Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal op tv | Primeira Liga

F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal op tv | Primeira Liga

  F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal op tv kijken? Op zaterdag 20 augustus 2042 om 21:30 uur spelen F.C. Porto en Sporting Clube de Portugal tegen elkaar in de Primeira Liga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van F.C. Porto: Estádio do Dragão. Wil je de wedstrijd F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Racing. Voor het oog van 50,033 toeschouwers in het Estádio do Dragão nemen F.C. Porto (Porto) en Sporting Clube de Portugal (Lissabon) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primeira Liga.
  • Wie: F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal op tv.
  • Wanneer: zaterdag 20 augustus 2042.
  • Tijd: 21:30 uur.
  • Waar: Estádio do Dragão, het stadion van F.C. Porto.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Racing (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  F.C. Porto - Sporting Clube de Portugal op tv

  F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal op tv

  Wil je F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal op tv kijken? De wedstrijd tussen F.C. Porto uit Porto en Sporting Clube de Portugal uit Lissabon wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:30 uur. Om 21:10 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:25 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal op TV
  • 21:10 uur, Voorbeschouwing
  • 21:30 uur : F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over F.C. Porto-Sporting Clube de Portugal op tv

  Alles over de Primeira Liga wedstrijd tussen F.C. Porto en Sporting Clube de Portugal:
  • F.C. Porto staat op dit momenteerste in de Primeira Liga.
  • Sporting Clube de Portugal staat op dit moment vijfde in de Primeira Liga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van F.C. Porto: “Estádio do Dragão” (50,033 toeschouwers).
  • Competitie: Primeira Liga, Portugal
  • De aftrap is om 21:30 uur.

  F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal op Ziggo Sport Racing

  De Primeira Liga wedstrijd tussen F.C. Porto en Sporting Clube de Portugal is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:30 uur. Voor de Primeira Liga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Racing naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma F.C. Porto-Sporting Clube de Portugal bij Ziggo Sport Racing:
  • 21:10 uur, voorbeschouwing.
  • 21:30 uur, F.C. Porto -Sporting Clube de Portugal LIVE
  • 23:25 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Racing: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten op meerdere grote competities. Zo kijk je natuurlijk de Spaanse La Liga, de Primera Division bij Ziggo Sport. Maar ook de Italiaanse voetbalcompetitie, de Serie A en de Franse competitie (Ligue 1) kijk je bij Ziggo Sport. Daardoor zie je clubs als FC Barcelona, Real Madrid, PSG, Internazionale en AC Milan live op tv bij Ziggo Sport.

  Primeira Liga op tv

  De match tussen F.C. Porto en Sporting Clube de Portugal is een wedstrijd in de Primeira Liga (De voetbalcompetitie in Portugal).

  F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je F.C. Porto-Sporting Clube de Portugal op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal kijk je op Ziggo Sport Racing.

  F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen F.C. Porto en Sporting Clube de Portugal uit de Primeira Liga (Portugal) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primeira Liga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Portugal op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal kijken

  Wil je gratis naar F.C. Porto tegen Sporting Clube de Portugal kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om F.C. Porto-Sporting Clube de Portugal gratis te bekijken.

  Livestream F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen F.C. Porto en Sporting Clube de Portugal via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal kijken

  De samenvatting van F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal kijken? Wil je de wedstrijd tussen F.C. Porto en Sporting Clube de Portugal nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primeira Liga worden uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd F.C. Porto-Sporting Clube de Portugal:
  Wanneer is F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal op tv?

  De Primeira Liga wedstrijd tussen F.C. Porto en Sporting Clube de Portugal wordt gespeeld op zaterdag 20 augustus 2042.

  Hoe laat is F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen F.C. Porto en Sporting Clube de Portugal is om 21:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen F.C. Porto (Porto) en Sporting Clube de Portugal (Lissabon) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal uitgezonden?

  De wedstrijd tussen F.C. Porto en Sporting Clube de Portugal wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing.

  Op welke zender kan ik F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal kijken?

  Je kijkt F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal op Ziggo Sport Racing.

  Kan ik gratis naar F.C. Porto en Sporting Clube de Portugal op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Racing in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal kunt kijken.

  Kan ik F.C. Porto – Sporting Clube de Portugal ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast F.C. Porto -Sporting Clube de Portugal zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *