Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Barcelona – Atlético Madrid op tv | La Liga

FC Barcelona – Atlético Madrid op tv | La Liga

FC Barcelona – Atlético Madrid op tv kijken? Op zondag 3 december 2023 om 21:00 uur spelen FC Barcelona en Atlético Madrid tegen elkaar in de La Liga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Barcelona: Camp Nou. Wil je de wedstrijd FC Barcelona – Atlético Madrid live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 99,354 toeschouwers in het Camp Nou nemen FC Barcelona (Barcelona) en Atlético Madrid (Madrid) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de La Liga.
 • Wie: FC Barcelona – Atlético Madrid op tv.
 • Wanneer: zondag 3 december 2023.
 • Tijd: 21:00 uur.
 • Waar: Camp Nou, het stadion van FC Barcelona.
 • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij Odido (T-Mobile)
FC Barcelona - Atlético Madrid op tv

FC Barcelona – Atlético Madrid op tv

Wil je FC Barcelona – Atlético Madrid op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Barcelona uit Barcelona en Atlético Madrid uit Madrid wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:40 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:05 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
 • FC Barcelona – Atlético Madrid op TV
 • 20:40 uur, Voorbeschouwing
 • 21:00 uur : FC Barcelona – Atlético Madrid LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over FC Barcelona-Atlético Madrid op tv

Alles over de La Liga wedstrijd tussen FC Barcelona en Atlético Madrid:
 • FC Barcelona staat op dit moment op plaats 4e in de La Liga.
 • Atlético Madrid staat op dit moment op plaats 3e in de La Liga.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Barcelona: “Camp Nou” (99,354 toeschouwers).
 • Competitie: La Liga, Spanje
 • De aftrap is om 21:00 uur.
FC Barcelona – Atletico Madrid belooft een prachtige wedstrijd te worden. Beide clubs hebben afgelopen week in de Champions League gewonnen en staan bovendien beiden eerste in hun Champions League poule. Ook in de Spaanse competitie is het verschil niet groot. Zowel Barca als Atletico hebben 31 punten. Atletico heeft alleen nog wel een wedstrijd minder gespeeld. FC Barcelona wil dus koste wat kost winnen van Atletico Madrid zodat er geen gat ontstaat.

FC Barcelona – Atlético Madrid op Viaplay

De La Liga wedstrijd tussen FC Barcelona en Atlético Madrid is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de La Liga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Barcelona-Atlético Madrid bij Viaplay:
 • 20:40 uur, voorbeschouwing.
 • 21:00 uur, FC Barcelona -Atlético Madrid LIVE
 • 23:05 uur, nabeschouwing
Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft de uitzendrechten voor de Spaanse voetbalcompetitie, La Liga.

La Liga op tv

De match tussen FC Barcelona en Atlético Madrid is een wedstrijd in de La Liga (De voetbalcompetitie in Spanje). De Spaanse competitie wordt ook wel de “Primera Division” genoemd. Dit is de hoogste voetbalcompetitie in Spanje. FC Barcelona en Real Madrid zijn natuurlijk dé grote clubs van Spanje, maar er zijn meer toonaangevende clubs. Zo zijn Atletico Madrid, Sevilla en Real Sociedad de laatste jaren ook aardig aan de weg aan het timmeren. Toch gaat het kampioenschap vaak naar Barca of de Koninklijke. Vandaag staat Barca-Atletico op tv op het programma. Ook een prachtige wedstrijd in La Liga om naar uit te kijken.

FC Barcelona – Atlético Madrid bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Barcelona-Atlético Madrid op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Barcelona – Atlético Madrid kijk je op Viaplay.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

FC Barcelona – Atlético Madrid bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Barcelona en Atlético Madrid uit de La Liga (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de La Liga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS FC Barcelona – Atlético Madrid kijken

Wil je gratis naar FC Barcelona tegen Atlético Madrid kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Barcelona-Atlético Madrid gratis te bekijken.

Livestream FC Barcelona – Atlético Madrid (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Barcelona en Atlético Madrid via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting FC Barcelona – Atlético Madrid kijken

De samenvatting van FC Barcelona – Atlético Madrid kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Barcelona en Atlético Madrid nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de La Liga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Barcelona-Atlético Madrid:
Wanneer is FC Barcelona – Atlético Madrid op tv?

De La Liga wedstrijd tussen FC Barcelona en Atlético Madrid wordt gespeeld op zondag 3 december 2023.

Hoe laat is FC Barcelona – Atlético Madrid op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen FC Barcelona en Atlético Madrid is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt FC Barcelona – Atlético Madrid live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen FC Barcelona (Barcelona) en Atlético Madrid (Madrid) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt FC Barcelona – Atlético Madrid uitgezonden?

De wedstrijd tussen FC Barcelona en Atlético Madrid wordt uitgezonden op Viaplay.

Op welke zender kan ik FC Barcelona – Atlético Madrid kijken?

Je kijkt FC Barcelona – Atlético Madrid op Viaplay.

Kan ik gratis naar FC Barcelona en Atlético Madrid op tv kijken?

Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Barcelona – Atlético Madrid kunt kijken.

Kan ik FC Barcelona – Atlético Madrid ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast FC Barcelona -Atlético Madrid zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *