Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Excelsior Vrouwen – Ajax Vrouwen op TV (zondag 24 april 2022)

Excelsior Vrouwen – Ajax Vrouwen op TV (zondag 24 april 2022)

  Excelsior Vrouwen – Ajax Vrouwen op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Excelsior Vrouwen en Ajax Vrouwen live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie Vrouwen wordt live uitgezonden op ESPN. De Eredivisie Vrouwen wedstrijd wordt gespeeld in Woudestein, het stadion van Excelsior Vrouwen. De wedstrijd begint om 12:15.  
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie Vrouwen (Nederland)
  • Wie: Excelsior Vrouwen – Ajax Vrouwen
  • Wanneer: zondag 24 april 2022
  • Tijd: 12:15.
  • Waar: Woudestein (Stadion van Excelsior Vrouwen)
  • Op TV: ESPN
  Excelsior Vrouwen - Ajax Vrouwen op TV

  Excelsior Vrouwen – Ajax Vrouwen op TV

  De wedstrijd Excelsior Vrouwen – Ajax Vrouwen in de Eredivisie Vrouwen wordt gespeeld op zondag 24 april 2022. De wedstrijd begint om 12:15. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Excelsior Vrouwen – Ajax Vrouwen op TV
  • 11:45 uur: Voorbeschouwing
  • 12:15: Excelsior Vrouwen – Ajax Vrouwen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Excelsior Vrouwen – Ajax Vrouwen

  Alles over Excelsior Vrouwen – Ajax Vrouwen:
  • Excelsior Vrouwen staat op dit moment negende in de Eredivisie Vrouwen.
  • Ajax Vrouwen staat op dit moment tweede in de Eredivisie Vrouwen.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Excelsior Vrouwen, Woudestein.
  • Competitie: Eredivisie Vrouwen, Nederland.

  Excelsior Vrouwen – Ajax Vrouwen bij ESPN

  Excelsior Vrouwen – Ajax Vrouwen kijk je bij ESPN. Je kijkt de wedstrijd hier: De Eredivisie voor vrouwen wordt live uitgezonden bij ESPN. Zij hebben de rechten voor de Eredivisie voor vrouwen in handen. De Pure Energie Eredivisie is de hoogste Nederlandse competitie in het vrouwenvoetbal. Hier zie je dus de beste vrouwenteams van Nederland in actie. Er komt steeds meer aandacht voor het vrouwenvoetbal. Dit gebeurt ook op TV. Een goede zaak natuurlijk! Daarom zendt ESPN iedere week een wedstrijd in de Vrouwen-Eredivisie live uit.

  Eredivisie Vrouwen op TV

  De Pure Energie Eredivisie is de hoogste voetbalcompetitie in Nederland voor vrouwen. Dit betekent dat je hier de beste voetbalsters in actie kunt zien. Steeds meer Nederlandse clubs hebben ook een vrouwenteam. Dit zorgt ervoor dat het niveau in de vrouwen Eredivisie steeds hoger wordt. Bovendien kun je veel Oranje Leeuwinnen in actie zien op de Nederlandse velden. Een extra reden om naar de Eredivisie voor vrouwen te kijken!

  Excelsior Vrouwen – Ajax Vrouwen GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Excelsior Vrouwen – Ajax Vrouwen kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Ben je benieuwd naar alle wedstrijden die je vandaag LIVE op tv kunt kijken? Bekijk dan het overzicht van alle voetbalwedstrijden live vandaag. Daar zie je een compleet overzicht van alle wedstrijden die je vandaag live op TV kunt kijken. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay. Wil je meer weten over voetbalwedstrijden op TV? Of hoe je alle voetbalwedstrijden bij verschillende providers kunt kijken? Lees dan alles over voetbal op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *