Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Excelsior – Vitesse op tv | Eredivisie

Excelsior – Vitesse op tv | Eredivisie

  • door
ExcelsiorVitesse op tv kijken of streamen? Op zondag 25 februari 2024 om 12:15 uur spelen Excelsior en Vitesse tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt Excelsior – Vitesse op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 1.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
Excelsior - Vitesse op tv

Excelsior – Vitesse op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zondag 25 februari 2024 12:15 uur Excelsior – Vitesse ESPN 1
Je kunt Excelsior – Vitesse op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 1. De aftrap van Excelsior – Vitesse is om 12:15. Voorafgaand aan het duel tussen Excelsior en Vitesse is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 11:45 uur. Vanaf 14:15 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen Excelsior en Vitesse. Programma Excelsior – Vitesse op tv en livestream:
  • 11:45 uur, Voorbeschouwing
  • 12:15 uur : Excelsior – Vitesse LIVE
  • 14:15 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

Excelsior – Vitesse bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen Excelsior en Vitesse is te zien op ESPN. Excelsior – Vitesse wordt uitgezonden op ESPN 1. ESPN 1 is het gratis kanaal van ESPN. Dit betekent dat je de Eredivisie-wedstrijden op ESPN 1 gratis kunt kijken. Bij KPN vind je ESPN 1 op kanaal 14 en bij Ziggo zit ESPN 1 op zender 18. Iedere week zijn er andere wedstrijden te zien op ESPN 1. Wil je alle Eredivisiewedstrijden live zien? Dan heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit is bij alle providers af te sluiten.

(Gratis) livestream Excelsior – Vitesse

Wil je Excelsior – Vitesse streamen? Je kunt Excelsior – Vitesse ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 1. Je kunt de Excelsior – Vitesse gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

Excelsior – Vitesse kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen Excelsior en Vitesse in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 25 februari 2024 om 12:15 uur. Het duel wordt gespeeld in het Van Donge en de Roo Stadion, het stadion van Excelsior. Bij de wedstrijd kunnen 4,500 aanwezig zijn. Excelsior – Vitesse is de tweede degradatiekraker op een rij voor Vitesse. De ploeg uit Arnhem speelde vorige week gelijk tegen FC Volendam. Daar schoot Vitesse dus niets mee op. Nu reist het af naar Rotterdam om het op te nemen tegen Excelsior. Ook die ploeg heeft het momenteel zwaar. Excelsior verloor al drie duels op rij en wil in eigen huis dus graag winnen van Vitesse. Het belooft een zwaar bevochten wedstrijd te worden.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Excelsior-Vitesse:
Wanneer is Excelsior – Vitesse op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en Vitesse wordt gespeeld op zondag 25 februari 2024.

Hoe laat is Excelsior – Vitesse op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Excelsior en Vitesse is om 12:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Excelsior – Vitesse live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Excelsior (Rotterdam) en Vitesse (Arnhem) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Excelsior – Vitesse uitgezonden?

De wedstrijd tussen Excelsior en Vitesse wordt uitgezonden op ESPN 1.

Op welke zender kan ik Excelsior – Vitesse kijken?

Je kijkt Excelsior – Vitesse op ESPN 1.

Kan ik gratis naar Excelsior en Vitesse op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 1 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Excelsior – Vitesse kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Excelsior -Vitesse zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *