetitie te missen. Natuurlijk is er speciale aandacht voor de topwedstrijden en Ajax in de Champions League. Bovendien zie je rondom de wedstrijden een uitgebreide voor- en nabeschouwing. Daarnaast zie je de samenvattingen en hoogtepunten van de Champions League wedstrijden bij Ziggo Sport.

  Champions League op tv

  De match tussen Fc Barcelona en Bayern Munchen is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League wordt ook wel “het miljoenenbal” genoemd. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het is de mooiste en meest spraakmakende voetbalcompetitie ter wereld. Je ziet de beste clubs, grootste talenten en spelers van wereldklasse in actie. Iedere speler en club droomt ervan om de Champions League te winnen. Daarom worden wedstrijden in de Champions League altijd op het scherpst van de snede gespeeld. Het is dan ook niet voor niets dat we massaal aan de buis gekluisterd zijn tijdens Champions League avonden.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Fc Barcelona en Bayern Munchen is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport.

  Fc Barcelona – Bayern Munchen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Fc Barcelona-Bayern Munchen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Fc Barcelona – Bayern Munchen kijk je op Ziggo Sport.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Fc Barcelona – Bayern Munchen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Fc Barcelona en Bayern Munchen uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Fc Barcelona – Bayern Munchen kijken

  Wil je gratis naar Fc Barcelona tegen Bayern Munchen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Fc Barcelona-Bayern Munchen gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Fc Barcelona en Bayern Munchen in de Champions League is te zien op Ziggo Sport.

  Livestream Fc Barcelona – Bayern Munchen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Fc Barcelona en Bayern Munchen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Fc Barcelona – Bayern Munchen kijken

  De samenvatting van Fc Barcelona – Bayern Munchen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Fc Barcelona en Bayern Munchen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Fc Barcelona – Bayern Munchen op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Fc Barcelona – Bayern Munchen? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Fc Barcelona – Bayern Munchen op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Fc Barcelona vs Bayern Munchen zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Fc Barcelona-Bayern Munchen:
  Wanneer is Fc Barcelona – Bayern Munchen op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Fc Barcelona en Bayern Munchen wordt gespeeld op woensdag 26 oktober 2022.

  Hoe laat is Fc Barcelona – Bayern Munchen op tv?

  De wedstrijd tussen Fc Barcelona en Bayern Munchen begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Fc Barcelona – Bayern Munchen live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Fc Barcelona uit Barcelona, Spanje en Bayern Munchen (Munchen), Duitsland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Fc Barcelona – Bayern Munchen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Fc Barcelona en Bayern Munchen wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Fc Barcelona – Bayern Munchen kijken?

  Je kijkt Fc Barcelona – Bayern Munchen op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Fc Barcelona en Bayern Munchen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Fc Barcelona – Bayern Munchen kunt kijken.

  Kan ik Fc Barcelona – Bayern Munchen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Fc Barcelona -Bayern Munchen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *