Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach

FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach

  FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach op tv kijken? Op woensdag 25 januari 2023 om 20:30 uur spelen FC Augsburg en Borussia Mönchengladbach tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Augsburg: WWK ARENA. Wil je de wedstrijd FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 30,660 toeschouwers in het WWK ARENA nemen FC Augsburg (Augsburg) en Borussia Mönchengladbach (Mönchengladbach) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach op tv.
  • Wanneer: woensdag 25 januari 2023.
  • Tijd: 20:30 uur.
  • Waar: WWK ARENA, het stadion van FC Augsburg.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  FC Augsburg - Borussia Mönchengladbach op tv

  FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach op tv

  Wil je FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Augsburg uit Augsburg en Borussia Mönchengladbach uit Mönchengladbach wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 20:30 uur. Om 20:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach op TV
  • 20:15 uur, Voorbeschouwing
  • 20:30 uur : FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Augsburg-Borussia Mönchengladbach op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen FC Augsburg en Borussia Mönchengladbach:
  • FC Augsburg staat op dit moment op plaats 15e in de Bundesliga.
  • Borussia Mönchengladbach staat op dit moment op plaats 8e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Augsburg: “WWK ARENA” (30,660 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 20:30 uur.
  Bij FC Augsburg zien we Jeffrey Gouweleeuw in de selectie terug. De ploeg kende een aantal goede jaren maar dit seizoen doet Augsburg onderin mee in de Bundesliga. Dat geldt overigens nie voor Borussia Mönchengladbach. Zij kijken juist omhoog en willen heel graag Europees voetbal halen. Om zich daarvoor te kwalificeren moeten dit soort wedstrijden wel gewonnen worden.

  FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen FC Augsburg en Borussia Mönchengladbach is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 20:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Augsburg-Borussia Mönchengladbach bij Viaplay:
  • 20:15 uur, voorbeschouwing.
  • 20:30 uur, FC Augsburg -Borussia Mönchengladbach LIVE
  • 22:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De uitzendrechten voor de Duitse voetbalcompetitie zijn in handen van Viaplay. Je kijkt daardoor alle wedstrijden uit de Bundesliga live bij Viaplay. Omdat Viaplay meerdere zenders heeft kun je alle wedstrijden gewoon tegelijkertijd kijken. Viaplay wordt een steeds grote speler in de wereld van de uitzendrechten van het voetbal. Ze begonnen natuurlijk met de tv-rechten van de Formule 1. Nu hebben ze ook twee van de mooiste voetbalcompetities ter wereld in hun pakket zitten: De Engelse Premier League en de Duitse Bundesliga. Bovendien is er bij Viaplay veel aandacht voor het vrouwenvoetbal uit verschillende competities.

  Bundesliga op tv

  De match tussen FC Augsburg en Borussia Mönchengladbach is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. In de Duitse competitie vind je veel grote clubs. Naast natuurlijk Bayern München en Borssia Dortmund zijn er nog veel meer clubs die de moeite waard zijn om op tv te kijken. Het voebal is vaak van hoge kwaliteit en bovendien verloopt het spel heel snel. Dit maakt de wedstrijden zeer interessant. Ook voor de neutrale kijker zijn de Bundesliga wedstrijden heel interessant. Net als in de Eredivisie is er ook in Duitsland deze week een midweekse speelronde. Als ware voetballiefhebber wil je natuurlijk niets anders dan iedere avond een mooie wedstrijd op tv zien.

  FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Augsburg-Borussia Mönchengladbach op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Augsburg en Borussia Mönchengladbach uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach kijken

  Wil je gratis naar FC Augsburg tegen Borussia Mönchengladbach kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Augsburg-Borussia Mönchengladbach gratis te bekijken.

  Livestream FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Augsburg en Borussia Mönchengladbach via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach kijken

  De samenvatting van FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Augsburg en Borussia Mönchengladbach nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Augsburg-Borussia Mönchengladbach:
  Wanneer is FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen FC Augsburg en Borussia Mönchengladbach wordt gespeeld op woensdag 25 januari 2023.

  Hoe laat is FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Augsburg en Borussia Mönchengladbach is om 20:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Augsburg (Augsburg) en Borussia Mönchengladbach (Mönchengladbach) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Augsburg en Borussia Mönchengladbach wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach kijken?

  Je kijkt FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach op Viaplay.

  Kan ik gratis naar FC Augsburg en Borussia Mönchengladbach op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach kunt kijken.

  Kan ik FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Augsburg -Borussia Mönchengladbach zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *